Lumea nouă de după ,,România educată”

După răsunătorul succes al expoziției de pictură de la Cotroceni, pictură cu vulva, un fel de a doua deflorare a pictoriței de mare ,,talent” Smaranda Ursuleanu. A urmat… iar urma scapă turma, discursul ,,supremului” nostru șef de stat (la stat) prin care ne explică ce înseamnă ,,România Educată”. Eu needucat fiind am ascultat și ,,magistrala” expunere a unui șef de partiduleț care nu vede bârna din ochii lui Barna iar partidul său de: dreapta, stânga și de toate colțurile, crede că trebuie să ne învățăm copii la o vârstă fragedă prin școli, cum stă treaba cu masturbarea. În lumina acestor ziceri adânci, eu mă întrebam dacă cineva se angajează ca profesor masturbator prin școli, iar acesta trebuie să fie de: dreapta de stânga, sau de toate durerile în cot, dacă se lovește în colțul catedrei. România educată…? Parcă generația noastră a trăit în lumea lui Neanderthal acum patrusute de mii de ani ca o formă arhaică din care a izvorât ,,lumea omului nou”. Adică lumea lor, lumea acestor ,,educați” care vor să ne educe copii. Complicat cu această mare ,,educație”, complicat cu acestă nouă formă de abordare a omului nou.

Omul nou care nu o să mai aivă adresă în buletin și dacă tot se bucură el de statutul de ,,nou, nouț” este bine și spre binele lui să renunțe la propietate. Citeam despre avertismentul dat de Edward Snowden cu privire la arhitectura globală, de represiunea prin tehnologia digitală. Acest sistem își permit de a remodela societatea, de a controla libertatea de mișcare și accesul la viața publică. Educația pătrunde prin calculator așa cum pictura cu vulva a atins adâncimea culorilor prin spectrul curcubeului.

România educată este aceea a filosofilor care ne explică cum plăcuța suedeză este o înaltă scenă a teatrului politic prin care societatea joacă rolul principal (eventual anal) prin gândirea avansată a părintelui unu sau doi. Acum nici nu mai știu, acest teatrum-mundi este jucat doar de actorii politici de la noi, sau toate țările au ,,urcat” la un nou nivel de înțelegere al acestei lumi? Lumea nouă cu oameni educați de filmele cu vampiri, de prezentatoare tv. cu țâțele la vedere, de solistele vocale cu barbă, și de inhalare pe nas la ora de largă audiență. Anormalitatea ca formă de cultură, corectitudinea politică ne forțează să punem botnițe gândirii și să privim lumea cu susul în jos și pe la spate. Atacul concertat la valorile spirituale, mistificarea istoriei, face parte din ofensiva antiromânească și demolarea inocenței omului de rând. La scufundarea Titanicului, muzica a continuat să cânte. La demolarea educației românești ,,filosofii și cărturarii” neamului, ne tace…!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*