Imposibila întoarcere…

La deschiderea ședinței din Senatul American din 23 Ianuarie 1996, reverendul Joe Wright a fost rugat să țină un discurs. Nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat, iar el a spus:

„Rugăciune. Tată ceresc, ne prezentăm azi în fața ta să-ți implorăm iertarea și să te rugăm să ne dai înțelepciunea și călăuzirea ta. Știm că în cuvântul tău este scris: „Vai de cel care numește răul, bine”, dar noi aceasta am făcut! Ne-am pierdut echilibrul spiritual și valorile.
Am neglijat adevărul cuvântului tău și l-am numit pluralism. Ne-am închinat la idoli și l-am numit multiculturalism. Am acceptat perversiunea și am numit-o alternativă. Am neglijat săracii și am numit-o loterie. (La noi se spune ghinion). Am promovat lenea și am numit-o binefacere. Ne-am avortat pruncii și am numit asta dreptul de a alege. Am susținut avortul și am numit ajutorare. Am eșuat în a ne disciplina copii și am denumit-o construirea sentimentului de independență. Ne-am folosit de putere și am numit-o politică. Am delapidat finanțele publice sub pretextul cheltuielilor importante. Am instituționalizat mita și am numit-o ,,cireașa de pe tort”.

Am poftit bunul aproapelui și l-am numit ambiție. Am poluat aerul cu obscenitatea și pornografia și am numit asta dreptul la opinie. Am încălcat valorile înaintașilor noștri și am numit-o iluminare. Cercetează-ne, Doamne, și cunoaște-ne inimile. Curățește-ne de orice păcat și eliberează-ne. În numele Tatălui și Fiului, Domnul nostru Iisus Cristos. Amin!

Suntem abandonați de mult timp, iar timpul este ireversibil. Noi încercăm să ne facem loc în lume: dar vine Câțu, dar nu, vine Ciucă, dar nu, vine Rareș Bogdan și ne arată calea „dreaptă” de urmat (ei sun de dreapta). Toți ne întrebăm, ce urmează…? Trebuie să cunoaștem trecutul dacă vrem să știm viitorul. Dar vorba lui Benjamin Freedman: „În timp ce noi dormeam” să vedem ce s-a mai întâmplat ca să înțelegem ce se întâmplă. (Nichita Stănescu a fost întrebat: domnule poet, ce s-a mai întâmplat între timp? Doar timpul se întâmplă între timp dragule”).

Deci, ce mai spune Freedman. „Ziarele din America erau controlate de evrei, toată mass-media din această țară era controlată de evrei; iar evreii erau în favoarea Germaniei. Erau pro-germani pentru că mulți dintre ei veniseră din Germania și voiau să vadă cum Germania a zdrobit Țarul. Evreilor nu le plăcea Țarul și nu doreau ca Rusia să câștige acest război. Acești bancheri Iudeo-Germani, precum Kuhn Loeb și alte companii bancare importante din Statele Unite, au refuzat să finanțeze Franța și Anglia. Au stat deoparte și au spus: Atâta timp cât Franța și Anglia sunt unite cu Rusia, nici un cent! Au aruncat însă banii Germaniei, au luptat alături de Germania împotriva Rusiei, încercând să distrugă regimul Țarist. Aceiași evrei când au văzut posibilitatea de a obține Palestina, au mers în Anglia pentru a încheia acest acord. În acest moment totul s-a schimbat, ca un semafor care se schimbă de la roșu la verde. Când ziarele fuseseră pro-germane, când vorbiseră despre dificultățile pe care aveau germanii în lupta cu Anglia în multe feluri, brusc germanii nu mai erau buni. Erau răufăcători, erau hunii. Trăgeau în asistentele Crucii Roșii. Au tăiat mâinile bebelușilor. La scurt timp domnul Wilson a declarat război Germaniei. Iar America prin Luis Brandeis (avocat american asociat la Curtea Supremă a Statelor Unite) intră în război pentru a „avea ceea ce dorea de la Anglia”. Iar America nu avea niciun motiv să fie în acel război”.

De ce vorbesc despre acest discurs…? Vreau să arăt că și primul dar și al doilea război a fost o farsă gândită de „mai marii lumi”. Nu poporul German sau Evreu a fost vinovat, (și eu, se pare, că fac parte dintr-o combinație genetică). Vinovați au fost aceia care au făcut posibil, prin banii lor, acest lucru. Sau de ce mă gândesc la unele asemănări cu ceea ce se întâmplă astăzi? Citeam cum Doctorul Thomas Jendges, șeful clinicii din Chemniitz, din Germania s-a sinucis. În scrisoarea de adio spune: „Minciuna continuă față de pacienți și persoanele vaccinate, precum și înșelătoria cu privire la pericolele vaccinării. Nu continui pentru că este prea dur și prea dureros, dar dacă are dreptate ar trebui considerat primul Erou al acestor vremuri tulburi.
Este greu să spui adevărul…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*