Înviați rădăcina! Ridicați Trunchiul! Înfloriți Corola de Lumini a Nației!

Cu cât aprofundăm înțelepciunea strămoșească, cu atât ne apropiem de înțelepciunea universului care, fără să conștientizăm, face parte din fiecare dintre noi, cei din Neamul Românesc. Mircea Eliade ne spune: „Nemurirea Getică devine nemurire creştină…” Dacia! Un nume care la simpla rostire, pune în mișcare emoții puternice, sentimente înălțătoare, trăiri uitate, pielea se strânge, iar fiori prietenoși inundă trupul, încălzind sufletul. Care să fie misterul acestor trăiri? De ce altora, când le spui despre Dacia, au frisoane, li se întunecă mintea, judecata le este perturbată, iar furia le iese prin toți porii? Spune cuiva că ești Get sau Pelasg, nu prea te bagă lumea în seamă, dar spune-i că ești Dac, atunci chiar le-ai captat atenția! Privirea li se încruntă, pumnii li se strâng, iar mintea le este invadată de miliarde de contraargumente la tot ce vei spune!

Au trecut mii de ani, au răsărit și au apus imperii, au trecut peste Dacia toți năvălitorii și cu toate astea denumirea de Dacia a rămas, mai puternică, mai controversată, mai expresivă și mai deranjantă! Dacia este cuvântul care împarte lumea în două! Pe de o parte sunt cei care spiritual sunt legați de aceste începuturi, iar pe de altă parte sunt cei care spiritual, vor să se lege de acestea!

Suntem singurul popor care nu a venit de nicăieri, în sângele nostru curge „Începutul Soarelui” şi nici un interes perfid nu poate schimba aşa ceva! Un popor considerat distrus, încă mai există, cărţile încep să vorbească, cultura iese aproape singură din pământ ignorând falsa istorie impusă nouă.

Dacia este un exemplu de supraviețuire, neînțeles de majoritatea. Un popor demn, curajos, care a dat lumii legile cele drepte. Un popor care a supraviețuit până astăzi, un popor care refuză să treacă în anonimat în ciuda tuturor piedicilor puse de dușmanii acestuia.

Un popor care avea cunoștinte deosebite în orice domeniu – dovezile sunt în nenumăratele descoperiri care sunt voit ascunse și despre care oficialitățile nu scot un cuvânt – un popor care se preocupa cu tainele filozofiei, cu poezia, astronomia, singurul popor care a renunțat la vicii pentru o spiritualitate înălțătoare, acest popor, în momentul când pleca la luptă devenea spaima tuturor!

Dacia este vie, ea transmite urmașilor ei, tainele pământului și înțelepciunii, ea apără aceste pământuri prin spiritele marilor conducători care veghează neîncetat și care se pogoară asupra celor care au sufletul deschis și sunt cu sete de dreptate și adevăr. Aceasta este Dacia! Dacii nu au cum să dispară, atâta timp cât Soarele ne curge prin vene și Timpul bate în inimile Dacilor Liberi!

Important este să știți că se apropie ziua în care acest popor se va elibera de hipnoza seculară în care a fost scufundat de către cei care caută ceea ce Dacii dețin.

Degeaba taie pădurile, degeaba vor otrăvi apele, degeaba au pus stăpânire pe ținuturile vechi ale Daciei și pe mare parte din populație, pentru că ceea ce caută ei nu se află acolo unde cred ei. Cu toți banii și cu toate bogățiile de pe lume și din toate timpurile de la facerea pământului, nu pot găsi ceea ce caută…

…Cu toată bogăția lor ,cu toți savanții adunați și cu toate invențiile lor, nu-și vor putea opri sfărșitul, pentru că este exact cum ei o simt: sfârșitul le-a venit! Sunt semne pe care le poate vedea oricine, unele care bagă groaza în toți dușmanii acestui neam.

Nu degeaba te-ai născut aici, iar dacă vrei să-ți cunoști rostul tău în viață, aruncă doar o privire în adâncul conștiinței tale. Atunci vei înțelege cine am fost și ceea ce trebuie să faci!

Se apropie vremea Dacilor, Spiritul cel Sfânt renaște, iar noi trebuie să avem Ochii deschiși, Mintea ageră și Credință!

Timpul le va spune pe toate, iar Moș Timp va avea grijă de fiecare trădător și dușman al acestui Neam de Daci născut de la începutul Soarelui! Iar vremea pentru adevăr se apropie în pași de galop, pentru cine are ochi să vadă și urechi să audă.

Nu puțini sunt cei care în ultimul timp, în momente pline de taină și magie, sunt cuprinși cu căldură și blândețe de spiritul sfânt al Dacilor și de chemările la credință ale strămoșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*