Să vezi Parisul şi să mori!

Această afirmaţie, „Să vezi Parisul şi să mori!”, o sugestie romantică prin care ţi se inducea ideea că, înainte de a muri, trebuie să vezi Parisul, oraşul luminilor, al iubirii, al ştiinţei, artelor şi distracţiei, s-a transformat, de aseară, într-o ameninţare! Aseară, Parisul, unul dintre simbolurile civilizaţiei şi libertăţii, a devenit un teatru de război sângeros, asemenea teritoriilor din Orientul Apropiat, unde jihadiştii luptă cu arma în mână, înfăşuraţi în centurile morţii, ca să transforme lumea după chipul şi asemănarea lor. Conform ştirilor transmise de agenţiile internaţionale, jihadiştii au mitraliat şi au atacat cu explozibili şase zone din Paris, ucigând cel puţin 140 de oameni şi rănind în jur de 200.

Deci, spui despre un om că e nebun, dacă umblă pe stradă îmbrăcat fistichiu, suflă în trompetă, râde fără motiv şi sare într-un picior! Dar, ce poţi spune despre aceşti monştri spălaţi pe creier de o religie idioată, care vin cu argumentul mitralierei şi bombelor să ne ceară să mergem cu ei într-un rai ca un bordel parizian. Un rai în care credincioşilor (bărbaţi!) li se oferă drept recompensă pentru închinarea la Allah, câteva plutoane de fecioare (nici nu mai ştiu, parcă e vorba de vreo 74 de virgine), cu care să se dezmierde o veşnicie. Pentru că aceşti criminali religioşi, care propovăduiesc o viaţă cumpătată, de închinări şi rugăciuni, de fapt, visează la o viaţă de apoi în care să primească, cu vârf şi îndesat, ceea ce doreşte un bărbat frustrat, întârziat mintal şi plin de hormoni.

Să o spunem de-a dreptul, suntem atacaţi de nişte zombi, în faţa cărora cuvântul, negocierea, respectul pentru viaţă, pentru ştiinţă şi pentru ideile celorlalţi nu au nicio putere. Pentru că ei au o singură idee, să moară în războiul sfânt, servindu-l pe Allah. Au capul gol ca un bidon turtit, de tablă, în care zdrăngăne convingerea lor prostească, şi au sângele înfierbântat de „învăţături” absurde. Ei nu mai au niciun fel de legătură sănătoasă cu viaţa, ci sunt înţeleniţi, înlănţuiţi în moarte, într-o moarte glorioasă, în slujba unui zeu absurd şi inexistent, dar, care, iată devine atât de real şi feroce. Pentru că un zeu este, de fapt, o idee, iar o idee criminală se materializează în moarte, tot aşa cum o idee altruistă, blândă, ocrotitoare, înfloreşte în viaţă. Aceşti fanatici, dacă pun mâna pe vreo armă de distrugere în masă, sunt  determinaţi să arunce o ţară, un continent, Pământul, în aer, ca să ajungă mai repede la raiul promis.

Acum, dincolo de revoltă, vreau să spun că e de rău! Jihadiştii au împânzit Europa şi astfel de atentate teroriste se pot produce în orice capitală europeană. Tare mi-e teamă că anul acesta, Moş Crăciun vine înfăşurat, pe sub manta, cu o centură sinucigaşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*