S-a pierdut și European-Dream…

Elementele de heraldică din acel steag erau de esență comunistă…? Probabil! Cununa de spice ce simbolizau pământurile țării transformate de mâinile harnice în câmpuri roditoare, brazii ce arătau valoarea pădurilor noastre. Ori sondele ce au reprezentat începutul în acest vast domeniu; petrolul. Iar soarele este simbolul păcii în care fiecare român voia să trăiască. Dacă tot am devenit o „gaură” putem spune că smulgerea acelor simboluri nu a fost un gest secundar, a fost trecerea spre adevărata revoluție.

Manipularea maselor și lovitura de stat de atunci (așa vorbesc mai nou autoritățile care vor să ne mai vrăjească o dată) a dus practic la demolarea României, iar asta la modul cel mai democratic Vorba vine. Iar pământul țării a devenit doar obiect de dispută între frați și clanuri mafiote. Când am auzit prima dată de Nana, mă gândeam că am luat toți nana cu bățul nevăzut al integrării prin dezintegrare. În mare parte bogățiile solului sunt pe mâna capitalului străin. Când am fost în concediu în Dubai, la aeroport, am văzut cursul valutar pentru toate țările lumii. Țările care aveau resurse minerale aveau cota ceea mai ridicată. Noi nici nu mai existam cu leul nostru. Nu mai valorăm nimic și continuăm să ținem capul plecat, adică după ce ni s-a furat portofelul am și mulțumit hoților. Mulți au stat la pândă și au așteptat momentul jafului. Am auzit că primul om care a aterizat la Otopeni după revoluție a fost „respectatul” domn Soros, a știut el ce să facă și ce „oengheuri” să tocmească pentru marea prăduială.

Economic suntem practic desființați, acum se pune la cale și desființarea ca națiune. Dar noi aplaudăm, faza letală a Marii Resetări este privită cu încredere. Și cum să nu ai încredere când suntem suprapuși de criză după criză de o să rămânem crizați ca acel simbol de pe stâlpii de înaltă tensiune. Un alt steag. Într-un cotidian Israelian „Jerusalem Post” Dave Anderson, profesor american de filosofie politică avertizează: „La un moment dat, după cum au avertizat fostul secretar de stat Henry Kissinger, senatorul Mitt Romney și fostul președinte american al șefilor de Stat Major, Michael Mullen, Putin ar putea ataca armata și orașele lui Zelenski cu arme nucleare tactice sau strategice, pentru a forța capitularea. NATO și SUA ar putea răspunde unui atac nuclear cu propriul lor atac nuclear, iar acest lucru ar duce la un război nuclear și, eventual, la un război mondial. Astfel, dedicarea excesivă pentru apărarea libertății ar putea fi tragica eroare care îi determină pe Zelensky și Biden să-l împingă pe Putin spre război nuclear. Războiul nuclear nu ar fi unul dintre scopurile lor, ci o consecință neintenționată a colaborării lor. Uneori, două persoane sunt implicate împreună în crearea unei tragedii, așa cum a fost cazul lui Brutus și Cassius, care au conspirat împreună pentru a-l ucide pe Cezar, în „Iulius Cezar” a lui Shakespeare”.

Dar ce mai contează, suntem martorii supremei nebunii. Războaiele nedorite de ieri și de astăzi fac doar victime nevinovate în întreaga lume. Îmbogățiții de pe urma suferinței locuiesc în buncăre, sau au mai multe case și elicopter pe dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*