„Contraria non contradictoria sed complementa sunt” (Niels Bohr)

Un mare fizician a spus. ,,Contraria non contradictoria sed complementa sunt”. Laturile contradictorii sunt complementare și doar așa a evoluat omenirea. Atunci când pentru o opinie științifică poți să fii condamnat, tot atunci o să apară o lege în parlamentul lor care o să ne învețe: pământul este plat iar atracția gravitațională este doar pentru noi. Voi rămâneți în imponderabilitatea timpului trecut. Ne luptăm cu morile de vânt, trecutul ne nimicește aducând la malul istoriei mâlul nesiguranței sociale. Cine suntem noi cei mulți, dar cine sunt ei cei puțini? În aceste vremuri această întrebare te poate costa libertatea. Ești liber doar când ai voie să fii liber…! Râdeam la orele de ,,economie politică” și mă întrebam dacă am curajul să deschid cartea și la orice frază care-mi iese în cale și să o scriu cu semnul întrebării. Socialismul științific este bun…? Nu aveam acest curaj.

Astăzi ți-e frică să mai ai o opinie, singura opinie valabilă este repetiția, repetiția după dictare. Dacă cineva îți spune că nordul este la sud iar estul este la vest, așa trebuie să spui. Tot vorbesc despre protocoalele secrete de la Bâte, Elveția, din 1897 dar cine le citește. Toți citim printre rânduri și vedem cum țara a fost scoasă la mezat, cum cultura a fost aruncată la coșul de gunoi, cum istoria este ștearsă cu bandă abrazivă, iar sănătatea este ghidată prin acele protocoale medicale impuse. Protocoale peste protocoale…! Mă gândeam la părinții fondatori ai Americii și la principiile lor. Da, aceștia aveau principii clare dincolo de ideologie, acestea nu erau mecanice și nici inflexibile. Și noi am împrumutat un principiu, a fi genteleman este lucru mare. Au murit aceste principii o dată cu pericolul unui război civil. De multe ori mă gândesc la doamna aceea care a murit în sediul Capitoliului, ea erou al Americii care a vrut să apere democrația. Mai este ceva adevărat…? Sacii cu voturi furați din încăpere, apoi a urmat gunoiul și frigul.

Citeam într-un ziar din Madrid. ,,Scrutinul european este o alegere transnațională care se decide în timpul unei campanii concentrate pe mizele locale și având consecințe politice mai ales locale. Acest paradox este un obstacol major pentru integrarea europeană”. Greu…! Un doctor din România a avut curajul să aivă o altă opinie medicală, acum văd cum autoritățile vor să-l reducă la tăcere. Mă gândeam ce vor face cu un laureat al premiului Nobel sau cu marele profesor din Mainz care a spus: „Nu există nicio șansă de supraviețuire pe termen lung pentru cineva care a primit unul dintre „vaccinurile” Covid(…) Nu există nicio speranță și nici o vindecare posibilă. Trebuie să fim pregătiți să incinerăm cadavrele” – laureatul Nobel în medicină Luc Montagnier. „Nu credeți … nu credeți această minciună! Nu credeți, pentru numele lui Dumnezeu! Și, pentru numele lui Dumnezeu, informați-vă înainte de a vă permite să vă vaccinați pe voi înșivă și pe cei dragi!

Pentru că, dacă ați fost vaccinați odată, acele limfocite, dacă se întâmplă din nou, vor deveni și mai active. Deci, acest lucru explică de ce al doilea vaccin este întotdeauna mai rău decât primul, deoarece este amplificatorul (rapelul), nu? Și, pentru Dumnezeu… nu-l faceți a treia sau a patra oară, pentru că, dacă îl veți face, veți contribui la decimarea populației mondiale”.- profesorul Sucharit Bhakdi, de la Universitatea germană din Mainz. ,,Contraria non contradictoria sed complementa sunt” spunea marele profesor Niels Bohr cel care a elaborat teoria contrariilor. Astăzi nu mai avem dreptul la contrarii. Așteptăm să ne dicteze cineva ce să facem…! Ultima ofertă: mici cu de toate pentru vaccinați..!

Lasă un răspuns