Romanul „Wicked Clone” de Mihaela Modorcea pe locul 1 în top-ul companiei „Barnes and Noble”

În aceste zile, de mare tensiune americană şi internaţională, generată de alegerea noului preşedinte al Statelor Unite, s-a întâmplat şi ceva normal: o veste culturală, care ne umple inima de fericire, este anunţarea de către „Barnes & Noble”, cea mai mare companie de carte din SUA, că romanul Wicked Clone / Clona rea de Mihaela Modorcea se află în topul vânzărilor pe locul 1. Este un roman de 544 pagini, cu subtitlul how to deal with the evil / cum să faci afaceri cu răul, şi produce o revoluţie în literatura americană, îmbinând mitologia, istoria şi muzica într-un limbaj nou, sui-generis. Povestea începe în România medievală şi ajunge la New York, în zilele noastre. Wicked Clone se află în fruntea unor cărţi de artă şi autori celebri din America şi din lume.

Mihaela Modorcea formează, împreună cu sora ei geamănă, Gabriela Modorcea, trupa Indiggo Twins. Acest roman se află la baza show-ului Wicked Clone, realizat integral de cele două artiste (text, muzică, dans, costume, coregrafie, regie, proiecţii), spectacol muzical care a avut premiera în acest an, pe 7 iunie, pe Broadway, la celebrul Lynn Redgrave Theater, şi reluat la Elektra Theater, chiar în Times Square, fiindcă singura trupă cu rădăcini şi suflet românesc care a atins această performanţă.

Iată site-ul ilustrat al companiei:  http://www.barnesandnoble.com/b/books/art-history-criticism/art-styles-periods/_/N-3Z29Z8q8Zshm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*