Un alt unghi al problemei într-un triunghi…

Nimic nu se petrece întâmplător, totul pe lume este fie încercare, fie pedeapsă, fie răsplată… Să numim încercare sau pedeapsă faptul că întâmplarea joacă astăzi rolul unei teme ce include costul vieții prin costul morții? Am scris acum câțiva ani despre faimoasele protocoale Francmasonice din anul 1897 de la Bâte, Elveția. Astăzi vorbim despre „Forumul Economic de la Davos” care se întrunește tot în Elveția. Ce întâmplare…? Dacă ar fi să facem o paralelă al agendelor celor două „întâmplări” ce fac parte din așa numita „Teorie a conspirației” am descoperi că între timp „doar timpul s-a întâmplat” în rest nimic. Totul a rămas la nivelul acelor vremuri, anul 1897.

Câtă dreptate avea renumitul profesor Noam Chomsky, laureat al premiului Nobel, în decalogul dânsului (2): „Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai națiunii. Pentru asta inventează false amenințări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real și angajează opinia publică, iar apoi oferă soluții. Exemplu- Favorizează insecuritatea cetățenilor, apoi guvernarea providențială salvează națiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu prețul limitării propriilor libertăți democratice”. În protocoalele de la Bâte, totul era scris mai simplu: „Dreptul constă în forță, libertatea este o idee himerică, mulțimea trebuie păcălită, prin anarhie și efectele ei”. Iar astăzi la Davos este trecut pe agendă: Costul vieții și piața forței de muncă restrânsă, dezastre naturale și evenimente meteorologice extreme (ei le cunosc dinainte, cum au cunoscut și pandemia). Cum să prevenim o recesiune globală în 2023 și reapariția infecțiilor COVID în unele țări sau o criza energetică, dar și războiul din Ucraina.

Acest eveniment a fost privit cândva ca o majoretă a globalizării. Acum elita globală se întâlnește pe fondul unui protecționism, un război care a tensionat alianțele politice și a adâncit diviziunile ideologice. Ce frumos spun ei: „Cooperarea într-o lume fragmentată, este o semnătură a schimbării tectonice a piețelor globale și a relațiilor politice care au avut loc de la pandemie”.

Întrebarea rămâne, cine a provocat toate aceste crize…? Iar în protocoalele de la Bâte se spunea: „Anarhia și efectele ei, politica și morala nu trebuie să aibă nimic comun. Dreptul trebuie să fie al celui mai tare, iar puterea ascunsă, a noastră, trebuie să fie de neînvins.”

Citeam în Site-ul RebelNews care i-a urmărit pe oligarhii care se strecoară la Davos. Ei spun: „Aceste elite nu au credite de carbon. Ei zboară cu avioane private, traversează țara cu elicoptere, apoi sunt transportați la întâlniri cu un Mercedes cu geamuri fumurii”. Iar după ce Klaus Schwab (președintele forumului) a vorbit despre încercarea de a „stăpânii viitorul”, Elon Musk, CEO-ul SpaceX, Tesla și Twiter l-a criticat dur pe acesta. Pentru a lansa „A patra revoluție industrială” explicată de Klaus Schwab, căpetenia Forumului Economic, și a introduce pe ordinea de zi (prin dezordinea mondială) dificila fază a Marii Resetări, domnul Schwab spune: „Totul va duce la o fuziune a identităților fizice, biologice și digitale ale fiecărei ființe umane”. Ceva de forma unui început de noi ere, bazată pe transumanism și tehnocrație, ceva semănător unui coșmar pe care Aldous Huxley îl descrie într-un roman distopic (Brave New World) acum 100 de ani. Dar nu se poate ajunge acolo până nu se produce resetarea, până nu sunt omorâți cei vechi. În timp ce presa americană vorbea acum un an că la Davos se pregătește „Faza ucigașă” a marii resetări, astăzi se continuă. Asta pentru că din retorica „elitelor” înțelege că sacrificarea ar fi necesară pentru a salva planeta și resursele ei.

O altă publicație „Conservative Playlist” ne spune cum fundația Rockefeller, un alt club globalist care este în legătură cu Bill Gates, Schwab și Forumul, ne avertizează de o criză alimentară globală de proporții biblice ne pândește la orizont. Parcă și aud cum la radio se spunea la noi „Uniunea Europeană ne interzice să mai cultivăm: Tot ei ne interzic să mai creștem în gospodării”…

A da, să nu uit…! Președintele Uniunii Europene a fost prima care a luat cuvântul la Davos. Mint, a fost a doua, prima a fost soția Președintelui din Ucraina.

În timp ce scriu văd că în presa italiană a mai apărut un anunț făcut de Klaus Schwab: „Sunt Papa Noii Ordini Mondiale”. El a jurat că va rămâne în fruntea organizației globaliste până în ziua în care va muri. „Știm prin experiență dureroasă că libertatea nu este niciodată dată în mod voluntar de către opresor; ea trebuie câștigată de asupriți”- Martin Luther King, jr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*