România, încotro?!…

De ce suntem noi, românii, nevoiți să alegem în fruntea statului pe cei care ne disprețuiesc şi ne mint? De ce suntem, totdeauna, obligați să închidem ochii, atunci când ne aruncăm în prăpastie!, la fiecare alegere, strângând din dinți, aşteptând…, nici noi nu ştim ce!, pentru a capitula, la sfârşit, pe toate fronturile?!… Impostori, hoți, cămătari care vă aruncă în stradă, după ce v-au înşelat!, acesta este spectrul politicii româneşti!

Uitați-vă ce s-a întâmplat cu acest PSD! De misiunea lui sfântă s-a ales praful! Aşa se întâmplă când băieții de țară, amăgind babele şi moşnegii, dragii noştri țărani, ajung să doarmă sub scaunele de pe care ar trebui să guverneze o țară întreagă…

După năluca Sorin Grindeanu, spălatorul de vase în vestiarul PSD, a venit rândul lui Mihai Tudose, o altă umbră… Greoi, suferind, guşat, ca un elefant printre porțelanuri!… Şi-a luat, evident, şi dumnealui doctoratul, la care atât de mult a visat! La care, după atâta trudă, a şi renunțat… Dacă ar mai fi trăit Oprea şi Coldea, săracii, însă, precis intra, magna cum laude, în istoria… Serviciilor!

Este lamentabil ce s-a întâmplat cu acest PSD sub conducerea lui Dragnea! Într-o năucire totală, pare că se aleg numai slugi şi şoferi sau plagiatori în ocultele funcții dictate de comportamentul PSD-DUAL! (Pe-se-dual!). L-au evaluat pe domnu’ Mihai Tudose -chiar PSD!- şi erau gata să-l arunce pe scări! În loc să-l dea afară, însă, pentru Incompetență, l-au făcut prim-ministru! Sā ne trăiască?! Să fim mândri de acest holocaust numit PSD?!

…Nu are Țara, însă, şi alți oameni în afară de aceşti provinciali? Vom ajunge în curând la sapă de lemn, credeți-mă! Mai bine decretau alegeri anticipate… Vor mai trece încă şase luni, se vor zgârâia pe ochi între ei, poate va fugi cu lingurile şi furculițele, mai rău ca Grindeanu, iar noi vom rămâne cu ochii în soare, popor român!

Biet popor! Biată Românie! La trecutu-ți mare, mare viitor!

Vom mai înghiți, însă, arhitectura minciunii, la nesfârşit, sau vom renunța la aceste umbre sinistre, luându-ne soarta în mâini? Am încercat să-i respect pe toți, însă. Ca milioane de români, care aud, de la un timp, din păcate, rostindu-se numai vorbe… Am sperat că se va întâmpla ceva bun şi în propria noastră țară!… ESTE IMPOSIBIL, ÎNSĂ, CU ACEŞTI OAMENI! Nu vorbesc numai de PSD, care a reuşit să se compromită, aducând lachei şi play-boy, drojdieri în vitrină, ci de întreaga noastră clasă politică! Primitivă, arogantă, plină de oportunişti!

Înțeleg disperarea oamenilor. Înțeleg că vor să iasă în stradă. Dar, pentru ce să-i dăm jos pe unii, ca să-i înlocuim cu alții la fel de răi, apoi?! De aceea, pentru a încheia odată tot circul acesta trist, PROPUN:

ALEGERI ANTICIPATE, dar, CU O CONDIȚIE!… Nimeni, dar absolut nimeni care a stat mai mult de două mandate în parlament, să nu mai poată candida! Indiferent din ce partid ar face parte! (Corupții, hoții, penalii, se subînțelege, nu au ce căuta în Parlamentul României!, nici chiar o zi…). Ar fi o şansă imensă pentru România şi, în acelaşi timp, pentru fiecare partid… Să-şi promoveze Oamenii Noi, Valorile, să schimbe, odată pentru totdeauna, cursul Istoriei!

În fiecare partid, sunt şi oameni de caracter, dar, care, sunt dați la o parte. Haideți, dacă ieşim în stradă, atunci, să ne întrebăm şi să ştim şi pentru ce ieşim!

Haideți, indiferent de partid, să ne unim pentru binele Țării!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*