Oglindirea spațială din fizica cuantică și neoglindirea politică la nivel macrocosmic (pamflet pseudo-științific)

Pentru că microcosmosul este asemenea cu macrocosmosul și pentru că de la atom la om a fost doar o simplă dar complexă cale spre evoluție, iar de la sclavie la democrație (sau invers) a fost calea de progres sau regres. Teoria contrariilor a lui Niels Bohr este este și teoria în care particulele se expun într-un proces de conivență, dar numai în fizică laturile contrarii sunt complementare, în politică ( și politica reglementează lumea) acest lucreu este imposibil.
P.M. Dirac a elaborat teoria electronului relativist, apoi C.D. Anderson a descoperit pozitronul, antiparticula electronului. Tot așa cum Cioloș este descoperit din când în când ca un fel de „orice” sau paravan la ce este fals prin „adevăr cu semn schimbat”. Marele fizician E. Wigner propune o simetrie posibilă ce ar putea exista în natură. Această simetrie a fost denumită „Oglindire spațială tare” și în același timp o transformare P, ca „oglindire spațială slabă”.

Principalele legi de conservare ale simetriei se împart în:

Omogenitatea spațiului – în viața reală apariția Statelor unite ale Americii sau apariția Uniunii Europene.
Uniformitatea timpului- în viața reală trebuie să desființăm istoria.
Izotropia spațiului- conceptul de țară este o axiomă.
Stâng- drept, simetrie de oglindire- partidele mână-n mână până la cearta de salon.
Trecut viitor- simetrie temporară- „La mulți ani” baroane von Brukenthal.
Simetrie de sarcină sau particulă antiparticulă- Barna și bărbații la capitolul „naștere ușoară”

Legile de conservării în mod deosebit se mai numesc (primele trei) legi de conservare geometrice, iar ultimile sunt legi de conservare dinamice. Dar privind în dinamica lucrurilor dar și în mitologia populară „mutul rupe pământul” și pentru că legile de conservare dinamice sunt legi aditive iar pentru a „rupe” avem nevoie de aditivi clarvăzători.

Atenție mare, sunt și legi de conservare multiplicative, dar aici suntem sprijiniți de U.D. M. R.!

Se pare că în fizică singurul care se opune acestor legi este domnul Werner Heisenberg, în politică Marcel Ciolacu nu se opune. Heisenberg propune o relație de nedeterminare ce este în strânsă legătură cu dualitatea undă-corpuscul și spune.: microparticulele sunt într-o anumită stare a lor. Îmi pare rău, dar la scara „micro” a ajuns P. N. L.-ul (dar în euro) și U.S.D.-ul în acestă stare, iar P.S.D.-ul în starea latentă de vaporizare. În matricea lui Heisenberg starea lor putea fi introdusă prin complementaritate dar principiul lui Bohr (natura are două fețe complementare iar ele nu sunt vizibile deodată) Aceste fețe sunt vizibile prin modul în care are loc interogarea, iar această interogare, sper, să fie posibilă prin organele competente iar domnul Câțu să ne spună ce a făcut cu banii împrumutați prin metoda „antinomiei transfigurate” asta până nu ajungem trans-mutați de pe hartă.

Eu tot aștept un Murray Gell-Mann care a făcut un sistem periodic al particulelor elementarea, aidoma lui Mendeleev cu elementele chimice. Eu l-aș numi „România și perioadele ei în disoluția statului”. De ce am ales „legea simetriei unitare”? În natură totul este simetrie și armonie, în politică există doar asimetrie progresivă și haos. Din haos s-a întrupat universul și viața, dar viața poate fi curmată în proiecția reversibilă. Previziunile științifice au adus progresul, dar o previziune politică să aducă ceva în condițiile actuale, este exclus.

Lasă un răspuns