Viermele apocaliptic

Am fost întrebat deunăzi, în parc, în timp ce o elogiam pe d-na doctor Flavia Groșan, ca pe o voce a normalității, care mi se pare că a fost cel mai mare event politic negativ din epoca libertății?

Răspuns: Cel în care puterea s-a luptat să instituie o lege prin care să se valideze corupția, adică o lege care să dea voie să se fure… cinstit. Dacă Țepeș a inventat țeapa pentru cei care furau și un pai, noul Țepeș, Dragnea Vodă, a luptat pentru o lege care să dea dreptul legal la hoție. O contradicție în termeni, desigur, legea hoției. Ea este suprema lecție a acumulărilor post-decembriste, rezultatul sincretic al involuției generate de clasa politică. Fiecare perioadă, în special cea bășinistă, a contribuit la acest dezastruos curs istoric. Și o astfel de lege era la un pas să fie instituită. De aici s-a născut goana nebună după legea amnistiei (naș Năstase). Și cine știe ce mai inventau hoții și corupții dacă marele inventator nu era băgat la zdup! Mă așteptam la legea autonomiei, a smulgerii unui ținut din trupul țării, la legea schimbării numelui României, la legea romexit, la legea Țiganiadei, legea fără de legii, care toate au fost anunțate, dar acum balaoacheșul le numără pe degete după gratii. El a sfidat toată istoria României. Și se pregătește să iasă ca balaurul la lumină, lasă, lasă, o să vă arăt eu vouă!

Se zbat viermii ca în gaură de șarpe, vor să pună ei mâna pe cele 80 de miliarde de euro date de UE pentru a acoperi Marea Cacealma de fraierit prostimea. Noi, de un an tot scriem despre virusul biologic chinez, am scris și o carte, CORONA LISA, am adus și argumentele faimoasei „The Free People Alliance” din Londra, dar nimeni nu ne bagă în semană. A trebuit să se facă o anchetă internațională, să dezvăluie că OMS se află în cărdășie cu China. OMS trebuie să dea explicații, fiindcă a acoperit cauza producerii virusului de către armata chineză, virus ucigaș, scăpat de sub control, acum cazul este pus pe tapet, dar Monstrului nu-i pasă (păi în conducerea OMS se află medici chinezi), cine mai învie trei milioane de morți? Numai în America procentul este de 89 de îmbolnăviri la mie! Ceva incredibil! Cum de s-a lăsat America în asemenea hal păcălită? Cineva trebuie să plătească.

Dar nu va plăti. Va fi ca la noi. Cu îmbrobodeala. Purtăm măști ca niște idioți! Suntem la mâna unor escroci locali care aplică după bunul plac ce le dictează escrocii internaționali. Și îmbrobodeala continuă. Cine a plătit furturile masive, jaful național? Au făcut unii fecalici pușcărie cometică, dar nu s-a recuperat nimic. Poporul a ales pentru opt ani un președinte cu nume pestilențial (băse, bășină, bășinescu, băsescu), iar acum ne conduc alți viermi, cu nume de klausfobie, orbanovici, rafat, rahat, rafistolescu, șușă, șușară, șoșoacă, de unde oare o fi dat nația română atât de frumoasă, cu nume ca în „Dodecameronul” lui Eminescu, asemenea pocitanii?!

Iar cioclu’ Ciolacu (colacu’ de salvare?) îl așteaptă cu brațele deschise pe Drăgăniță Lobodă, a și anunțat că vrea să-l scoată de la naftalină și pe Bombonel, să facă un tandem la inventica desțărării. Ferea că vine viermele apocaliptic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*