Trei ani de agonie, trei ani în care minciuna a luat locul adevărului

„Nu o să mai aveți nimic, dar o să fiți fericiți”. Cam așa sunau vorbele din gura psihopatului de la Davos. În România au încercat orice. Au pus slugi analfabete la conducerea statului. L-au așezat pe Arafat în fruntea armatei de ciocli apocaliptici, au manipulat continuu populația, au distrus toate spitalele, au distrus economia, ne-au pus „interzis” în spațiul „lor”. Zis și șănghen!

Ne-au pus pumnul în gură, de câte ori au putut cu ajutorul politicienilor vânduți. Au închis bisericile, ne-au făcut cu ou și cu oțet pentru că suntem retrograzi și nespălați. Adică, ortodocși! Ne-au amenințat că vom muri de foame, că ne vom scălda în sărăcie lucie, ne-au cocoșat de taxe și impozite, ne-au luat dreptul de a respira, de a vorbi liber, de a construi pentru noi. Ne-au aruncat membrii familiilor în saci negri, ne-au colonizat, ne-au făcut depozit de fiare vechi al O.T.A.N. ului, ne-au adus pe cap, la putere pe ăia cu doi la sută în „alegerile libere” și pe toți analfabeții vânduți lor. Progresiștilor vieții, ca să nu zic altfel.

Au încercat pe toate căile! Nu le-a ieșit. Foamea e la ei! Sărăcia e la ei! În curte! Cozile foamei sunt în Franța, sărăcia lucie e în Germania, dezaxații sexuali sunt în Olanda, Belgia și împrejurul lor. România a făcut pregătiri de Crăciun, în timp ce restul U.E. cauta semipreparate pentru cuptoarele cu microunde.

Ce urmează? Vedeți că nu o să aveți curent! Geaba aveți brazi împodobiți și luminițe, când sufletele vă sunt goale! Că sunteți liberi! Atât cât întelegeți voi ăștia culți în cap, că înseamnă libertatea! Stați la cozi pentru o farfurie de mâncare că e democrație la voi. Așa meritați! Mai băgați un booster! Ține de foame! Și cald!

Dacă au văzut că nu se poate, bagă bățul prin gard cu Moldova. Vor să o facă altfel! Să ajungă la noi prin ei. Adică, prin duamna înșurubată de nebunii davoși în fotoliul prezidențial de acolo. Că e democrată și vrea cu ue! Nu. Nu vrea decât cu Davos! Atât! O progresistă sadea, care a închis 200 de școli după ce a încasat 1 milion de euro de la Soros pe vremea când era ministru al educației. Optimizase ea învățământul! Acum „optimizează” Moldova și cere ca românul să facă economie și să-i livreze ei curent! Și U.E.-ului. Lasă, duamnă, că te „optimizează” ăaa cu care ai făcut poză, până se vor trezi și moldovenii să-ți arate cum era pe vremea lui Vodă! Vodă Ștefan! Doar că în locul turcilor de atunci, sunt neomarxiștii transformați în slugile davoșilor!

Anul 2020 a început cu o lună plină. 7 ianuarie 2023, cu o lună plină. Pentru cei mai mulți dintre noi, nu înseamnă nimic. Pentru alții, puțini, înseamnă mult! Așa cum luna, pusă acolo de la începutul lumii, își ascunde o parte, nimeni nevăzând-o niciodată, așa și acești ani, 2020-2022 au avut partea lor întunecată! Mai întunecată decât întunericul!

Întunericul ce a năpădit majoritatea minților, a sufletelor, întuneric ce s-a transformat la ordinele unora în așa-zisă „lumină”! Anii în care minciuna a luat locul Adevărului, Răul a luat locul Binelui, sminteala totală a luat locul normalității și a bunului simt! Toate valorile s-au răsturnat, nimic nu a mai fost cum trebuia să fie! Daca s-a impus, politic, ca albul sa fie în locul negrului, oricât de neagra este o culoare, totul a devenit dintr-o dată o minciună fără pereche! În acest fel se doreste anularea istoriei, anularea culturii, anularea omului ca spirit sau suflet.

La nivel mondial „sănătatea” impusă cu mitraliera, „ordinea” impusă cu „tancul”, „spitalele” transformate în adevărate lagăre de exterminare, „specialiștii” ce au aruncat la gunoi, tot ce învățaseră zeci de ani, cenzura cruntă, care nu lasă loc niciunei întrebări de bun-simț, lipsa de rațiune, de a cere și a primi răspunsuri, „raportările încărcate” după bunul plac al dictatorilor, din întreaga lume, te fac să te întrebi, ce este ascuns totuși, acolo în partea întunecată a acestor ani ai „șobolanilor albi”, și a viclenei maimuțe! Că totul a început în China!

Urmează Anul Iepurelui de Apă! În astrologia chineză. Ultima conjunctură astrală de acest tip a fost similară a fost acum 60 de ani, când a fost asasinat J.F. Kennedy. Știm toți ce s-a întâmplat atunci, dar adevărul e ascuns încă! Pentru unii!

Șobolanii sunt ahtiați după întuneric și niciodată după lumină! Restricțiile impuse cu forța, tratament impus cu forța, internare impusă cu forța, ordine impuse cu forța, școli închise cu forța, libertatea și drepturile oamenilor anulate cu forța, înțepări cu forța, crize impuse, războiul impus, ne arată că din anul 2020, au fost ani ai „forței”, ai cătușelor, ai amenzilor, ai înfruntărilor dintre oameni și organele de forță ce impun state dictatoriale.

Unde a fost sănătatea? Unde este implicarea „autorităților” în slujba omului? În forță, cu forța și mai ales despre forță!  Forța nu este aceeași cu „Puterea”! Puterea este un atribut dumnezeesc, forța este una din „calitățile” celui întunecat! Prin Putere construiești, prin Forța, dărâmi, pârjolești, distrugi! Cele două sunt diametral opuse! La fel și luna care are o parte luminoasă și una întunecată! La fel ca și sufletul omului, ce are o parte luminoasă și una întunecată, la fel ca și viața, care are o parte strălucitoare și una întunecată! Căci doar în partea întunecată, poți distruge și în cea luminoasă poți construi!

Frica și minciuna impuse alaturi de forță, au devenit distructive, atacând esența umană, transformând zâmbetele în adevărate rictusuri, a devenit esența manipulărilor, culoarea banilor devenind singura moneda de schimb pentru lăturile revărsate de unii așa-ziși ziariști, au transformat totul în niște cascade mâloase, murdare, ce cad zdrobitor din vârfurile „puterilor” politice, transformând omul în legumă.

Apa mâloasă, murdara, plină de mizeria morală a unora ce s-au transformat în șobolani, în căderea ei abrupta printre noi toți, ajunge până la urmă, tot în mare! Căci nu-i așa, tot în mare ajunge totul în cădere! Pentru că marea dă dovada de o mare smerenie în fața Celui ce a desparțit-o de uscat și a zis: „Este bine!”, De la Facerea Lumii!

Smerenia mării ar fi trebuit să ne învețe pe fiecare dintre noi, că nu suntem decât un grăunte de nisip! De aceea lecția mării, atunci când stăm pe țărmul ei, este să înțelegem cât de mici suntem! Să-i mulțumim mării pentru Puterea de a spăla păcatele noastre, de la începutul lumii, și mai ales că în acest final de ani întunecați, luna plină din 7 ianuarie 2023, poate aduce lumina peste toate mizeriile curățate de apele ei învolburate.

Pentru că noi știm un lucru: apa și marea despică munți, creează tărmuri și aduce oamenii împreună! Pentru că ea înseamnă viață, sare, curățenie! Ne spală în Veșnicie! Și ne unește cu Adevărul în Veșnicie! Valurile ei, vii, mișcându-se de miliarde de ani, au văzut mult întuneric, multe luni pline și mai ales mult mai multe răsărituri! Căci soarele nu poate fi oprit în loc, de orice furtună ar fi ea și de niciun întuneric, oricât de negru ar fi el!

Lumina apare întotdeauna, chiar dacă furtuna a ținut trei ani! Dar ce sunt trei ani în fața Celui ce a pus Soarele și Luna pe Cer și a adus în lume Legea Iubirii?! O clipire! De aceea, ziua Sfântului Ioan Botezătorul, precedată de Sfințirea apelor prin Botezul Domnului, poate fi un nou început!  Al Adevărului, al pocăinței și al pedepsei divine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*