Plahotniuc a fost dat în urmărire generală de toate statele lumii!

Scriu  și mi-i frică de ce scriu și în ce republică mi-i dat să mă plimb și să scriu ceea ce urmează să scriu. Despre un om care și-a dat jurămîntul în fața tuturor țopilor și mocanilor existenți că va falimenta economiile întregului mapamond  și, practic, a reușit! Numele lui, dacă nu știați, este chiar Vlad Plahotniuc.

Pînă mai ieri prieten și partener de afaceri cu cei doi țopi, dar lumea spune că nestrăin și de veșnicul consilier cu misiuni speciale  al comuniștilor, același, v-ați dat seama, mocan.

În continuare, prin încrucișare, le vom zice simplu, aproape ca la Negruzzi: moțopi! Deși noi nu vrem capul nici unui moțop. Și asta să fie clar din start. În caz contrar nu mai continuăm.

Unde  rămăsesem?

Ah, da, la prietenie, magica și irepetabila prietenie dintre Plahotniuc și moțopi, care s-a stins într-o zi, pentru că, de fapt, toate prieteniile  sunt efemere și nu pot dura nici măcar  o veșnicie.

Iar dacă Plahotniuc a zis că nu mai vrea să fie prieten cu niște comercianți de avioane, prieteni, la rîndul lor, cu arestatul și condamnatul de americani  Victor But, aceștia s-au supărat într-atît, încît  au pus de-un portal de știri, de-un radio, de cîteva ziare și de-o televiziune, un fel de nit-2, care asmuțate  de ei latră zi și noapte la porțile celui mai bogat om de pe planetă, care nu poate fi altul, în coșmarurile lor, ale moțopilor, decît Plahotniuc!

Fraza cu ”rîde bine cine rîde la urmă”nu  le e cunoscută.

Jocul lui Filat și-al comuniștilor le-a fost și le este  drag precum o dulce  bîtă mocănească, de care nu se leapădă nicăieri.

Bîta e în serviciu continuu, deschide și tot ea închide televiziunea și portalul de știri, special înființate pentru a “zdrobi orînduirea cea crudă și nedreaptă”, dirijată de neuitatul lor amic de cîndva, Plahotniuc.

După o perioadă de răbdare, lordul Plahotniuc, vinovatul de falimentul Greciei și problemele majore ale Italiei, Spaniei și  Portugaliei,  mai și complicele direct al pierderii Campionatului European de fotbal de către Rusia, Croația și Olanda, n-a avut încotro  și i-a deferit Justiției, care i-a și condamnat la zeci și zeci de ani de pușcărie.

I-a pedepsit, în timp ce doi dintre ei  reușiseră să se facă deja  invizibili prin Europa.

Și de-acolo, de unde se află, un țop, fost  ministru al telecomunicațiilor și transporturilor, pe timpul cînd sir Vlad Filat era director al Departamentului de Stat al Privatizării și, dintr-o simplă de tot întîmplare, s-a înavuțit un pic și el, uită că a fost implicat în activități departe de-a fi nedubioase, inclusiv în acapararea ilicită a patrimoniului Companiei de Stat “Air Moldova”.

 Și tot de-acolo tună și fulgeră un alt țop, fost președinte de Bancă de Stat, unde sponsorizările se dădeau gîrlă doar contra procentajului 5o la 50 restituire în cash, iar despre creditarea propriilor firme, cu restituirea creditului de către stat–-e-o poveste cu 9 neveste, care nu l-au uitat pe țopul de-a fost și consilier psd în Consiliul municipal Chișinău și cîte și mai cîte matrapazlîcuri, arhicunoscute de Osama  bin Plahotniuc, așa cum îi zic țopii, mai mult de frica anilor  de după gratii ce-i tot așteaptă.

…Scriu și mă podidesc fiorii de ce scriu, dar scriu…

Osama cel dintîi poate dormi liniștit la fundul Oceanelor  lumii.

A oceanelor deocamdată  neraiderizate de succesorul său notoriu, teroristul nr.1 al Planetei, spaima  de Grozești, Osama bin Plahotniuc! Nouri negri, tot mai negri  au tăbărît deasupra semiMoldovei de la 2009 pîna acum! Poporul  burdușit cu de-a sila în sacul mișcării politice a moțopilor  e în dilemă istorică. Nu mai vrea capul lui Moțoc, nici al moțopilor, ci, în cele mai neverosimile vise ale lui, poporul cere cu furcile în mîini și coasele în spinare  numai și numai capul lui bin Plahotniuc! Roibii lui Filat nu găsesc criminalul secolului din Durlești–-vinovat este doar Plahotniuc!

Și moțopii îi scriu de zor lordului Filat că  bin Plahotniuc este chiar ucigașul în serie, profețit de extratereștrii ruși   în 2010.

Plata pentru călătoriile în microbuze va fi majorată–numai și numai din pricina lui Plahotniuc!

E cald ca la tropice – trebuie pedepsit Plahotniuc!, oamenii nu mai pot achita plata cosmică pentru energia termică din capitală – bin Plahotniuc trebuie condamnat penal  de Curtea din Londra!, părinții din Chișinău  sunt obligați să achite  illegal pentru înscrierea unui copil în clasa I de liceu 500 de euro+ 50 lunar – trebuie adus Plahotniuc pe banca acuzaților din Cipru!…

Doar că moțopii au cam uitat să specifice din care Cipru, că  sunt mai multe pe hartă…

Au uitat în actele fabricate în grabă să plaseze măcar vreun formular cu antet, cu o ștampilă, cel puțin,  și cu text, în care s-ar regăsi nu doar funcția deținută de Pericolul iminent al Omenirii mileniului III, dar și numele său adevărat, care e același, înfricoșătorul, vampirul și legendarul Vlad Plahotniuc!

Un Vlad Dracula modern, nu altul,  conform scenariului filmului ce-l tot produc vreme de 3 ani moțopii fugari pe urlați.

Aceștia, în nebunia lor proverbială, nu pot fi decît geniali!

Ce și-au pus în gînd  să realizeze – aproape că au și realizat.

Ei au reinversat rolurile în opera”Alexandru Lăpușneanu”.

 Ei nu mai vor să fie omorîți, ei vor doar să omoare pe alții!

Moțopii de azi  vor capul lui bin Plahotniuc!

 Moțopii sunt însuși poporul!

Care, în filmele lor preistorice, l-au  condamnat demult pe vinovatul de toate relele umanității și au somat toate  cele 200 de state ale  lumii să-l dea în urmărire  generală  pe criminalul  criminalilor, Al  Capone de Grozești, iar mîine-n zori, în fața Guvernului condus de Filat,  să fie visul lor: De-ca-pi-ta-rea!

…Scriu și mă podidesc fiorii la nesfîrșit… dar scriu… tot mai scriu…

Voi fi fiind eu mare curajos  și  invincibil ca moțopii  guberniei, da’poate rămîn pînă la urmă păgubaș?-mă întreb… O, nu, îmi strig mie însumi în față și scriu. Scriu și mă uit la ceas cît mai e pîn-la zori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*