Falsul argument al U.D.M.R. legat de pământul natal!

Genialul Mihai Eminescu a scris în ziarul „Timpul” (din 2 noiembrie 1877) că: „Va veni ziua în care și pietrele vor vorbi adevărul.” Ziua aceea a venit și pe lângă pietre (dovezile arheologice), Cifrele Primordiale ale Geților spun Adevărul despre Istoria Poporului Primordial Get. Cifrele Geților, cele din sistemul numeric zecimal (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 și 0), au fost cunoscute și folosite de Poporul Primordial al Geților cu cel puțin 6.000 de ani înainte de Nașterea Domnului nostru  Iisus Hristos. Statueta Gânditorului de la Hamangia (6.000 de ani î.Hr.) confirmă Adevărul despre Cifrele Primordiale ale Geților și Civilizația lor Primordială. Ulterior, în timpul celor două roiri din jurul anilor 4000 î.Hr. și 2000 î.Hr., Cifrele Getice au fost duse de către strămoșii noștri Geți pe toate continentele. Teoria lipsită de logică și împotriva Adevărului privind cifrele romane și cifrele arabe (aduse în Europa în jurul anului 1000 d.Hr.) a fost inventată și impusă cu scopul de a contribui la falsificarea Istoriei Limbii, Scrierii, Religiei, Culturii, Civilizației și Cifrelor Primordiale ale Geților.

Ungurii au venit în Europa din Asia, probabil din ținuturile Mongoliei de azi, ca hoarde migratoare, barbare, în jurul anului 900 d.Hr. și s-au așezat în Câmpia Panonică. Poporul Get și, ulterior, Poporul Român i-a primit pe maghiari (unguri) cu ospitalitate și, încă, îi tolerează. În Dicționarul Explicativ al Limbii Române (D.E.X.), editat de Academia Română scrie că maghiar înseamnă persoană „care aparține Ungariei sau populației ei”.

Cetățenii români de etnie maghiară care se simt oprimați de Limba Română și de Tricolorul Românesc, cei care nu sunt loiali Poporului Român și României sunt liberi să plece și să se stabilească în Ungaria! Ei au cetățenia maghiară și sunt așteptați de frații și surorile lor ca să se stabilească definitiv în Ungaria, în țara lor! Dacă U.D.M.R. reușește să-i șantajeze pe cei cu care s-a aflat în concubinaj la guvernarea României s-ar putea să obțină și o primă de plecare în Ungaria.

În anul revoluționar 1848, maghiarii au înscris în Proclamația de la Pesta pretenția lor de anexare a Ardealului la Ungaria. În anii 1948-1949, bestiile maghiare revoluționare au ucis peste 40.000 de români și au incendiat circa 270 de sate românești din Ardeal, inclusiv bisericile. După Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia, Ungaria sovietică cu sprijinul Rusiei Sovietice a încercat să ocupe Ardealul.  Atunci, Armata Română a câștigat războiul și la 4 august 1919 a ocupat Budapesta, capitala Ungariei. După retragerea Armatei Române, Ungaria a cerut insistent, în perioada 1919-1926, ca să fie condusă de Casa Regală a României, și să fie realizată o monarhie dualistă după modelul Austro-Ungariei. Conții și grofii unguri, mai ales Miklos Banffy (ministru de Externe), Teleki, Bethlen și amiralul Horthy Miklos, au cerut unirea Ungariei cu România Mare sub un singur rege (Ferdinand) și o singură capitală  la București.

Ungaria  și maghiarii chiriași în România nu au renunțat la pretențiile teritoriale asupra Ardealului și invocă un argument fals: mileniul de numai 51 de ani de stăpânire ungurească, de la 1867 la 1918, în timpul Imperiului Austro-Ungar. La acest argument fals al mincinoșilor științifici oficiali din Ungaria și al politicienilor maghiari a fost adăugat încă unul al U.D.M.R., respectiv pământul natal. De aproape 30 de ani, liderii U.D.M.R. au inventat și invocă expresia pământul natal. Ei pretind că acesta-i al lor și ca urmare întreg Ardealul trebuie să obțină autonomie teritorială și să fie anexat Ungariei. La congresele U.D.M.R. din perioada 2011-2019 și la manifestările antiromânești din ziua de 15 martie, liderii U.D.M.R. au declarat public: „categoric vom obține autonomie teritorială.” Președinții și guvernele României, Parlamentul și Parchetele au luat poziția struțului, fac pe surdo-muții, dar au continuat să îndeplinească pretențiile Ungariei și ale U.D.M.R. împotriva Poporului Român și României!

Conducătorii U.D.M.R. și ai bisericilor catolice maghiare confundă în mod voit localitatea natală a unor cetățeni unguri cu teritoriul național românesc! Logic și practic nu se poate confunda localitatea unde s-a născut un cetățean român de etnie maghiară cu pământul natal și să pretindă ca acela-i pământ unguresc. În mod absurd, U.D.M.R. susține că pentru unii cetățeni români de etnie maghiară născuți la București, Craiova sau Iași, acolo nu-i pământ natal, dar pentru cei născuți în Cluj-Napoca, Oradea sau Miercurea Ciuc, acolo-i pământ natal.

Pentru cetățenii români de etnie maghiară meleagurile lor natale nu au fost, nu sunt și nu pot fi confundate cu teritoriul României, inclusiv al Ardealului, despre care Genialul Mihai Eminescu a scris în ziarul „Timpul” (din 1 aprilie 1881) că el „este moștenirea, în exclusivitate și istorică a neamului românesc.” Poporul Român are dreptul istoric asupra teritoriului României Mari!

Nicio organizație a etnicilor maghiari și nici un mincinos științific ungur, nici Academia Ungariei nu au putut găsi argumente credibile care să justifice că toate descoperirile arheologice de pe cuprinsul Ardealului, cu o vechime de 6000-1000 de ani î.Hr., aparțin pământului natal maghiar. Se știe că, grupuri mici de barbari unguri au ajuns în unele localități Getice din Ardeal, în perioada anilor 1200-1300 d.Hr. Din nou, veneticii unguri, din chiriași care nu au plătit în fapt nicio chirie, minoritarii maghiari cu complicitatea Papei Francisc I și cu sprijinul Budapestei, vor să fure Ardealul din teritoriul României, al Grădinii Maicii Domnului și să-l anexeze Ungariei! Maghiarii din România se bucură că beneficiază de dreptul de chiriași în Vatra Românească, pe Sfântul Pământ Strămoșesc, moștenit de la Poporul Primordial al Geților!

În diferite țări din Europa, America de Nord, Africa etc s-au născut copii de maghiari, mai ales după anul 1989. Nicăieri, în afară de Ardealul Românesc, părinții lor și diverse O.N.G.-uri nu au tupeul să pretindă că în acele țări este pământ natal maghiar și anumite regiuni din acestea să fie anexate Ungariei.

Împotriva pretențiilor Ungariei și U.D.M.R. bazate pe falsul argument numit pământul natal trebuie să ne însușim și să aplicăm soluția oferită de Genialul Mihai Eminescu în ziarul „Timpul” (din 28 septembrie 1880): „Avem nevoie, mai întâi de toate, de-a urî neadevărul, ignoranța lustruită, cupiditatea demagogilor, suficiența nulităților.”

Deșteptați-vă români!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*