Și totuși, cum a fost posibil ca „vakseenul” să fie autorizat?…

Acum doi ani era cât p-aci să îmi pierd postul la universitate pentru că făcusem opțiunea prevăzută de Constituție, Convenția de la Oviedo și Legea drepturilor pacienților de a nu mă înțepa „științific” și repetat și de a nu mă supune unui experiment pseudo-științific, non-etic și periculos numit „imunizare” contra unui agent patogen niciodată identificat (care a dat lumii cea mai mare fraudă științifică din istorie și cel mai grav experiment de manipulare în masă comis vreodată asupra lumii). S-a numit „vakseenare” și era atunci aproape sigur că va fi devenit obligatorie prin lege. Societatea noastră, în mod neașteptat, s-a opus, iar obligația nu s-a mai impus prin lege. A rămas o obligație implicită, impusă de instituții și patroni proști, cu exces de zel, ori în călătoriile internaționale. Facultatea unde sunt profesor nu a mai impus „vakseenarea” (este, totuși, templul dreptului…), iar călătorii cu avionul nu am făcut până la renunțarea (bruscă) la „plandemie”. Am scăpat ca prin urechile acului, dar nu au scăpat mulți oameni la care țin și de care sunt legat, chiar și prin rudenie.

Din nefericire, intuițiile de acum doi ani nu doar că mi-au fost confirmate – ele sunt agravate acum de alte două crize (cea „climatică”, inventată, și cea militar – geo-politică, impusă de agenda „războiului sustenabil) și de violenta campanie, finanțată din bani publici, contra „dezinformării”, derulată prin ong-uri liberticide (cum ar fi Media Matters) și prin mizeria de „fact checking”. Mai mult, acum, „oneștii” producători ai vakseenului care „a salvat vieți” în plandemie se ceartă ca chiorii între ei cu privire la proprietatea industrială (patentul) asupra metodei „științifice” de preparare a serului de manipulare genetică utilizând ARN mesager.

Moderna a dat în judecată Pfizer/BionTech pentru că le-ar fi copiat și uzurpat patentul. Invers, Pfizer/BionTech a reclamat Moderna la Autoritatea Europeană pentru invenții și mărci pentru că i-ar fi copiat patentul. Același patent. Reuters zice că azi Autoritatea Europeană ar fi anulat patentul Moderna. BionTech se declară mulțumită și, în plus, acuză Moderna că a mai uzurpat (furat) și alte patente. Sunt sigur că și alegațiile Moderna contra concurenților sunt la fel de de elegante. Ceva de genul: „L-am făcut hahaleră, el m-a făcut zdreanță, dar nu ne-am jignit”.

Mai important e altceva. Dacă patentul a fost invalidat, cum a fost posibil ca „vakseenul” să fie autorizat și comercializat? Cum poate fi un „vakseen” sigur și eficient dacă patentul e furat? Cine va cere înapoi de la producătorul furăcios banii obținuți fără just temei? Adică, zeci sau chiar sute de miliarde de dolari? Unii astfel de bani fiind răpiți din taxele și impozitele populației?

În plandemie a fost o dispută stupidă intre administrația americană și producătorii „vakseenului”, pe motiv că ăștia din urmă nu acceptau ca serul să fie produs sub licență gratuită în Africa și India, ca să ajungă la toți. Producătorii s-au opus. Au câștigat. Știți cu ce motivație? Au zis că numai proprietarii patentului pot produce la calitate înaltă „vakseenul”. Și gata, treaba s-a fâsâit. Care proprietari? Că fiecare zice că el e, nu celălalt… Or, onestitatea și dreptatea nu prea îi dau afară din casă pe acești bărbate, Bancel și Bourla… Iată cu cine făcut a Ursula afaceri (cam corupte…) și în cine am fost forțați să credem…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*