Eugene Lukjanenko…

Degetele lui Eugene Lukjanenko, pianistul rus de talie internațională, nu s-au mai trezit, ci au rămas crispate, înghețând pe clapele pianului, țintuite ca şi muzica lui în piroanele cu care a fost străpuns pân’ la moarte însuşi sufletul său!…

De ani buni trăieşte un adevărat calvar, pur şi simplu, aşa-zisa Protecție a Copilului din Marea Britanie are capacitatea extraordinară de a distruge viețile copiilor şi părinților, şi pe ale celor din jur.

Eugene a studiat la Conservatorul din Moscova, iar, când a devenit tot mai cunoscut, s-a stabilit în Olanda, obținând şi cetățenia olandeză. Din relația cu o tânără thailandeză, are un fiu care este în vârstă de cincisprezece ani astăzi. De comun acord, ambii părinți au hotărât ca fiul, cetățean olandez, să-şi urmeze tatăl în comitatul Kent din Marea Britanie.

Viața lor, a tatălui şi a fiului, a fost normală până într-o zi de vară, când Eugene a trebuit să-şi lase fiul pentru câteva ore singur acasă! La data aceea, fiul lui Eugene avea nouă ani şi şapte luni, şi era legal să fie lăsat în siguranță, singur acasă. O întâmplare nefericită a făcut însă ca fiul său, împreună cu copilul vecinilor englezi, să se joace cu o lupă, căutând insecte prin iarbă şi să dea foc, fără voia lor, vegetației!

Tatăl a fost arestat imediat, iar fiul a fost luat de Protecția Copilului…

De atunci şi până astăzi, Eugene a îndurat cele mai severe sancținui, constrângeri prevăzute de „lege”, fiul său a fost dezumanizat, re-educat, într-un fel aparte încât să devină agresiv, să-şi uite chiar şi propriul tată…

Ajutor n-au primit niciodată de la vreo instituție britanică!

Este un supliciu, o tortură fără nesfârşit, o condamnare veşnică la moarte a lui Eugene şi a fiului său!

Chiar acum, după 70 (şaptezeci) de zile de greva foamei, după ce a fost iarăşi mințit de Protecția Copilului din Marea Britanie, Eugene Lukjanenko se pregăteşte din nou de greva foamei! Eugene nu a cerut prea mult! A vrut numai să-şi vadă fiul, iar cererea sa de a-l vedea pe acesta în mod regulat i-a fost aprobată de Medway Council! În mod inexplicabil, după şaptezeci de zile în care Eugene a suferit în greva foamei, Medway Council s-a răzgândit, încălcându-şi promisiunea!

Cât de diabolică poate să fie această instituție de desființare a Părintelui?! Sentimentele umane nu înseamnă nimic pentru ei?!

Degetele lui Eugene au înghețat acum. Muzica lui s-a oprit. Cui foloseşte, oare, răstignirea pe cruce a încă unui părinte nevinovat?!

Presimt că trebuie să facem mai mult. Europa a luat-o într-o direcție greşită. Este un drum care nu duce nicăieri.

Trebuie să ne unim ca să schimbăm nu numai România Noastră, dar să salvăm chiar şi Europa!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*