Trădarea pe vreme de pandemie…

Mor oameni, țara e răvășită, disperată, mii și mii de oameni își întind mâinile, priceperea, să salveze vieți, milioane de români suportă restricții, stau cu griji pentru viața lor, care este în pericol, și guzganii de la putere ce fac? Fac un troc, o crimă odioasă, mai odioasă decât morțile din jur: vor să vândă Ardealul, trădează România! Au vândut tot, nu mai au ce să vândă, vând țara, vând și sufletul ei! Toți eroii morți ai poporului român se răsucesc în mormite, îi cer lui Iius învierea, se revoltă pentru această crimă. Numai și ideea, de a da apă la moară udemerișilor, care, de când sunt,  nu urmăresc decît același țel josnic, să sfârtece România, sfindând istoria ei, inventând un ținut românesc în afara României!, pentru niște interese josnice, așa cum au fost cele care au dus la marile trădări, cum ar fi trădarea lui Mihai Viteazul.

De ce nu se simt bine în România, când au drepturi pe care nu le-au visat? De ce au nevoie de o enclavă pe pământul străbun? Există aici o altă rațiune decât una politică, mișelească?

Și această permanentă agresiune a maghiarilor politici se întâmplă fiindcă nimeni din conducerea României, nici un partid, nu a luat în serios obrăznicia udemeristă de a agresa sistematic România, de a cere niște drepturi pe care nu le are, de a fi stăpâni pe un ținut care le dă lapte și miere, din matca României!

Iată, ieșim din pandemie și cu morți nevinovați, și cu pământ furat, cu România desfigurată!

Cauza nu mai este incultura sau lipsa de morală elementară, cauza mare este trădarea! O boală veche a românilor! Pe unguri îi înțeleg, că politrucii lor au fost totdeauna mișei, ne-au trădat la fiecare cotitură a istoriei, dar pe marii naționaliști ai PSD-ului, Domane, de unde au apărut asemenea monștri?

Mi-aduc aminte de tristețea lui Sergiu Nicolaescu, de testamentul lui publicat în cartea pe care i-am dedicat-o, unde spune că istoria poporului român este un lanț al trădărilor, de la Burebista la Tudor Vladimirescu, de la Mihai Viteazul la Ceaușescu, toi au fost trădați. O istorie a trădărior criminale.

Lucru care nu se dezminte nici azi. Poate să cadă și cerul pe noi, trădătorii nu se dau în lături de a face răul, de a pune la cale mârșăvii. Nu le pasă de nimic, n-au nici un scrupul, ba când te prind la ananghie, te atacă. Trădarea lui MIhai Viteazul este cea mai edificatoare pagină a trădării, surprinspă genial de filmul lui Nicolaescu. Cum este posibil ca după atâta civilizație acumulată de omenire, unii semeni de-ai noștri, evident, însemnați de Satana, să plănuiască o asemenea crimă?!

Ce-au făcut „aleșii” este o crimă la adresa României! Ar trebui toți deputații demiși. Dar cine să-i demită pe criminali? Alți criminali? Mai există vreo Constituție în țara asta? Mai există un respect față de Biblie, față de jurământul de parlamentar?

Coronavirusul este nimic față de virusul din sufletele acestor monștri!

Se verifică încă o dată, dar acum pe vreme de pandemie, caracterul laș, de trădători ai puternicilor zilei! Ce fel de români sunt acești oameni? Deputații României și-au dat arama pe față, adică ne-au arătat cine conduce România, pe cine au ales românii (ferească Dumnezeu, eu nu am o asemenea pată pe mâini!), pe mâna cui se află țara? Ce ne așteptăm să fie după starea de urgență? O stare de demență, de absență a moralei, de satanizare a României, o moarte a culturii, a speranței. Acești „aleși” trebuie să plece imediat. Probabil că sunt atât de ticăloși încât nici nu-și dau seama ce au făcut. Nici nu-i cred capabili să recunoască și să-și dea demisia. Nu le este rușine? Nu, nu le este. Dovadă că țara arde și baba se piaptănă. Țara și planeta sunt în fierbere și guzganii ce fac? Se înfruptă din trupul țării, pun la cale tot felul de mârșăvii, caută ce mai e de vândut, ce mai e ronțăit. Îi auziți cum chițăie? Sunt oribili. Te mai poți uita la acești maimuțoi? Ce promisiuni ne mai fac? Cum să mai sacrifice șomerii și pensionarii?

Poporul român este pus la grea încercare, cum să scape de acești guzgani. Sunt suficiente oare alegerile anticipate? Nu cred. Cred că soluția este o minune dumenzeiască, în stare să ia virusul de la românii curați și să-l ducă numai pe capul acestor ticăloși și trădători de neam!

Lasă un răspuns