Era Vărsătorului: Fii azi schimbarea pe care o vrei mâine!

Universul ne vorbește despre schimbare! Da, este schimbarea noastră la scară evolutivă! Dar pe fondul nostru leneș și recalcitrant, a acelei obtuzități în fața schimbării, punem pereți invizibili în calea înțelegerii mesajului venit pe cale astrală.

Nu, nu vrem să ne schimbăm pentru ca acest lucru ar cere acțiune! Ar cere ieșirea din zona de confort și ar impune asumarea unor renunțări, ba chiar dezvoltarea unei independențe, inclusiv prin înlăturarea obiceiurilor, tabieturilor, dezmățurilor, de la micile până la marile vicii.

Se cere îndreptarea noastră spre o cauză mai bună. Trecerea de la avuția financiară la bogăția spirituală. Un pas spiritual evolutiv, dar care va implica, și chiar impune, o pierdere temporară (și temporală) a lucrurilor materiale, a consumerismului.

Azi suntem încă tributari confortului. Și a acelui „Am, deci pot!”… Dar din această eră ni se va cere acel „Știu, deci înțeleg, dacă vreau!”. Și știu cum să pot să ajung acolo, dar pentru asta este necesară sacrificarea de bună voie a unor lucruri uzuale sau chiar eliminarea acelora care ne aduceau confortul.

Se va cere acțiune, eliminarea, înfrânarea, eliberarea de vechi pentru nou. O curățire din interior spre exterior. Sau, după putință, o curățire din exterior către interior. O eliminare a deșeurilor din minte, cum ar fi acel „eu am, deci pot”… Pentru că de acum începe să fie așa: „Eu pentru că știu, pot!”.

Toate acestea pentru că trăim mâine pentru azi și nu azi pentru mâine. Și chiar dacă poate părea o contradicție în termeni, pentru ca azi e prezentul, iar mâine este viitorul, iar oamenii sunt învățați, nu-i așa?!, să trăiască azi, și nu mâine, pentru că nu au viziunea viitorului ca fiind cauza a ceea ce fac azi, trăiește pentru mâine, de azi! Și privește în viitor efectele trăirilor, faptelor de acum.

Aceasta este filosofia Erei Vărsătorului.

Cine nu va înțelege, va avea parte de un glonț emoțional, de blocaje și pierderi, dar și de forțarea la schimbare. La înțelegerea faptului că tot ceea ce faci azi declanșează, poate chiar creează, în alții, ori poate chiar în tu-ul de mâine, o altă realitate.

Azi te crezi pe tine pentru mâine! Adică, te lupți cu tine pentru cel de mâine…

De aceea, gândește-te la viitor prin prisma a ceea ce faci aici, azi! Și înțelege acest azi pentru mâine. Nu te lăsa influențat de presiunea trăirilor și a emoțiilor. Analizează acel „de ce?”, caută și înțelege cauza a ceea ce se întâmplă acum. Și de ce se întâmplă. Nu este oare urmarea faptului că, în loc să rezolvăm, prin logică și acțiune, noi doar am dramatizat, ne-am lamentat, ne-am plâns de milă, am ironizat poate pe ici-colo, dar, în fapt, am așteptat de la alții să rezolve lucrurile? Toate acestea în loc să punem cu toți umărul pentru schimbare, ca, mai apoi, marea schimbare să vină de la sine.

Fii dară azi schimbarea pe care o vrei mâine, privind prezentul având viziunea viitorului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*