Decizii fără rațiune…

Gândirea rațională ar impune ca tocmai „beneficiarii” de poțiuni magice să vorbească obsesiv despre efectele oribile ale experimentului, în disperarea de a se descoperi un antidot. Cu toate acestea, tot cei neatinși de „binefacerile” genocidului suntem singurii care vorbim deschis despre lucrurile astea și cerem să se caute soluții pentru a-i salva măcar pe cei care mai pot fi salvați. Pare surprinzător, dar pe de altă parte, dacă e vorba despre gândire rațională, nu putem aștepta să se încadreze în categorie oameni care au luat decizii greșite pe bază de slăbiciune, tocmai ignorând orice urmă de rațiune.

Pentru că s-au prins că deja e subțire rău treaba cu morțile „subite”, acum se prevalează de dreptul familiilor la intimitate (combinat cu tendința acestora de a nu vorbi despre statutul de beneficiari de poțiuni magice al decedaților, mai ales dacă au fost dintre cei care au promovat agresiv injectarea) și bagă formulări de tipul „în urma unei boli necruțătoare”, „după o lungă suferință” etc. – doar că nici așa nu ține șmecheria, pentru că în cazul persoanelor foarte tinere, aflate în plină activitate, ba unele chiar cu funcții de conducere, să-mi spui că „lunga suferință” s-a desfășurat fără intrarea în concediu medical sau în pensie de boală este o încercare chiar mai stupidă decât povestea cu „moartea subită”. Iar „bolile necruțătoare” pot fi inclusiv provocate – chiar și de un tratament experimental. Suplimentar, indiferent de interpretare, sincronizarea în loturi a deznodămintelor acelor boli rămâne o problemuță care suprapune caracterul „subit” al acestor „coincidențe statistice” peste perioada de glorie a serurilor de mare „siguranță și eficiență”.

Trebuie să continuăm să demontăm orice absurditate prin care se încearcă mascarea realității, pentru că nicio propagandă și nicio formă de cenzură nu rezistă la eroziunea adevărului.

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (S.N.P.P.C.) din M.A.I. a reacționat „aproape corect” la povestea cu cheltuielile de judecată imputate agenților care au dat amenzi în pandemie, anulate în instanță. Drăguților, faptul că voi ați spoliat cetățenii la ordin, doar ca să vă asigurați dosul propriu, e în regulă? Ceea ce vi se întâmplă acum este doar o lectie binemeritată despre condiția de slugoi infect, care pune în aplicare orice abuz pentru a-i face pe plac șefului. Ați îndeplinit norma zilnică de amenzi? Foarte bine, premianților, plătiți pentru toate până vă săturați! V-ați comportat ca nișțe descreierați în raport cu oameni care nu v-au greșit cu nimic, unii vai de mama lor, abia stând în picioare, alții care oricum nu aveau nici după ce bea apă. Nu ați aplicat amenzi pur și simplu, la ordin, ci ați făcut-o mulți dintre voi cu ură, din ficați, umilindu-i pe toți cei care v-au ieșit în cale. Nu v-a păsat. Plătiți! Și învățați ce înseamnă dreptul de semnătura, cu răspunderea aferentă. Și data ce vine procedați la fel și așteptați compasiune!

Adaug comentariul impecabil al domnului Constantin Bădescu: „Ca fost militar îmi amintesc cu tristețe de polițiștii ce au intrat in biserici, în Sibiu cel puțin, in timpul Sf. Liturghii si au tulburat slujba, ca să fie mai «Catolici decât Papa», cred că de Sf. Nicolae! Polițiștii locali au amendat oameni ce se duceau/ veneau de la gunoi că nu au avut hârtia că duceau gunoiul, în timp ce Orban cu ai lui chefuiau în Guvern! La Sala Thalia din Sibiu, orașul președintelui, au făcut expoziție cu fotografia unor oameni de artă decedați purtând măști, expoziție deschisă cu participarea conducerii și a unor «intelectuali» ai Sibiului. In timp ce la Brașov, Craiova, Alba-Iulia etc Târgul de Crăciun a fost cu intrare normală-liberă, la Sibiu a fost cu hârtie de vaccinați si îngrădind bucuria copiiilor de Nașterea lui Hristos! Și pe Casa lui Moș Crăciun era și un mesaj anticreștin! Vă amintiți că nu am avut voie în cimitire?”.

Comunicat al Biroului Executiv Central – S.N.P.P.C.: „Efectele perverse ale oficializării pandemiei „Covid” în țara noastră, în martie 2020, prin Hotărâri de Guvern succesive, date cu mare repeziciune, la recomandarea C.N.S.U. (M.A.I. plus Min. Sănătății – în fapt, «la butoane» fiind tot timpul D.S.U.), apar din nou la iveală.

Concret: pe fondul măsurilor legislative luate, atunci, în viteză, al campaniilor de presă agresive, al dispozițiilor prezidențiale televizate, repetate la două-trei zile, al indicațiilor prețioase primite, vreme îndelungată, seară de seară, prin mass-media, de la mai-marii MAI, precum și al presiunii psihologice instituite de către șefii ierarhici asupra polițiștilor, o colegă mai puțin experimentată a aplicat o sancțiune contravențională administratorului unei terase care funcționa după ora 22,00.

Instanță de judecată a anulat procesul-verbal și a obligat I.P.J. la plata a peste 1.000 lei cheltuieli de judecată. Comisia de cercetare administrativă a IPJ i-a imputat agentei de poliție suma respectivă – care reprezintă mai mult de jumătate din salariul ei de funcție pe o lună -, fapt pentru care colega noastră s-a adresat SNPPC pentru asistență juridică (apărare).

Aparent, nimic în neregulă: un proces-verbal de contravenție anulat corect, o polițistă vinovată de depășirea limitelor competenței materiale, iar statul vrea să-și recupereze banii de la «vinovat». Cei care ne-au obligat să acționăm haotic, să alungăm lumea de pe străzi, să închidem terase, să efectuăm controale la domiciliile carantinaților, să interzicem nunți, botezuri și înmormântări, să verificăm «conformitatea» măștilor de protecție și a certficatelor verzi, să aplicăm amenzi usturătoare și să întocmim dosare penale, sunt bine-mersi!

Dincolo de faptul că, deși am fost în linia I, toți guvernanții și-au bătut joc de noi la capitolul recunoaștere a unor riscuri (care ar fi trebuit să fie compensate financiar, ca în alte domenii de activitate), am mai fost și victime ale băgatului pumnului în gură și al derapajului juridic cu privire la drepturile omului și chiar ale lucrătorului de poliție. Astăzi, agenda publică s-a focusat pe alte subiecte: despre producția de amenzi la hectar, cerută zilnic de la vârful M.A.I., nu se mai spune nimic, și nici despre videoconferințele guvernamentale, unde, verbal, se dădeau ordine de «linie» pentru sancționarea tuturor românilor care ieșeau din rând.

Din păcate, pentru toate câte s-au întâmplat, răspunde tot «Acarul Păun, cum s-ar zice!»” (Biroul Executiv Central – S.N.P.P.C.)

Un articol de Anca Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*