Nici nu va mai conta dacă ne vaccinează cu fel și fel… Vom fi oricum în graficul Noii Ordini!

Zic unii: „Să nu permitem testarea antidrog a copiilor în școli, că e act medical pentru care trebuie consimțământ și drogații vor ajunge victimele bullyingului!”… Mă, la câte prostii le ies unora din tastaturi, ziceam că nu există posibilitatea să mă mai mire nimic, dar așa gogomănie trebuie nu doar menționată, ci sancționată la sânge! Mă, voi ăștia care nu vreți drug test în școli, mă, voi nu ați văzut în viața-viețișoarelor voastre nici cum arată un drogat în sevraj, nici victimele sfârtecate ale unui accident rutier, nici creieri împrăștiați, nici trupuri ciopârțite, nici oameni înjunghiați, nici măcar bălți de sânge sau organe umane cu care dracul a desenat iadul pe pământ nu ați văzut! Știți ce culoare are carnea de om?! Ați văzut oase de om dezgolite de mușchi, cu bucăți de piele mursecată atârnând pe ele?! Nu ați văzut! Nu știți! Voi nu v-ați primit copiii să îi îngropați după ce le-ați pus organele cap la cap! Voi nu v-ați văzut mamele, tații, soții, soțiile, iubiții, iubitele morți din cauza unui drogat! Cei mai mulți dintre voi nici nu puteți recunoaște o persoana aflată sub influența halucinogenelor! Dacă aveți sub nas un borcan cu marijuana și unul cu sovârf, nu sunteți capabili să faceți diferența, mă! Dacă vedeți o bucată de hașiș ziceți că e ceară epilatorie! Nici „benzodiazepină” nu puteți pronunța repede! Nici sa numiți trei medicamente care întra în această categorie nu puteți!

Eu vă doresc să nu vedeți niciodată lucruri de-astea! Că dacă va sună careva sa vă spună că v-a fost copilul înjunghiat sau omorât de către un coleg de școală drogat, vă sar prostiile din cap instant! Da, mă! Să îi testeze. Să le facă dosare penale, să îi bage la bulău și dacă sunt drogați și dacă au fie și 0.01 grame de droguri la ei! Să îi bage forțat la dezintoxicare, să afle de unde își cumpără drogurile, să îi găsească pe dealeri și să îi bage la pârnaie pe viață! Că dacă îi bagă la răcoare pe copiii drogați mai au o șansă să trăiască și ei și să îi lase în viață și pe alții!

Voi nici nu știți cum se identifica și prind marii traficanți de droguri, mă! Voi credeți că drogurile întra în țară numai prin vămi! Voi credeți ca antidrogul dă în bobi ca să îi prindă pe traficanți și dealeri! Voi nu știți pe ce lume trăiți?! Că dacă drogatul de la „2 Mai” ar fi fost testat de când era la școală și ar fi fost strâns la mititica din timp, nu omora doi copii! Care sunteți împotriva testării pentru droguri în școli, spuneți-mi și vă trimit pozele cu bucățile copiilor ăia morți la „2 Mai”! După ce le vedeți și după ce vă vomați toți rărunchii de oroare, vreau să văd câți dintre voi mai spuneți că nu vreți testarea pentru droguri în școli!

Dar știți ceva?! Nici nu contează. În maxim zece ani, cel puțin un sfert dintre copii vor consuma un drog sub o formă sau alta. Copiii care sunt azi consumatori vor fi deja dependenți. Mulți dintre ei vor muri ori de supradoză, ori ca vor fi victime ale drogaților. Violenta cauzată de consumul de droguri va fi în creștere. Nici nu va mai conta dacă ne vaccinează cu fel și fel… Vom fi oricum în graficul Noii Ordini!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*