Criminalii de război nu-i comemorați la noi…

Sub deviza ”Criminalii de război nu-i comemroați la noi”, tinerii naționaliști români, membri ai Forumului Creștin Noua Dreaptă, au comemorat victimele celor 13 generali criminali care au ucis peste 40.000 de țărani români, au pustiit peste 300 de sate și au tras cu tunurile în biserici  pe timpul Revoluției de la 1848. Politicienii noștri, în urmă cu circa zece ani, pentru interese personale, au permis ca în Arad să se pună pe soclu statuia Ungariei mari, statuie pe care a dărâmase marele Bratianu.

De atunci, în fiecare an, pe 6 octombie, iredentiștii maghiari vin să își comemoreze criminalii sfidind memoria victimelor acestora. Se știe că militarii maghiari din toate timpurile excelează prin ținută, mai ales prin ,,ciucuri” (așa cum zice și cântecul lui Furdui – Iancu ), dar atrocitatile lor sunt înfioratoare. Ei nu au știut, de fapt, să lupte, ci au fost foarte slabi luptatori, dar atunci când au prins un adversar l-au ucis în chinuri inimaginabile, asa cum i-au ucis pe Gheroghe Doja și pe Baba Novac. Dacă toată lumea a tăcut până într-o vreme, iar politicienii noștri execrabili și obedienti nu s-au opus, tinerii de la Noua Dreaptă nu au mai răbdat și au reacționat vehement față de umilința la care ne-au supus parșivii politruci și oligarhi, fiind nu puțini și de toate culorile.

Astfel, la Arad a avut impresionant marș al Forumului Noua Dreaptă, prilej în care s-au scandat lozinci mobilizatoare și de protes, precum: Unitate Națională, Criminalii de razboi nu-i comemorați la noi, Ținutul secuiesc – pământ Românesc și alte asemenea îndemnuri  pentru români  de a se uni și de a-și apăra identitatea națională pe care actualii lideri politici permit, în cârdășie cu ungurimea, să o terfelească urmașii lui Bella și Attila.

La statuia Ostașilor Români s- a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor generalilor care au săvârșit genocidul și s-a dat citire Proclamației de la Arad, un important document asupra căruia voi reveni cu amănunte. Tinerii arădeni au avut la ei opinci cu tricolor în memoria bravului general Traian Moșoiu și a bravilor săi subordonați care au eliberat Budapesta și Ungaria de hoardele lui Bela Kuhn.

Am întrebat o tânară membră a Noii Drepte dacă OPINCA este folosită ca o sfidare la adresa națiunii ungare, dar fata a raspuns: ”Nu, nu este o sfidare, vrem doar să le reamintim că, dacă vor mai trece prin vremuri grele, îi vom salva din nou, iar opinca este simbolul reconcilierii romano- maghiare. Iar daca vor sa ne razboim, să își găsească un adversar pe masura lui Daniel Ghiță sau a lui Moroșanu. Ori să își facă echipă de rugby…”.

Minunatul eveniment s-a sfârșit în ritmul celebrului Marș al lui Iancu și în animația emoționantă a cântecelor  lui Furdui Iancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*