Adevărul despre monarhia din România: o cerșătoare a unei luxoase mile publice!

Dicționarul Explicativ al Limbii Române (DEX), precizează că prin monarhie se înțelege aceea „formă de guvernământ în care puterea supremă aparține unei singure persoane (rege, împărat, șah, țar etc.) și  se transmite de obicei ereditar”. Prin monarhie constituțională se înțelege  acea „formă de conducere a statului monarhic în care prerogativele monarhului sunt limitate prin Constituție”. Același DEX precizează că dictator este acel „conducător de stat care dispune de puteri politice nelimitate”, respectiv „persoană care are o conduită autoritară, care caută să-și impună cu orice preț voința”.

Autorii evrei cu nume românești ai tuturor Dicționarelor Explicative ale Limbii Române nu le-au precizat românilor cine a înființat monarhia, în ce scop și cui folosește! Este cumva tot lucrătură evreiască? De ce nu au introdus monarhia în Israel și să pună rege un domn străin, dintr-o familie palestiniană? O dinastie ereditară palestiniană în Israel ar fi un pas mare făcut de evrei pentru instaurarea păcii în Orientul Mijlociu.

Ce s-a întâmplat cu adevărat în Istoria României cu privire la monarhie? Care-i Adevărul ascuns de către „științificii oficiali” și ucenicii lui Iuda cu privire la monarhia din România? La aceste întrebări voi prezenta câteva răspunsuri, care este necesar să fie completate de „haiducii științifici”.

De la început trebuie precizat că monarhia, capitalismul și comunismul au fost inventate și susținute doctrinar de către evrei, prin Alianța Universală Israelită, Guvernul mondial evreiesc și Masonerie. „Științificii oficiali” (academicieni, profesori universitari etc) au cunoscut și știu aceste Adevăruri! Dar, au acceptat să fie plătiți cu 30 de arginți sau cu mulți dolari ori euro pentru a falsifica Adevărul. Evreii nu i-au avertizat pe „științificii oficiali” români că este cel mai greu păcat, veșnic fără iertare, starea omului împotriva Adevărului.

Timp de 135 de ani a fost ascuns Poporului Român Adevărul privind lucrătura evreiască numită monarhie! Au fost ascunse zecile de mii de crime din timpul răscoalelor de la 1888 și 1907! În mod absurd și împotriva voinței Poporului Român exprimată prin Referendum național în anul 1991, ziua de 10 mai, începând cu anul 2016, a fost proclamată și sărbătorită ca Zi Națională în România, Ziua Monarhiei, fără să fie declarată și zi liberă. Ca la casa de nebuni, în Republica România, Parlamentul, dominat de evrei cu nume românești, a votat ca ziua de 10 mai să fie declarată Zi Națională, Ziua Monarhiei. În Republica România nu este sărbătoare națională Ziua Republicii, ci Ziua Regalității! La această falsă sărbătoare, Ziua Regalității în Republica România, în 10 mai 2016 au participat la București și la Sinaia, ca invitați, câțiva evrei și evreice din alte familii monarhice din unele regate din Europa, precum și zeci de ucenici ai lui Iuda, împreună cu apropiatele lor.

Pe aşa-zisul steag regal, înălțat la Palatul Peleș de la Sinaia, a fost pusă ilegal stema României. La Sinaia, pe domeniul Palatului Peleș, nu s-a admis arborarea drapelului României, cu cele trei culori moștenite de la Geto-Daci și nu s-a intonat Imnul Național al României! Mulți invitați și invitate la Palatul Peleș, majoritatea evrei cu nume românești, în ziua de 10 mai 2016, vorbeau greu Limba Română. Pentru alogenul Radu Duda s-a inventat titlul de ASR prințul Duda al României. În timpul guvernului alogenului Adrian Năstase, sublocontenentul în rezervă și cu TR (termen redus), Radu Duda a fost promovat ilegal în gradul de colonel activ al Armatei Române, iar premierul alogen Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu l-a angajat consilier al primului-ministru pe probleme de apărare a României.

În anul 1866, iluminații evrei au convins și s-au folosit de câteva cozi de topor românești care au format „monstruoasa coaliție”, din lideri ai liberarilor și conservatorilor, pentru a-l obliga pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza să abdice. În dimineața zilei de 11/23 februarie 1866, la ora 5, domnitorul Alexandru Ioan Cuza a fost obligat să abdice și Puterea a fost preluată de o Locotenență Domnească, formată din generalul Nicolae Golescu, colonelul Nicolae Haralambie și Lascăr Catargiu. Comitetul revoluționar împotriva domnitorului Alexandru Ioan Cuza a primit (de unde?) 300.000 franci pentru a corupe anumiți militari și funcționari, precum și 2.000 de puști, cu muniția necesară pentru „revoluție”. În aceiași zi s-a format un Guvern provizoriu, iar Adunarea Electivă a României a proclamat și Senatul a ratificat alegerea ca suveran al Principatelor Unite a unui individ din Belgia, recomandat de Ion Ghica, personajul care a condus grupul conspiratorilor împotriva lui Cuza. Fără să-l vadă și fără a exista acordul lui, Parlamentul României l-a ales ca suveran pe necunoscutul Filip- Eugeniu-Ferdinand-Balduin-Leopold-George, Alteță Regală și duce de Saxonia și conte de Flandra, la care i-au zis Filip I de Saxa-Coburg sau Filip de Flandra. După alegerea sa, în lipsă, pe tronul Principatelor Unite, de fapt al României, belgianul Filip I i-a înștiințat pe trădătorii de Neam și Țară, cei din „monstruoasa coaliție” a liberarilor și conservatorilor, că refuză să le fie șef și să vină în România. În această situație, „monstruoasa coaliție” a primit în plic, din partea Alianței Israelite Universale, candidatura evreului prusac Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen pentru a deveni domnitor și apoi rege al României și a susține emanciparea evreilor în Grădina Maicii Domnului. Se pare că această candidatură a fost sugerată liberalului I.C.Brătianu de către bătrâna doamnă Hortense Cornu de la Paris (nepoata împăratului Napoleon al III-lea), pe o filieră evreiască. Numele ei real era Albine-Hortense Lacroix.

La 30 martie 1866, I.C. Brătianu s-a deplasat la Dusseldorf pentru a-l convinge pe Karol–Anton de Hohenzollern-Sigmaringen să-l lase pe fiul său în vârstă de 27 de ani, să plece în România pentru a deveni domnitor. Atunci Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen era sublocotenent într-o unitate de cavalerie, având, se pare, terminate patru clase primare și nu știa o boabă românește. Ca să-l aducă în România pe acel tânăr de 27 de ani, fără nicio experiență, i-au „fabricat” un pașaport fals pe numele Karl Hettingen, l-au pârât că ar fi om de afaceri care a plecat din Prusia la Odessa. Pe lângă pașaportul fals, individul respectiv a purtat o barbă și o mustață falsă. Singura lui avere era o traistă goală. Așa a fost adus în România, cu o corabie pe Dunăre, ca un terorist din zilele noastre, cel care avea să fie instalat pe tronul deținut de domnitorul român, colonelul Alexandru Ioan Cuza, ales de popor primul domn al Principatelor Române. În ziua sosirii la București, la 10/22 mai 1866, tânărul Karol a depus, în limba franceză, jurământul prevăzut, în limba română, de Constituție și a devenit domn al Principatelor Unite, principe ereditar. Karol I a fost străin de Poporul Român, de Limba Română și de România! Cu toate acestea Parlamentul a legiferat că ziua în care a intrat cu pașaport fals în țară devine Ziua Națională a României, începând cu 10 mai 1866. Generațiile viitoare de români, aflând aceste Adevăruri despre monarhie, nu vor putea înțelege cum și de ce Poporul Român a acceptat să aibă ca Zi Națională ziua de 10 mai, în perioada 1866-1947, când la conducerea țării s-au aflat familii de evrei străini de Neam și Țară, de Limba Română!

În perioada 1866-1870, domnitorul Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen a semnat trei acte normative ținute la secret de către „științificii oficiali” (acei academicieni și profesori universitari care se autointitulează istorici), respectiv: a interzis scrierea, de peste 7.000 de ani, cu Alfabetul Chirilic Românesc și a introdus alfabetul latin, începând cu anul 1870; a schimbat Drapelul României, cel moștenit de le Geto-Daci, având culorile albastru, galben, roșu dispuse pe orizontală, așa cum a fost Drapelul Primordial, cu o vechime de circa 10.000 de ani. Pe noul Drapel al României, domnitorul Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen a dispus să fie amplasate pe verticală cele trei culori moștenite de la Geto-Daci; a modificat denumirea Insulei Albe și a botezat-o Insula Șerpilor, în încercarea de a nu fi căutată și cercetată Atlantida, care a existat în acea zonă și s-a scufundat în timpul potopului lui Noe.

În anul 1881, în ziua de 14 martie, România a devenit regat și domnitorul  Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen a fost numit regele Carol I. El a fost încoronat rege al României la 10 mai 1881. De atunci datează monarhia în România.

În anul 2016, la 10 mai, au fost sărbătoriți 150 de ani de la instaurarea monarhiei în România. Organizatorii manifestărilor din București, de la Sinaia și din toate județele României și-au bătut joc de participanți, dovedind cu toții că nu stăpânesc nici operația de adunare, nici operația de scădere.

Monarhia a fost impusă în România începând cu anul 1881 și a durat până la 30 decembrie 1947. Elevii din clasa a II-a știu că 1881+150=2031 și că 2016-1881=135. Deci, în anul 2016 s-au împlinit 135 de ani de la instaurarea monarhiei în România, dar participanții la manifestările omagiale (respectiv academicieni, profesori universitari, prim-ministru, ministrul Educației ș.a.) au dovedit că nu stăpânesc operația de adunare și de scădere, dar conduc spre dezastru România și Poporul Român. Participanții au aniversat 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României, care a apărut în urmă cu 135 de ani. Pentru monarhiști s-a ajuns ca 150 să fie egal cu 135. Realizând că l-au adus în România ca domnitor și, apoi, rege pe Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, dar fără ca acesta să fie căsătorit stăpânii lui i-au aranjat căsătoria. Conform Constituției României din 29 iunie 1866, modificată după aducerea clandestină a lui Carol I ca domnitor, la 10 mai 1866, i s-a interzis acestuia să se căsătorească cu o româncă! Probabil, pentru a se putea păstra în familie secretele celor din neamul ales de Iahve. Toți regii României s-au căsătorit numai cu evreice, aduse din străinătate. Cel care a fost adus și a intrat în România cu pașaport fals, Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, a fost dus înapoi în Prusia pentru a o vedea pe viitoarea soție. După o oră de la întâlnire a fost obligat să accepte căsătoria cu cea care a devenit regina Elisabeta a României sau Carmen Sylva, pe numele adevărat (?) Elisabeta de Neuwied sau Elisabeta Pauline Ottilie Luise zu Wied.

Carol I și-a încheiat afacerile și șederea pe tronul României în anul 1914, la 27 septembrie. Neavând cine să-i urmeze la tron (fiica sa a murit la 4 ani) s-a apelat la nepotul lui Carol I, principele Ferdinand, care a fost adus în România la 19 aprilie 1889. Acesta s-a căsătorit, la 29 decembrie 1892, cu Maria de Edinburg și la 15 octombrie 1893 s-a născut Karol Eitel Hohenzollern-Sigmaringen, viitorul rege Carol al II-lea. La 28 septembrie 1914, Regele Ferdinand a depus jurământul în Parlament și a promis că va fi un bun român, evreu, prusac. Ulterior, principele Carol se căsătorește cu Ioana Lambrino la Odessa. Apoi, divorțează și se căsătorește cu principesa Elena, din familia regală a Greciei. La 25 octombrie 1921 se naște Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen. Principele Carol, la începutul anului 1926, pleacă la Paris cu amanta sa, evreica Elena Lupescu și renunță pentru a treia oară la tronul României. Parlamentul României l-a proclamat ca moștenitor al tronului pe micuțul Mihai, la vârsta de cinci ani. La 20 iulie 1927 a murit regele Ferdinand și Mihai, în vârstă de șase ani, a devenit rege al României, sub oblăduirea unei Regențe. La 6 iunie 1930, Carol se reîntoarce în România și, după două zile, Parlamentul l-a proclamat rege sub numele Carol II. La 1 noiembrie 1932, regina Elena, mama lui Mihai a fost alungată din România, ajungând în Italia, la Florența. La 10 februarie 1938, Regele Carol al II-lea de Hohenzollern-Sigmaringen a abrogat Constituția din 1923 și a istaurat „dictatura regală”. Regele Carol al II-lea a cedat: Basarabia (în 26 iunie 1940) către Uniunea Sovietică (U.R.S.S.);  Cadrilaterul (în 21 august 1940) către Bulgaria; Ardealul de Nord-Vest (la 30 august 1940) către Ungaria. La 6 septembrie 1940, Regele Carol al II-lea a abdicat în favoarea lui Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, care la vârsta de 19 ani a devenit a doua oară Rege al României. Dar, de reținut și să nu uite românii că Mihai I nu a depus jurământ pe Constituție și niciodată nu a cerut și nu a fost aprobat în Parlament ca Rege al României! Ca urmare, nefiind respectate prevederile Constituției, Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen niciodată nu a fost legal rege al României. El a fost un rege ilegal, neconstituțional!

„Științificii oficiali” au fost bine plătiți și satisfăcuți cu diplome și titluri diverse pentru a cosmetiza biografiile și isprăvile din familiile regale ale României, dar mai ales pentru a ascunde Adevărul. Un exemplu îl constituie încercarea reginei Elisabeta, Carmen Sylva, de a-l „sensibiliza” pe Genialul Mihai Eminescu, căruia i-a oferit un ordin oarecare și mulți bani. Eminescu  a refuzat să primească darurile regale și a continuat să scrie Adevărul despre monarhie. Realitatea i-a obligat să recunoască faptul că Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen nu a fost un rege constituțional și mandatul lui nu a început nicioadată deoarece nu a depus jurământul prevăzut de Constituție în Parlamentul României! În această situație, „științificii oficiali” au inventat pe așa-zisul rege de drept divin în persoana evreului român Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, în locul regelui constituțional și i-au zis că e rege. El a crezut și a acceptat această stratagemă, la fel ca și adepții monarhiei. Dar, textul din Constituția din anul 1923, art.82, prevede că înainte de a deveni rege, de urcarea sa pe Tron, succesorul la Tron este obligat să depună „mai întâiu în sânul Adunărilor întrunite următorul jurământ: „Jur a păzi Constituțiunea și legile poporului român, a menține drepturile lui naționale și integritatea teritoriului”.

Dacă susținătorii fiului Regelui Carol al II-lea și „științificii oficiali” nu au reușit să cunoască prevederile din Constituțiile din perioada pre-comunistă, încerc să-i ajut oferindu-le texte recente din altă Constituție, tot din perioada capitalistă, respectiv Constituția României din anul 2003, care prevede următoarele: Art. 83, alin.1: „Mandatul Președintelui României este de 5 ani și se exercită de la data depunerii jurământului. Acest jurământ se depune în ședința comună a Camerei Deputaților și a Senatului”.

Când a depus, la ce dată și în ce an, tânărul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen jurământul în Parlamentul României? Adevărul este că niciodată! Ca urmare, el nu a fost și nu este nici rege, nici ex-rege al României. Pe cale de consecință, toate actele semnate de acest cetățean ca rege al României sunt nule de drept, iar toate proprietățile pe care le-a dobândit pe calea retrocedărilor după 1989, trebuie cercetate de către Direcția Națională Anticorupție și să fie recuperate de Statul Român! Titlurile pe care le atribuie cu generozitate ucenicii lui Iuda către Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen și cei din așa-zisa „casă regală” nu au nicio acoperire legală! Sunt contrare Constituției României și, ca atare, nu au nicio acoperire legală titlurile de rege pentru Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, de regină pentru Ana de Bourbon, de altețe regale pentru doamna Margareta Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen și Radu Duda etc. Pentru că nu a fost niciodată șef al Statului Român, Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen și camarila regală beneficiază ilegal de Palatul Elisabeta și de acoperirea cheltuielilor anuale fără limită de sumă, din Bugetul de Stat al României!

Procurorul general al României și Curtea de Conturi a României ar fi trebuit de mult să se autosesizeze și să pună capăt lantului de ilegalități săvârșite de așa-zisa familie regală. Parchetul ar fi trebuit, dar nu-i târziu nici acum, să acționeze pentru recuperarea bunurilor din Patrimoniul Național pe care le-a scos din țară Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, cu trenul (circa 20 de vagoane) în 11 noiembrie 1947 și în 3 ianuarie 1948.

Regele Carol al II-lea si fiul său Mihai au scos ilegal din România uriașul tezaur de aur de la Sinaia, cele 514 plăci și plăcuțe din aur, pe care le-au dus la Vatican (circa 200 plăcuțe) și la Moscova (300 plăci mari de aur, în data de 14 septembrie 1944). Pe aceste plăci este scrisă Istoria Poporului Primordial al Geto-Dacilor, a Limbii Primordiale a strămoșilor noștri reali și a Religiei monoteiste a Adevăratului Popor Ales de Dumnezeu, care trăiește continuu, de peste 12.000 de ani, în Grădina Maicii Domnului, în Dacia Edenică.

Cetățeanul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen nu este străin de actul de trădare națională de la 23 august 1944 și a contribuit decisiv la cedarea României în ghearele comunismului. El a acceptat plata uriașelor datorii de război, precum și crimele din închisorile comuniste. În perioada 1948-1989, când s-a aflat în Elveția,  cetățeanul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen a acceptat și a primit din partea regimului comunist din România câte 10.000 de dolari pe lună, bani de buzunar. În iunie 1989, cetățenul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen a semnat, alături de alți trădători de Neam și Țară,  „Declarația de la Budapesta” privind anexarea Ardealului la Ungaria.

La 30 decembrie 1947, la București, „Mihai I-iu prin grația lui Dumnezeu și voința națională „Rege al României” a abdicat de la tron, pentru el și urmașii săi și a renunțat de bunăvoie la toate prerogativele pe care le-a exercitat ca Rege al României. Niciodată, Mihai I nu a renunțat la actul de abdicare și nu l-a atacat la nicio instanță internațională. După lovitura de stat din decembrie 1989, Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen a revenit în România, a pretins și i-au fost retrocedate multe palate și zeci de mii de hectare de terenuri agricole și forestiere. A devenit cel mai bogat dintre cetățenii României! Cu toate acestea, printr-o lege care se referă la foștii șefi de stat ai României i-a fost oferit Palatul Elisabeta cu câteva hectare de teren în jur, iar toate cheltuielile pentru camarila sa le suportă Poporul Român.

Cu toate că este foarte bine plătit din bani publici și beneficiază de o mulțime de avantaje materiale pe spinarea Poporului Român, cetăteanul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen nu este obligat să completeze și să depună declarația de avere. Pentru a se afla Adevărul privind averea uriașă a cetățeanului Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen este necesar ca Guvernul, prin Ordonanță de Urgență, să-l oblige, împreună cu foștii Președinți ai României, să depună o declarație de avere. Din acest document se va afla că cel mai bogat cetățean al României, cu o avere de câteva miliarde euro, a cerut (prin interpuși) mila Guvernului României, respectiv pentru urmașele sale, autointitulate altețe regale, să primească: Palatul Elisabeta, în folosință gratuită; o camarila regală-republicană plătită foarte bine din bani publici, precum și patru-cinci milioane de euro anual pentru cheltuieli diverse.

Aflând aceste adevăruri, românii din Țara-Mamă și de pretutindeni vor constata ca aghiuță  le-a luat mințile la cei care au pus la cale acest proiect de lege, pentru care vor să ceară girul Parlamentului  ca să-l compromită din nou. Apropiindu-se plecarea pe lumea cealaltă a lui Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, stăpânii străini ai țării noastre au dat ordin la Guvernul Cioloș și la conducătorii partidelor politice care s-au aflat cu schimbul la Putere, ca să pregătească un proiect de lege prin care în Republica România să ia ființă Casa Regală, care nu a existat și nu există în registrul caselor regale din Europa.

Proiectul de lege a fost elaborat pentru o singură persoană juridică, Casa Regală a României, o asociație familială formată din evrei români care să trăiască pe spinarea Poporului Român în Palatul Elisabeta din București, pe care îl primește în folosință gratuită pe numai 99 de ani. Poate că termenul ar fi fost mai lung dacă Mihai I și-ar fi achitat obligațiile restante față de Statul Român  care întrec suma de patru milioane de lei, în primăvara anului 2016.

Finanțarea cheltuielilor de funcționare a Casei Regale a României se face de la Bugetul de Stat și din venituri proprii. Serviciul administrativ al Casei Regale are 20 de posturi foarte bine plătite. Șeful Casei Regale a României va trebui recunoscut prin Declarația comună a celor două Camere ale Parlamentului. Șeful Casei Regale va fi plătit din bani publici cu o sumă egală cu aceea pe care o primește un fost Președinte al României care a fost ales de Poporul Român și care a avut două mandate pe timp de 8 sau 10 ani. Funcția de șef al Casei Regale este una de demnitate publică, la nivelul celei de Președinte al României. După adoptarea acestei legi, România va deveni prima țară din lume care va fi ori monarhie republicană ori republică monarhică. Directorul Casei Regale va avea un câștig lunar egal cu al unui ministru.

În expunerea de motive la proiectul de lege privind Casa Regală a României se recunoaște că, în prezent, „Casa Regală a României nu are personalitate juridică de sine stătătoare” și de aceea trebuie consacrată normativ legătura dintre Palatul Elisabeta și Casa Regală. De ce? Pentru că, după trecerea la cele veșnice a cetățeanului Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, așa-zisele altețe regale trebuie să părăsească Palatul Elisabeta și să se mute la Palatul Peleș din Sinaia sau la Palatul de la Săvârșin. Camarila regală vrea să huzurească în continuare în Palatul Elisabeta pe banii Poporului Român.  Până acum, de câțiva ani, autointitulata Casă Regală a funcționat ilegal în Palatul Elisabeta. Guvernul și Parlamentul pregătesc să legalizeze o ilegalitate și să finanțeze Casa Regală, anual cu 4-5 milioane euro, din Bugetul de Stat. În același timp, Guvernul și partidele politice parlamentare acordă la peste două milioane de români pensii de exterminare de numai 350 de lei pe lună, sub pretextul că nu au bani.

Pentru că: a jefuit Poporul Român și România, în perioada 1881-1947; a ordonat împușcarea a peste 20.000 de țărani români în timpul răscoalelor din anii 1888 și 1907; a cedat la străini Basarabia, Cadrilaterul și Ardealul de Nord-Vest, în anul 1940; a furat Tezaurul de aur de la Sinaia; a abandonat ca prizonieri la ruși aproape 200.000 de soldați și ofițeri ai Armatei Române, după 23 august 1944; a scos din țară cu două garnituri de tren (în 20 de vagoane) numeroase bunuri din patrimoniul național; a acceptat crimele odioase din închisorile comuniste; și-a însușit, pe calea retrocedărilor, multe palate, zeci de mii de hectare de terenuri agricole și sute de mii de hectare de păduri, s-a ajuns ca în timpul Regimului Iohannis-Cioloș ca reprezentanții așa zisei case regale să se milogească la Guvernul României pentru a primi o luxoasă milă publică! Ce rușine!

Aflând adevărul despre monarhia evreiască din România, Guvernul Cioloș are șansa să-și retragă proiectul de lege aflat în dezbatere publică. Dumnezeu să-i dea gândul cel bun!

25 de răspunsuri la “Adevărul despre monarhia din România: o cerșătoare a unei luxoase mile publice!”

 1. Botosanean spune:

  Doar MERITOCRATIA salveaza Romania! In rest este impostura.

 2. Erzebeth spune:

  Un articol tipic perioadei 1947-1960, adica o mizerie si o manipulare pentru masele de prosti. Si in Romania sunt foarte multi prosti care nu au habar de istoria monarhiei romanesti si mai ales de cat de importanta a fost aceasta pentru tara. Doar doua exemple pentru autorul bolsevic al articolului si pentru cei care ii tin isonul: Romania si-a castigat independenta in 1877 in timpul domniei lui Carol I si doar datorita reginei Maria putem sa sarbatorim noi astazi un secol de la infaptuirea Romaniei Mari. Daca nu era aceasta regina, Transilvania si Banatul nu ar fi fost niciodata ale Romanie. Un articol de rahat scris de un om de nimic, un bolsevic vandut.

 3. Paul spune:

  Am citit articolul si cu imensa dizgratie constat ca, are aceeasi amprenta (patina) ca a celor ce ne-au mistificat istoria, vreme de 45 de ani. Prin urmare, articolul dvs are caracter bolsevic si este in deplina concordanta cu otrava de dupa ’47, temeinic introdusa in mentalul popular pentru a discredita Personalitatile care au dezvoltat Romania. Monarhia prin Monarhii, sai au dezvoltat Romania, pana in punctul in care, noi eram respectati ca oameni si ca tara. Republica?!? Da, am fost fortati sa devenim republica. Si rezultatul, il vedem astazi dupa 70 de ani de republica!!! Pentru ca, nu-i asa, Romania a devenit republica (populara) dupa abdicarea FORTATA a Regelui Mihai I al Romaniei, evenimentul petrecandu-se la 30 Decembrie 1947. Apoi a urmat adoptarea constitutiei la 1965, unde se proclama republica socialista, mai precis, la 21 august 1965. Comunismul, in genere, a fost cu siguranta, cea mai neagra perioada din intreaga noastra istorie. Si fie ca vrem ori ba, perioada conicide si este asociata, cu ceea ce se cheama republica. Ori, ca sa doresti ceva sau ti se sugreaza sa devi ceva, trebuie sa fi intrebat nu FORTAT. Aceasta chestiune e numeste „referendum” si daca este facut deschis este si legitimata.
  Prin urmare, daca doriti sa informati corect, incercati sa o faceti fara patima, ci echidistant si cu simtul responsabilitatii / raspunderii celui informat corect.
  Stiu ca, perioada ’47 – ’89 a insemnat departarea de valorile morale, dezumanizarea romanilor, distrugerea entitatii nationale si cu atat mai grav, incercarea permanenta de distantare fata de Dumnezeu! Pe de cealalta parte, am citit cate ceva despre codul onoarei, despre loialitatea fata de tara, despre moralitate si o celebra expresie….”Nihil Sine Deo”. Si cu acestea cred ca, s-a spus ce era de spus.
  Romania nu a avut o traditie republicana nicicand. Ceea ce am trait, sau la ce am asistat de la ’47 incoace, suna mai degraba a „Sindrom Stockholm”….

 4. Trandafir Cristache spune:

  Datorita MONARHIEI, ROMANIA a ajuns MARE si funar_SEMIOM!

 5. Vasile Zărnescu spune:

  În completarea articolului d-lui gh. Funar, vă rog citiți-l și pe acesta:
  http://monitorsri.blogspot.com/2012/04/turpitudinea-ex-regelui-mihai.html.

 6. roger moore spune:

  Buna seara,impletiti adevarul cu multa fictiune,Cuza a fost mare mason,ca sa stiti.Chiar daca era un om destept,era dornic de avere,alt adevar,dar ca si Carol I a facut eforturi ca Romania sa se modernizeze.Napoleon al III-lea l-a sustinut pe Cuza,dar intr-o anumita discutie Cuza ii spune lui Napoleon ca daca va dori sa puna pe altcineva el nu se va opune.Romania in momentul cand Cuza abdica,avea multe probleme,armata si angajatii statului erau neplatiti de mai mult de 6 luni,trebuie sa stiti.Cuza nu a avut curajul sa bata moneda proprie statului,Carol I isi va asuma acest lucru,la 20 aprile 1867.Si mai sunt da o gramada de lucruri de spus,nu luati chiar tot ce s-a spus in materialul de mai sus a d-lui Fular ca de bun.

 7. Un Român. spune:

  Știam aceste nereguli încă de 60 de ani pentru că am avut cărți scrise înainte de 1940 și încă mai am.Am foarte multe furăciuni, excrocherii,jafuri ale așa zișilor regi în special de la Caraiman,dar am să le scriu altădată.

 8. iorga spune:

  Meriti felicitari, doar ca, istoria romanilor este plina de *tradari si tradatori care si-au vandut nu numai tara ci si sufletul*, destui prosti care cred ca isi pot gasi salvarea doar condusi de straini. Nici nu trebuie sa ne mire de ce arata Romania *acum … asa cum arata !!!*. Prostii, cred doar ce li se arata sa citeasca, nu stiu ca dincolo de randurile scrise … se afla si alte adevaruri care *contrazic*, ca nu trebuie sa si crezi tot ce auzi si care-i diferenta dintre adevar si minciuna* !!!.

 9. Horvath Stefan spune:

  Prostii, prostii, prostii!

 10. Alabama kid spune:

  Precizez din capul locului ca nici nu sunt monarchist si nici nu agreez amintirea dezertorului ucigas carol II si nici pe oligofrenul de mihaita care a tradat si predate sovieticilor tara,poporul si o gramada de soldati,in frunte cu maresalul…Dar,dar detest minciunile voastre ,incercarea stangace de falsificare a isoriei ! Cui foloseste si cine se ascunde in spatele vostru ? Cred ca tocmai cei pecare ii incriminati !

 11. Dan spune:

  Asasinarea poetului național Mihai Eminescu s-a făcut cu implicarea monarhului Carol I în cârdășie cu spionii Imperiului Austro-Ungar.A fost cea mai odioasă crimă împotriva culturii naționale .

 12. Radu Vasilescu spune:

  De ce nu găsiți o modalitate ptr.ca aceste adevăruri să ajungă la câți mai mulți români? Presa,televiziunea,etc! Editați un ziar,o revistă de istorie!

  • Cezar Adonis Mihalache spune:

   „Națiunea” spune aceste lucuri din 1991. Pe hârtie! Inclusiv prin pagini și suplimente de istorie, prin reviste tematice, precum Mareșal Ion Antonescu… Le găsiți în colecțiile bibliotecilor. Tot binele!

 13. Carmen Cretan spune:

  Acum 150 de ani, un print strain salva Romania
  By
  Radu Tudor –
  May 10, 2016 28376
  28
  SHARE
  Facebook
  Twitter

  10 mai 1866 – 10 mai 2016.

  O uriasa sarbatoare pentru Romania moderna.

  Marcata cum se cuvine de acei romani cu bun simt, cultura generala si respect fata de identitatea nationala a Romaniei.

  Insuficient promovata de multe autoritati centrale si locale, ignorata de acei politicieni lipsiti de respect pentru creatorii Romaniei moderne. 10 mai este “sărbătoare națională, potrivit legii nr. 103/2015, publicată în Monitorul Oficial din 18 mai 2015”. Simte cineva vreo sarbatoare la un hotar atat de frumos si important – 150 de ani?!

  10 mai ar fi trebuit marcata ca o zi nationala : cu festivitati, cu lectii in scoli si licee tinute de marii istorici, cu pelerinaj la mormantul regilor Romaniei, cu discursuri si mesaje oficiale ale Parlamentului, Guvernului si Presedintelui. Nimic din toate astea. Si marcam azi 150 de ani de Romanie moderna.

  Dupa 1866 s-au implinit toate marile idealuri nationale : independenta, Romania mare, avantul economic, valorile europene in viata romaneasca. Totul s-a oprit abrupt odata cu instalarea ciumei rosii comuniste in 1947. Firul democratiei a fost reluat cu greu in 1989.

  Aceasta uriasa piatra de hotar a Romaniei moderne – 150 de ani de la inscaunarea ca domnitor a lui Carol I – trece azi peste noi ca un val mic spart de malul indiferentei noastre. Comunismul ne-a distrus mentalitatea, reperele morale, ancorele de statalitate si europenism. Si dupa 26 de ani avem inca urmele acestor traume.

  Pe 10 mai 1866, acum 150 de ani, un principe strain era adus in Romania ca un salvator al natiei. A avut cea mai lunga domnie din istoria noastra : 48 de ani. A devenit un rege iubit si respectat, initiatorul unei dinastii monarhice care a implinit mari deziderate pentru natiunea romana.

  Cu un principe strain, cu sprijinul unor mari puteri precum Franta, Romania a reusit sa devina un stat european respectat. N-am facut-o singuri, n-am crescut ca neam singuri, din praful drumurilor de tara, asa cum ne-au mintit comunistii. Romania a fost sprijinita masiv in diferite etape istorice de puteri straine, pe care insa politicieni romani cu scoala, demnitate si verticalitate au stiut a le tine la respect atunci cand au incercat sa-si extinda influenta mai mult decat era cazul.

  Fara Franta, de exemplu, si misiunea ei militara condusa de marele general Berthelot, n-am fi avut Romania Mare la 1 decembrie 1918. Si exemplele pot continua.

  Azi, retorica impotriva strainilor e destul de populara in Romania. Uneori justificat, de cele mai multe ori insa nu. Compromisul prea mare al conducatorilor romani fara coloana vertebrala e principala problema azi. Cauza tarii noastre e prea putin pledata. Marele politician roman Ionel IC Bratianu, prim ministru liberal atatia ani, era un european convins, scolit la Paris. Care a pus insa piciorul in prag cand a fost vorba de influenta exagerata a strainilor in exploatarea bogatiilor subsolului romanesc, in anii ‘ 20. “Prin noi insine” a fost o filosofie romaneasca, nu doar un dicton liberal. Strainii, mai ales europenii, nu sunt “a priori” dusmanul Romaniei si asta s-a dovedit in multe momente istorice din ultimii 150 de ani. Ei insa isi intind plapuma peste economia si politica romaneasca exact cat le permite cultura si demnitatea clasei politice autohtone.

  Acum 150 de ani un principe strain, os domnesc si ofiter in Armata Germana, devenea figura providentiala a Romaniei. Nepotul sau, Regele Ferdinand, a intregit Romania. Carol al II lea a reusit mai putin, desi cultura romaneasca a marcat un reviriment solid in mandatul sau. Iar stranepotul lui Carol, Regele Mihai, ramane si azi la 94 de ani un simbol al luptei pentru supravietuirea acestui neam atat de greu incercat. N-am stiut sa oferim in 1990 sansa Regelui de a relua traditia democratica a tarii. Azi el supravietuieste batran si bolnav, departe de tara, ca un stejar uscat ce sta demn in picioare, fara sa se franga.

  500px-Regiiromaniei

  Acum 150 de ani, Romania devenea europeana, respectata, partenera loiala a unor cancelarii importante, iesea din izolarea fanariota si otomana ce ne-a tinut in troglod balcanic, din care au incercat insa si alti mari domnitori sa ne scoata de-a lungul istoriei : Mircea, Stefan, Mihai.

  10 Mai, ziua Regalitatii, ziua demnitatii Romaniei !

  O reverenta in semn de respect pentru creatorii Romaniei moderne !

  ==============================

  Gânduri despre 10 Mai

  Dinu C. Giurescu

  giurescu-inaugurare-rege

  Fiecare popor are anume zile care concentrează în ele date şi evenimente esenţiale din istoria proprie. O asemenea zi este 10 Mai.

  La 10 mai 1866 – Principele Carol de Hohenzolern de Sigmaringen depunea jurământul în faţa corpurilor legiuitoare din Bucureşti ca Principe domnitor al României.

  Domnitorul Carol I a fost comandantul armatei române care a luptat alături de armatele imperiale ruseşti în războiul cu Imperiul Otoman. Faptele de arme ale oştenilor români au fost reliefate de corespondenţii de presă străini aflaţi în teatrul de operaţiuni.

  „…Cu o îndârjire de necrezut s-au aruncat în această vale a morţii; respinşi, zdrobiţi, decimaţi de focul omorâtor al unui inamic acoperit… neezitând nici un moment, avansând mereu… lăsând în urma lor un lung şir de morţi şi muribunzi. Au fost acte de eroism care nu se pot povesti.“ (Le Siècle şi L’Independance Belge – despre asaltul redutei Griviţa de către trupele române, la 30 aug./11 sept. 1877)

  „…Mi-ar trebui mult timp ca să numesc pe toţi bravii… Armata română merită a fi pusă lângă orice altă armată a Europei şi oricine poate fi mândru de soldaţii şi ofiţerii ei, care au dat probe atât de strălucite de vitejie“ (corespondentul ziarelor Bund şi Gazette of Chicago care a însoţit în prima linie trupele române în atacul lor dat la 27 august/8 septembrie)

  În urma participării la lupte Europa recunoaşte independenţa de stat a României.

  *

  În 1916 prin hotărârea M.S. Ferdinand I şi a Consiliului de Coroană, România declară război Austro-Ungariei pentru a împlini dezideratul unităţii naţionale.

  În 1918 s-a realizat Marea Unire în jurul Coroanei României prin hotărârea reprezentanţilor românilor din Transilvania, Bucovina, Basarabia.

  Hotărâri recunoscute de marile puteri.

  La Alba Iulia în 1922 Regele Ferdinand şi Regina Maria s-au încoronat ca suverani ai tuturor românilor.

  Astfel ziua de 10 mai a devenit simbolul istoriei moderne a României de la câştigarea independenţei şi până la unirea cea mare.

  Avatarurile celui de al II-lea război mondial au pus la grea încercare România întregită.

  Cu înţelepciune şi curaj, având alături brava armată română, M.S. Regele Mihai I prin actul de la 23 august 1944 a reuşit să readucă hotarul de vest al României pe traseul recunoscut de marile puteri.

  În acest fel unitatea realizată în 1918 a fost în mare măsură salvată.

  Peste ani, 10 mai rămâne simbolul identităţii noastre naţionale. Se cuvine să ne aducem aminte de tinerii care în anii tulburi 1945-1947 se împotriveau asaltului noii ideologii comuniste sub deviza „Regele şi patria“ – pe atunci ţara se identifica cu regele său, Mihai I.

  În vremuri de restrişte, 10 Mai rămâne un simbol şi o speranţă…

  La mulţi ani, să ne trăiţi Majestate!

  • iorga spune:

   Se pare ca faci parte din categoria care isi vinde tara oricarui strain, doar pentru a vedera … luminita … asfintitului* pentruca, un popor care nu-i in stare sa se conduca singur si isi vede salvarea prin straini … isi merita soarta. Istoria romanilor *abunda de tradari si tradatori|* care si-au vandut si sufletul si tara …!*.

  • Ruxandra spune:

   Tot respectul pentru lectia de istorie! Multi avem nevoie de ea! Din pacate pentru Romania e prea tarziu… noi nu am stiut sa il apreciem cat a fost in viata. Nu am stiut sau nu am putut, cu mintea umbrita de propria ignoranta si de propaganda comunista.

 14. Dan spune:

  Scuze … articolul a fost cam lung si nu l-am cititi pe tot. Un singur lucru am de spus, imi e indiferenta monarhia sau alta forma de guvernare actuala, dar regele Mihai a facut foarte multe pentru Romania … nu sunt eu cine stie ce patriot dar in fata mea e fara pata … si in numele lui este la fel si familia sa. Merita recunostiinta tarii din punctul meu de vedere.

  Cu stima

 15. Tudose Stefan spune:

  Forma de guvernare este o problemă de dezbatere filozofică, cele două forme: autocrația și democrația n-au fost o invenție a vreunui popor, ele datează de când oamenii s-au organizat ca societate. În timpul marilor descoperiri geografice s-a constatat că fiecare comunitate (oricât de izolată) avea doi lideri: 1. liderul politic (șeful); 2. liderul religios – cei doi fiind diferiți și fiecare se supunea unul celuilalt.
  Forma de guvernare nu este vinovată de greșelile și abuzurile celor care guvernează. Omul sfințește locul ! China cu guvern comunist a devenit a doua mare putere economică a lumii !
  În istoria României, regele Carol I este considerat cel mai de seamă domnitor/rege, urmat de Al Ioan Cuza. Fără Regina Maria, România n-ar fi primit în veci Crișana, Banatul sârbesc, Cadrilaterul, Dobrogea, Basarabia și Bucovina de Nord. Ea s-a dus la verișorul ei primar – regele George al Angliei i-a cerut expres aceste teritorii și regele Angliei le-a impus (la tratativele de pace) peste voința Franței.
  Revenind la actualitate – România având statut de țară ocupată din dec 1989 de către Comunitatea evreiască (sprijinită de securitatea criminală a poporului român și de guvernul izraelian din exil al USA), ocupantul i-a aplicat cele trei legi universale ale ocupației: 1. Ruinarea completă a țării; 2. Determinarea populației active să migreze; 3. Cocoțarea celor mai mari otrepe în posturile de demnitate publică.
  Și populația are vina ei – au ales să fie conduși de Marile otrepe: criminalul Ion Ilici Iliescu, Cel Mai Mare Pușcăriabil din Ro = preș trăian bă-secu Braunowici, Mega Escrocul teodor stolojan, Trădătorul de profesie Victor Viorel Ponta, etc., se comportă ca o masă imbecilizată: mineriade, perelinaje la moaște, se lasă manipulați (în 1990 populația îndobitocită au linșat pe Ion Rațiu, pe Seniorul Coposu, etc.).
  Acum se găsesc foarte mulți dobitoci care se lasă manipulați și varsă o lacrimă pentru această individă Ana de Bourbon-Parma, care n-a avut cetățenie română, n-a vorbit limba română, n-a fost niciodată regină a României, etc.
  La abolirea monarhiei în 30 dec 1947 trebuia să se procedeze așa cum se procedează în stupul de albine, sau așa cum a procedat Portugalia în 1908 (l-au împușcat pe rege în piața publică), sau cum au procedat rușii bolșevici care l-au lichidat pe Nicolae al II-lea, dar si întreaga familie țaristă, etc.

 16. costel spune:

  articol bun, dar intre 1927-8 iunie 1930 Mihai a fost rege legal, dor, minor fiind, nu guverna, n-avea toate atributele de monarh si i le exercita „Regenta”. Lovitura de stat – permisa de p-m Iuliu Maniu – l-a detronat pe Mihai uzurpand Constituitia din 1923, adica anuland-o de facto. Acum, problema din 1940. Aici am un dubiu. Carol II a abrogat – o in februarie 1938; din cate imi amintesc, Antonescu n-a reinstaurat-o; deci Mihai nu avea pe ce jura. Avea Romania Constitutie la 6 septembrie 1940 sau imediat zilele urmatoare? Caci, oricum, nici Constitutia carlista – de facto – era abrogata. Sa se pronunte un jurist in drept constitutional care era situatia constitutionala a Romaniei de drept in 1940, dupa abdicarea fortata a lui Carol II. Care Constitutie functiona incepand din 6 septembrie 1940, orele 6 cand Carol nu mai era rege uzurpator, evident.

 17. John XENEA spune:

  FELICITARI D-LE „GHEORGHE FUNAR” LINGAII DE LA PALAT, CARE SUNT PE LANCA ASA ZISUL REGE MIHAI, AU FACUT-O SI PE PRINTESA ANA „REGINA.” CE SLUGI NEMERNICE SI CE JUSTITIE TAMPITA AVEM IN ROMANIA, CUM DE LE-A DAT PROPRIETATI DE APROAPE 1 MILIARD DE EURO LA TRANTORII ASTIA?

  Iulică ŢENEA / AUSTRALIA

  • FRENT ANGELA spune:

   Rusine, comunistilor! Nu stiti ce-i aia DEMNITATE! Nu ne mai prostiti!

  • muhammad ali spune:

   regele mihai este mort de multa vreme ….nimeni nu a verificat ….dupa ce au primit totul urmasii cersetori au declarat moartea lui altfel nu le revenea nici o pomana ,,,,

  • Geto Dac spune:

   Demnitatea ne-a fost luata fortat de strainii pe care „ii iubim asa de mult” in repetate randuri : abdicarea fortata a lui domnului pamantean Alexandru Ioan Cuza ales democratic de poporul geto-dac (apropo o alta minciuna josnica denumirea natiei acceptata de alogeni la 1918,limba latina e precursoarea limbii getice si nu invers) destituit de monstruoasa coalitie infiltrata cu alogeni,lovitura de stat data la 23 August 1944 si asasinarea conducatorului de drept la ordinul rusilor in complot cu regele „Mihai” nici nu merita nume romanesc ,Lovitura de stat 25 Decembrie 1989 data de alti alogeni marginalizati de Dej si Ceausescu .Asasinarea domnitorilor pamanteni (autohtoni) pasivitatea noastra in a interpreta istoria doar pe VORBE SI AUZITE DE LA TV SAU PROPAGANDA ALOGENICA ne fac partasi si complici morali la asasinatele 3 la numar (Antonescu ucis prin impuscare pentru ca a indraznit sa elibereze Romania Mare de bolsevici ,unguri si sa negicieze un armistitiu favorabil natiei lui ,Dej otravit de rusi pentru ca a indraznit sa il pacalesca pe Stalin dandu-se rusofil astfel a reusit sa dezinfecteze aparatul de stat de bolsevici ,evrei si sa scoata armata rusa adusa de rege in tara ,Ceausescu pentru meritul de a scoate tara din evul mediu prin FAPTE si a aduce tara la datorii zero prima din istoria lumii,infometarea populatiei a fost realizata de evreii marginalizati fara stinta lui dovezi sunt nenumarate si oficiale ) si un exil Alexandru Ioan Cuza.Haideti sa studiem ,cercetam si sa nu ne mai lasam calcalti pe demnitatea de a fi ultima tara din lume la multe inclusiv studiul .Haideti sa gandim ligic si sa pastram ce e bun si ce e rau au luat altii cu ei in mormant .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*