Manifest către țară

Traversăm o URIAŞĂ CRIZĂ IDENTITARĂ, ECONOMICĂ, SOCIALĂ Şi POLITICĂ! DEZASTRUL în care se află țara noastră, este evident! Valorile noastre morale şi spirituale sunt puse la zid, în fața plutonului de execuție, zilnic! De 27 de ani, vorbim de STOPAREA CORUPȚIEI şi Relansare Economică! Rezultatele, însă, sunt CATASTROFALE. Justiția e la pământ. Serviciile sunt în debandadă. Prea puține mai servesc patriei… Ele au fost confiscate de diferitele grupări mafiote care nu au făcut altceva decât să pună cătuşele ruginite pe destinul patriei! Industria a fost făcută praf. Agricultură nu mai este. Țăranul român se află pe patul de moarte…

Cu concursul larg al incompetenților şi corupților, România a fost vândută bucată cu bucată, pierzând tot: industrie, pământ, oameni, suveranitate! Am devenit o colonie în capitalismul de grotă. Salariile noastre, de doi bani!, sperie, sigur, planeta! Nivelul de trai al populației s-a prăbuşit dramatic sau s-a afundat şi mai adânc în puțul care duce direct în iad. Trăim la limita subzistenței!

Cinci milioane de români au luat calea străinătății! Mulți dintre ei sunt discriminați, încălcându-li-se drepturile fundamentale. Multora li se iau copiii, iar statul român tace!… Degeaba intrăm în greva foamei. Încuiați în opulență, aceşti mediocri habar nu au de România profundă!

Armata națională a devenit o anexă. Exportăm carne de tun pentru a servi interesele altora. Educația s-a preschimbat în needucație!

…Mulți au depus, deja, armele. S-au resemnat, ridicând din umeri, a nepuțință sau dezgustați, crezând că nimic nu se mai poate pentru a salva Țara, vechea Dacie!

ȚARA, însă, SUNTEM NOI Şi NU TAGMA JEFUITORILOR!, ne-aduce Istoria aminte.

Este adevărat, ne-am săturat de vorbe! Ne-am săturat de nulități, de găşti mafiote, de penali, de dinozauri, de incompetenți care ne alungă din propria țară! Ne-am săturat de oportuniştii care ne mint!

„Va fi mai bine cândva?!” – ne întrebăm trişti, deşi nu mai credem nici noi, din păcate, în nimic! Prin venele noastre, totuşi, curge nu sânge, ci Tricolorul… Amintiți-vă acest lucru, voi, ce strângeți din dinți, îndurând tot infernul! Ne aflăm într-o acută criză de LIDERI POLITICI.  Cu aceşti epigoni, măcinați de interese mărunte, cu aceşti oameni ai cavernelor, cu psihologie de slugă uitată la uşă!, avem toate şansele să dispărem în neantul Istoriei!

Nu sunt, sigur, cel mai bun, dar combinația dintre Lider – care a prestat Rezultate în Norvegia, timp de 20 de ani!- şi Scriitor – care aude şi vede Suferințele propriului popor, poate, mai bine decât alții- poate fi benefică pentru Țară. La cererea voastră, când nu mai credem în nimic, când viitorul nostru este atât de sumbru sau chiar cu cap de mort, se înființează partidul ZIUA DE MÂINE! Pentru că va exista o zi de mâine şi un viitor strălucit şi pentru acest popor!

ZIUA DE MÂINE :
– va fi un partid de CENTRU;
– va lupta împotriva Corupției şi a Imposturii;
– va scoate Țara din marasmul economic în care a fost adusă de mafioți!
– va LUPTA (nu dormind prin Parlament!) pentru drepturile cetățenilor şi pentru bunăstarea lor, punând accentul pe Patriotism, Solidaritate şi Schimbarea Mentalității omului de rând.
– fără Dumnezeu nimic nu există!, aşa că, se subînțelege, partidul ZIUA DE MÂINE va sprijini real Familia, Copiii, Natalitatea în Țara strămoşilor noştri, daci, pentru a crea un stat puternic în Centrul Europei! (Europa se întinde de la Atlantic la Urali, iar Țara noastră se află chiar în Centrul ei, nu aşa cum o marginalizează analfabeții!).

Deşi avem oameni care gândesc strategic şi vizionar, programul politic al noului partid, ZIUA DE MÂINE, nu este bătut în cuie pentru că el trebuie să fie al TUTUROR! Vă rugăm să ne trimiteți idei, sugestii şi propuneri în acest sens!

Comitetele de inițiativă vor începe organizarea filialelor peste tot. Toți cei care vor promova în structurile partidului trebuie să aibă minimum trei calități: CARACTER, COMPETENȚĂ, PATRIOTISM.

Fiecare Schimbare începe cu tine însuți! Țara nu este decât ca oamenii săi! Dacă vrem să REFORMĂM şi să schimbăm tot ce e rău, nu o putem face decât cu Oamenii Buni.

Dumnezeu să ne ajute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*