O țară confiscată…

Încă nu se ştiu exact toate detaliile privind crearea grupului infracțional, „Statul suntem noi!”, dar, din declarațiile tot mai multor oameni, reiese că abuzurile, mistificarea adevărului, fabricarea dosarelor la comandă şi nimicirea adversarilor au fost pilonii de bază ai strategiei naționale. Este evident că SRI s-a implicat politic, alegând preşedinți în locul poporului, cumpărând sau făcând cadou televiziuni unor personaje dintre cele mai insalubre. Este evident că DNA şi-a depăşit cu mult atribuțiunile, folosind lupta anticorupție ca o vendetta, promovând în toate eşaloanele oameni corupți, slugi care ascultau numai de ordine… De ordinele altor corupți! Este evident că mulți judecători au fost şantajați, intimidați sau chiar închişi de structurile mafiote. Este, de asemenea, evident şi faptul că mulți judecători şi, mai ales avocați, nu au avut şi nici nu au vreo deontologie profesională.

Numai Interese. Este evident că niciun preşedinte de țară nu a avut tăria, alura morală, să facă totuşi ceva bun şi pentru Țară şi oamenii ei! Mai devreme sau mai târziu, fiecare a intrat într-o tabără, defilând alături de indivizi incalificabili, pentru a-şi crea, menține şi administra Privilegiile, Monopolul de piață… De la preşedinți au învățat multe capete luminate să pârlească porcul cu infractorii, căci TOȚI au mâncat acelaşi şorici! Este evident că puterile străine, speculând Discordia națională, micimea conducătorilor, precum şi încrengăturile transpartinice mafiote, s-au amestecat şi se amestecă grosolan în treburile interne ale țării noastre! În fața unor asemenea EVIDENȚE, ne întrebăm, ce e de făcut?! Înlăturarea din funcțiile deținute, ale TUTUROR!, este condiția minimă.

Amestec grosolan a fost și în problema vaccinurilor… Aş spune că însuşi descoperitorul vaccinului, Edward Jenner, care a pus bazele imunologiei în 1786, s-ar răsuci în mormânt dacă ar vedea pe mâinile cui a încăput soarta a milioane de copii din România!

Oricât ne-ar plăcea să politizăm lucrurile sau, dimpotrivă, am privi sceptic, ca pe orice diversiune de duzină, orice schimb de idei, nu putem să facem abstracție de sărăcia în care trăiesc cei mai mulți dintre copiii din România, de drepturile lor călcate în picioare…

Nu ştiu ce rămâne pe obrazul unui copil după ce i s-au uscat lacrimile, ştiu numai că, în intimitate, orice părinte îşi doreşte cu ardoare o schimbare în viața sa şi a copiilor săi… Ca un muribund între viață şi moarte, este silit, uneori, să aleagă… Şi nu este uşor!

Îşi doreşte, poate, să nu mai ia drumul străinătății pentru o bucată de pâine, uneori. Îşi doreşte să nu mai vadă niciodată politicieni care se prefac că le pasă…

Nu te preface că-ți pasă, tu, politician de Dâmbovița, de milioanele de copii! Nimeni, din niciun guvern, nu este şi n-a fost vreodată vreo extensie a lui Dumnezeu! Politicianismul care insinuează că exprimă aspirația oamenilor, că ştie mai bine decât oricine ce este mai bine de făcut, aduce mai mult a demență! În „Legea vaccinurilor obligatorii…”, nici nu mai este vorba de vaccinuri, acum… Ci de un amalgam de condiționări, constrângeri, bariere! De un comportament şi o atitudine de milițian! Oricât de sofisticată ar părea, însă, legea aceasta aduce mai curând a invenție cu iz semifeudal!

Este bine, totuşi, că ministrul acesta, care girează legea vaccinării nu a introdus tortura şi caznele pentru părinții care o refuză! Progresul a ajuns, evident, şi la noi!
Fără vreo undă de simpatie, întreb… De unde i-or fi adus pe toți ăştia în guvern?! Ce s-a-ntâmplat?!

Aceşti neadaptați la vremuri n-au auzit de libertatea ființei umane. De libertatea de a alege viața pe care ne-o dorim. De libertatea de a nu fi de acord cu ceea ce ni se spune.

Să lăsăm specialiştii să se pronunțe despre vaccinuri! Dar să lăsăm şi uşile deschise pentru părinți! Ei sunt cei care-şi iubesc cel mai mult copiii. Ei sunt cei care ştiu că, la o adică, nici toți banii din lume nu îi pot aduce pe cei dragi înapoi…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*