Pentru nomenclatura din Bruxelles, un român valorează zero euro, iar un imigrant musulman… 250 000 euro!

Am apucat să trăiesc coșmarul umilinței totale a românilor în fața funcționărimii euro-comuniste de la Bruxelles. Un român valorează în ochii nomenclaturii eurocratice corupte de la Bruxelles doar zero euro, iar un imigrant suma colosală de 250 000 mii de euro. Pentru membrii perfizi și venali ai Comisiei Europene un român, cetățean european plătitor de taxe și impozite, nu are nicio valoare, în schimb imigranții musulmani aduși pe continent în urma unor negocieri secrete între liderii UE și miliardarii saudiți, cu implicarea SUA, sunt evaluați la o sumă colosală.

Comisia Europeană nu are milă pentru români, iar țara noastră va fi sancționată. Pentru Bruxelles sunt mai importanți imigranții musulmani, decât cetățenii români dintr-un stat UE. Statele membre UE care refuză să respecte cotele de refugiați impuse de Bruxelles vor avea de plătit amenzi de câte 250 000 de euro pentru fiecare azilant pe care refuza să-l primeasca.Pedeapsa pe care reprezentanții Comisiei Europene se pregatesc să o aplice a fost dezvaluită de publicatia „Financial Times” si vine dupa ce planul de relocare a refugiatilor din Grecia si Italia (acordul Dublin), adoptat în urma unor sedinte furtunoase desfasurate in vara anului trecut, a intrat în impas. Surse din interiorul organului executiv al UE au dezvăluit reporterilor ca, in sedinta de la inceputul acestei saptamani, s-a discutat chestiunea pedepsei care ar trebui aplicata statelor care refuza sa preia cota parte de refugiați, amenda fiind stabilita inițial la 250 000 euro per cap de refugiat musulman.

Singurul lider est-european curajos, care a răspuns dur diktatului Comisiei Europene a fost premierul ungur Viktor Orban. Prim-ministrul ungar a declarat că UE nu are autoritatea de a amenda țări, argumentând că UE nu este Uniunea Sovietica. Țara vecină va organiza un referendum prin care se va hotărî prin votul maghiarilor refuzul cotelor de refugiați.

Din păcate în România, Johannis și Cioloș nu au depășit statutul de marionete și fantome ieftine ale intereselor eurocraților corupți de la Bruxelles. Nu înțeleg ce beneficiu mai aduce UE țării noastre, în afară de a ne impune măsuri arbitrare, abuzive împotriva suveranității poporului român supus unui proces de globalizare nivelator și deznaționalizare care depășește chiar și satanicii ani 1950, când bolșevismul părea biruitor. Dacă România va accepta cotele de refugiați în câțiva ani se va dezechilibra raportul etnico-demografic și religios al națiunii române, cu riscul de a se crea ghetouri islamiste subordonate moscheilor salafiste ce vor arunca în aer pacea socială din țara noastră, numai că așa vrea Merkel, Junkers sau Schultz, acești noi corifei ai neo-bolșevismului islamo-marxist de la Bruxelles. Românii vor ajunge sclavii imigranților europeni fiind nevoiți să plătească pe viață amenzile impuse cu cinism de Bruxelles.

În toată Europa asistăm la o „primăvară a popoarelor”, care în procesul electoral își promovează partide patriotice. Cred că a sosit vremea ca și românii să trimită un partid naționalist în parlament, care să redea suveranitatea, demnitatea și onoarea neamului nostru terfelit de junta coruptă de la Bruxelles. Decât să plătim amenzi de 250 000 mii de euro pe fiecare cap de imigrant musulman din munca și taxele noastre, poate a venit timpul să ieșim din această federație sovietică cu sediul la Bruxelles, dar cu mintea în cartierul musulman Molenbeek și cu inima la Mecca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*