Dat în urmărire generală…

La 18 iunie, Plahotniuc,  numai de frică să nu fie condamnat și-n …Polonia, se întîlnește cu vice-președintele Parlamentului de la Varșovia, Jerzy Wenderlich. Moțopii afirmă că întrevederea a avut loc contra plată, iar Plahotniuc ar fi plătit doar… un miliard de dolari pentru ea! Cică la acest randevu  demnitarul de la Chișinău l-ar fi rugat pe Jerzy ca măcar Polonia să nu-l acuze pentru vreun atac de raiderism, comis demult, evident, în clarvizUINILE moțopilor noștri de va(r)ză.

Din surse cu  resurse demne de neîncredere am aflat că mîine-n amurg  vedeta de karaoke, tot el prim-vice-președinte al Parlamentului R Moldova, Vlad Plahotniuc și Yoweri Museveni,  celebru cîntăreț rap și președinte al Ugandei,  țară unde urmează să-mi apară Operele Alese în nouă volume, vor avea  o  întîlnire  mai mult decît oficială cu aceeași temă la ordinea zilei: să fie anulată hotărîrea moțopilor de a-l declara persona non-grata pe demnitarul moldovean în Africa.

În urma măcelului mediatico-politico-diplomatic fără precedent în Univers, Plahotniuc e impus de situație să se întîlnească de urgență la Vaiaku Langi Hotel cu președintele Insulelor Ciribati, în capitala cu 5.070 de locuitori, denumirea  căreia îmi e și rușine s-o pronunț, dar și cu liderul  Botswanei, a cărei valută sună groaznic în limba română,  dar și cu șefii din Tuvalu, Nauru, Vanuatu, Trinidad și Tobago, Insulele Solomon, Marshall, Sfîntul Kitts și Nevis etc.etc.etc.

Iată că datorită genialei invenții a moțopilor noștri, o simplă chemare în judecată a 2 fugari prin Europa e dată drept hotărîre mai că nu definitivă și irevocabilă  la Londra, Nicosia și alte capitale de pe glob. Consult cartea “Statele lumii” ca să aflu ce țări nu au declarat (Încă!) la această oră, cînd vă scriu, că-l vor aresta  necondiționat pe Plahotniuc la imediata aterizare a acestuia pe teritoriul lor! Dat în urmărire generală  de FBI, CIA, Mossad și FSB, cel puțin, Plahotniuc, conform verdictelor moțopilor noștri, care ne au de proști, cu certitudine, constatăm  că  acesta se mai poate ascunde(pînă mîine, la orele 9 și-un sfert!) doar în Nistrenia lui Șevciuk, Osetia de Nord și Abhazia. Văleu, mamă!!!

Toate celelalte țări, fără nici o excepție, la ordinul nescris al moțopilor, au adoptat la 1 iunie 2012 o lege unică pe glob, care se numește Legea antiPlahotniuc, teroristul numărul 1 al Planetei! Nici  chiar cel mai mic stat din lume, înființat în 1975, care e Principatul Sealand, cu un teritoriu  total de 350 metri pătrați și populația de un singur locuitor nu vrea să-i  anuleze restricția de intrare în țară lui Plahotniuc, pentru că antimafia de la Chișinău a hotărît, în numele ONU, acest lucru.

Chiar dacă în Sealand dolarul local  este egal cu cel al SUA, iar din 2000 acest Principat cu un singur locuitor e paradisul on-line offshore al mapamondului! Cei 13.770 de naurieni sunt categoric și ei  împotriva cererii de azil politic a lui Plahotniuc, cei 12.177 de tuvalezi  – de asemenea, cei 32.193  de san-marinezi, care nu vor în UE, dar au Euro ca  monedă națională — nici nu vor să audă de așa o pată neagră pe conștiința lor națională, iar cei de pe Kitts și Nevis, în număr de tocmai… 42.696 persoane au votat duminică  pentru alegerea moțopilor moldoveni drept unici deputați în Parlamentul tricameral de la Basseterre.

Mai aflați că la propunerea guvernatorului sir Cuthbert bulevardul central al țării a și fost redenumit din Bulevardul Elisabeta II  în bulevardul Moțopilor Fără–De-Vină!

În cinstea acestei istorice date, poporul, mai mult decît numeros de pe  Kitts și Nevis va  benchetui din conturile moțopilor pînă la 1 septembrie 2012. Asta da sărbătoare națională! Asta da lovitură sub centura lui Plahotniuc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*