Mai avem Justiție în România, dar este încă sub presiune politică…

Toate cele s-au finalizat în mod fericit: s-a dat pronunțarea – cu sentință definitivă – în  procesul cu ticăloșii care fac legea în România. S-a renunțat la condamnarea mea la 13 luni de pușcărie cu suspendare! Ideile de bază au fost: „renunțarea la aplicarea pedepsei“ și „aplică inculpatului un avertisment, în sensul de a-l atenţiona ca pe viitor să nu mai săvârşească alte infracţiuni“. Adică sunt iertat, deocamdată, dar să nu mai fac alte „infracțiuni“! Deci, cele făcute de mine anterior sunt „infracțiuni“. Dar denigrarea României – sub toate aspectele – comisă reclamangii nu numai în acest dosar, ci și în mass media, în genere, nu sunt infracțiuni, ci intră la „libertatea de exprimare“! Se poate vorbi aici de „dublu standard“?! NU, desigur. E vorba doar de stat mafiot – Băsescu dixit –, stat mafiot edificat după regulile Uniunii Europene. Altfel spus, „sabia lui Damocles“ va fi mereu deasupra mea și, în orice moment, poate veni altul ca Alexandru Florian sau Maximilian Marco Katz cu o altă plîngere penală. Iar magistrați ca ăștia care m-au hăituit pe mine sunt prea mulți, din păcate.

Țin să le mulțumesc – încă o dată și public – celor doi martori ai mei, distinșii profesori universitari Ion Coja și Alexandru Corvin Lupu, celor trei judecătoare, care au format instanța de apel și care au avut rectitudinea morală și profesională să își manifeste curajul, așa cum au putut, în  aceste vremi ticăloase și, firește, distinsei doamne avocat Minerva Chiriac și maestrului Adrian Iscru, care, cu generozitate și hotărîre, m-au apărat.

E de amintit că, în ziua condamnării mele, din 4 februarie 2021, multe mass media din țară și din străinătate au difuzat știre chiar în aceeași zi! Ba un ziar din Tel Aviv scrisese că deja fusesem băgat la pușcărie. Sunt curios acum să număr cîte mass media vor semnala sentința de azi, fie și în forma asta de compromis, cum că „s-a renunțat la aplicarea pedepsei…“! Iar alde Alexandru Florian, Silviu Vexler, Maxililian Marco Katz ș.a., care au jubilat – inclusiv în scris –cînd au aflat de condamnarea mea la pușcărie, își vor pune unghia în gît?!

Este, totuși, necesar să facem o organizație a naționaliștilor – așa cum există Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților (JADL) –, ca să ne apărăm eficient, căci așa, izolați fiind, ne condamnă pe rînd, unul cîte unul! Deja curajosul publicist Miron Manega a fost băgat în clinci de un nime-n-drum: u.s.r.-istul Iulian Bulai a agitat în Parlament săptămînalul Certitudinea. De neînțeles este faptul că Iulian Bulai se definește drept „creștin catolic practicant“ însurat cu o femeie care este de confesiune luterană! V-ați prins?! Luteranismul născocit de marele reformator religios Martin Luther a lovit în plex Biserica Catolică pe motivul vinderii de „indulgențe“ – care era o escrocherie colosală – și a provocat marea  schismă a Catolicismului! Așadar, în famelia lui Iulian Bulai există o toleranță confesională excepțională: el „creștin catolic practicant“, ea luterană înfocată! Totuși, se înțeleg foarte bine: au copiii botezați catolic. Dar, deși este extrem de tolerant cu nevastă-sa luterană – adică virulent anticatolică –, este extrem de intolerant cu Miron Manega, a cărui revistă Certitudinea apără în mod neechivoc, deci cu certitudine, valorile naționale românești, ortodoxe.

Totuși, prin felul particular în care Bulai „a înțeles“ să îmbine religia cu politica, s-a dat în stambă. Ăsta denigrează „Familia Sfîntă“: despre Maica Domnului afirmă că este o „mamă-surogat“ – ceea ce atestă că nu știe semnificația sintagmei! –, afirmă că Iisus Christos s-a născut într-o familie „eșuată“ etc. Dar Creștinismul a apărut după Christos! Și ambuscatul ăsta de Bulai se pretinde „creștin“! Vă dați seama ce idiot poate fi?! Români care l-ați votat și care sunteți în circumscripția lui: descreștinați-l!

Într-o exprimare mai academică, mai doctă și mai teologică, Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, îl miștocizează pe neisprăvitul parlamentar u.s.r.-ist Iulian Bulai citîndu-i din opera papei Benedict al XVI-lea scrisă în vremea cînd era doar cardinalul Joseph Ratzinger, anume că „Naşterea lui Iisus dintr-o fecioară, aşa cum este ea redată în Evanghelii, a stat dintotdeauna ca un spin în ochii iluminiştilor de orice fel“. Din păcate, furat de discursul demonstrativ, Preasfinţitul Părinte Ignatie îl gratulează involuntar pe Iulian Bulai cu termenul de „iluminist“ – care, la prima vedere, ar insinua că Iulian Bulai ar avea ceva „lumini“ în capul lui, prin a cărui fizionomie vrea să-l imite pe banditul ashkenaz Leon Troțki! Eroare: Iulian Bulai are doar întuneric. Dar, cum prostia lui Bulai este contagioasă, iată că se găsesc „idioții utili“ – utili altora, dar dăunători nouă, românilor! – care achiesează la panarama lui Bulache din Parlament și vor să facă mare anchetă mare pe motiv că acela care a difuzat revista Certitudinea pe scaunele de la T.N.B., că revista face propagandă pro-rusă, că este naționalistă etc.

Lasă un răspuns