„Titanicul” vremii noastre…

La începutul veacului trecut, mai precis în anul 1912, s-a construit cel mai mare vapor cunoscut până atunci. I s-a dat numele „Titanic”. El era proiectat să traverseze Oceanul Atlantic și să transporte pasageri și mărfuri între Europa și America. Când l-a văzut lansat la apă, proprietarul lui a exclamat: „Nici Dumnezeu nu-l poate scufunda!”… Și Titanicul a îmbarcat 2.228 de persoane, cantități imense de mărfuri și a pornit la drum. Avea în el camere de locuit ca la hotel, restaurante, săli de spectacole, orchestre, ofițeri, marinari, bucătari, hamali, lume de toate categoriile sociale. Unii duceau cu ei bani și bijuterii, alții stocuri mari de mărfuri, alții doar speranțe într-o viață mai bună. Într-o noapte neagră ca smoala, când pe „Titanic” petrecerea era în toi, vaporul s-a izbit de un sloi mare de gheață, ce plutea fără țintă. O spărtură în pântecele vasului a fost de ajuns, ca apa să dea năvală. Toate strădaniile marinarilor de a astupa gaura din peretele vaporului au rămas neputincioase. Șuvoiul de apă a umplut magaziile imense, înnecând oameni și mărfuri, ridicându-se tot mai sus. Cele câteva bărci de salvare au fost insuficiente pentru mulțimea de pasageri și marinari. În apele reci, amestecate cu sloiuri de gheață, au murit  1.514 oameni. Câțiva au reușit să se salveze fie cu ajutorul bărcilor de salvare, fie cu ajutorul scândurilor ce pluteau deasupra apelor.

Îmi amintesc mereu de această nenorocire, de câte ori văd cum forțe uriașe din umbră uneltesc în fel și chip împotriva Bisericii lui Hristos. O fac de două mii de ani, dar în ultima vreme lupta s-a intensificat, fiindcă și mijloacele și metodele s-au diversificat. În prim plan este descreștinarea bătrânului continent european. Două milenii de creștinism trebuie măturate din conștiința celor aproape trei sferturi de miliard de locuitori europeni. Ținta ar fi apoi continetul american, dar acolo lucrurile sunt mult mai simple, fiindcă religia creștină are rădăcini superficiale. Aici, în Europa, lupta este cea mai grea și ea a început demult, pe mai multe planuri. Menționăm:

– Islamizarea treptată a Europei, prin introducerea unui număr cât mai mare de musulmani pe continent. Aceștia au misiunea de a înlocui populația băștinașă, îmbătrânită, cu o natalitate foarte mică. Statisticile vorbesc că în prezent sunt în Europa 80 milioane de musulmani, în 2020 vor fi 160 milioane, iar în 2050 jumătate din populația europeană va fi de musulmani. Sunt numeroase orașe mari ruropene, în care sunt cartiere întregi ocupate de musulmani, cartiere în care nu au acces nici mașinile poliției, salvării sau pompierilor. Ei își fac legea și nimeni n-are voie să intervină. În unele zone/orașe sunt atât de mulți, încât au reușit să-și impună reprezentanți în parlamente. Astăzi Londra are primar musulman! Franța și Belgia sunt țările cele dintâi vizate ca să fie islamizate în următorii ani. Pentru a avea mai mult succes în această lucrare, musulmanii recurg la acte de o cruzime greu de imaginat și de neînțeles pentru europeanul veacului XXI! Atentate teroriste, masacre în masă ori în particular, amenințări de tot felul, așa încât teroarea să cuprindă ușor-ușor pe localnici;

– Provocarea de conflicte și chiar războaie între popoarele europene creștine, după vchiul principiu ,,divide et impera”(împarte și stăpânește). Situația deosebit de critică în care se află stabilitatea europeană, face ca să se simtă miros de praf de pușcă în această zonă. Cu cât tensiunile politice și militare vor fi mai mari între statele creștine, cu atât terenul propice proliferării noilor intruși va fi mai larg. Războiul dintre Rusia și Ucraina, situația foarte încordată de la Marea Neagră sau de la Marea Nordului, degringolada din Turcia, sunt doar câteva puncte fierbiniți ale continentului;

– Menținerea războielor în Orientul Apropiat, pentru a determina cât mai mulți musulmani să emigreze spre Europa;

– Promovarea prin orice metode și mijloace a unor minorități, în detrimentul majorității; impunerea unor practici și mentalități străine culturii, moralității, religiei și filozofiei de viață a  societății tradiționale europene, sub pretextul modernismului. Am menționa în acest sens homosexualii, lesbienele, pedofilii, sectele religioase etc.;

– Promovarea unui învățământ cât mai superficial, în care patriotismul să fie desconsiderat, hulit, socotit o caracteristică a trecutului, o gândire învechită, perimată;

Sărăcirea statelor europene prin jocuri de piață și de valori monetare, încurajarea împrumuturilor astronomice, pentru a le oprima orice posibilitate de a-și apăra resursele naturale și de a le folosi în interes propriu; încurajarea emigrărilor masive sub pretextul câștigurilor mai rentabile în străinătate; ștergerea granițelor între state și a ideii de apartenență la un popor anume; promovarea ideii de globalizare.

Un pericol important în calea împlinirii acestor deziderate îl constituie creștinismul. Această religie apără până la martiriu valori religios-morale și este reprezentată, deocamdată, de majoritatea europenilor. Tocmai de aceea trebuie eliminată cu orice preț. Un plan diabolic este pus la punct în această perioadă, pe lângă alte multe metode prin care forțele răului susțin războiul împotriva Bisericii lui Hristos. Este vorba de un program, care va elimina automat de pe internet tot ceea ce privește creștinismul: scris, imagine, sunet. În felul acesta, generațiile tinere, dar și toți utilizatorii de internet vor fi lipsiți de orice informație privind creștinismul, de orice imagini religios-creștine, de orice cântări  creștine. Vor fi lipsiți de orice luări de poziție pentru apărarea creștinismului. Nu același lucru se aplică și celorlalte religii. De ele nu se vorbește nimic.

Începuturile unui asemenea plan criminal sunt semnalate încă înainte de al doilea război mondial, părintele său fiind un oarecare Richard Coudenhove Kalergi (1894-1972). Din păcate, și-a găsit adepți în rândurile oamenilor politici cu putere de decizie la nivel mondial. Se pare că, mai mult ca oricând, planul acesta este bine pus la punct și ar avea, după cum zic susținătorii lui, toate șansele să fie implementat. Fondatorul lui ar putea spune, asemenea constructorului Titanicului de la începutul veacului trecut: ,,Nici Dumnezeu nu-i va putea sta împotrivă!” Până la urmă s-a văzut!

 Aș reține doar cuvintele Mântuitorului „Voi zidi Biserica Mea și nici porțile iadului nu o vor nimici pe ea!”  Dacă El a zis așa, nu pot să-l cred pe Kalergi și pe adepții lui. Nu pot! Asta e!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*