Țara începe să freamăte!

Lansarea cărții mele, „Copiii noştri în închisorile lor. Furați de Barnevernet”, pe data de 8 iunie, la Râmnicu Vâlcea, a fost EXTRAORDINARĂ! Nici nu am cuvinte de ajuns să le mulțumesc organizatorilor evenimentului, fundația Orpheus şi Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul”, numeroşilor participanți din cauza cărora, sala – altminteri, mare! – a devenit neîncăpătoare şi, cu toate că s-au adus scaune în plus, unii oameni a trebuit să stea în picioare!…

De la Biserica Ortodoxă Română şi până la Protecția Copilului din Județ, de la Instituția Prefectului şi până la Primării, de la cele mai diverse Instituții şi până la Societatea Civilă, copii, părinți, ziarişti, televiziuni, oameni de cultură, preoți, oameni cărora le pasă de alți semeni de-ai lor!, au venit să fie Alături, Împreună – prin Solidaritatea lor!… Au venit să le spună celor care trec prin momente grele acum, că există Speranță, că nimeni dintre părinții cărora le-au fost confiscați copiii nu este, totuşi, singur! Că lacrimile şi suferința lor nu ne sunt indiferente!, chiar dacă altora le sunt…

Oamenii aceştia au cumpărat nu numai cartea, mulți dintre ei vor face donații Asociației pentru Protecția Internațională a Copilului şi Familiei „George Alexander”! Mulți dintre ei vor lucra pentru binele oamenilor ca voluntari! Mulți dintre ei vor intra pe baricade pentru voi, fraților, care ați fost abandonați, jefuiți de copii în alte state… Asociația pentru Protecția Internațională a Copilului şi Familiei „George Alexander” va avea filiale peste tot, în țară şi în străinătate.

Oamenii ştiu că nepăsarea şi indiferența ucid. Nu vă putem lăsa pe drumuri, la voia întâmplării, fraților! Nu vă putem lăsa la mâna altora, care vă umilesc, vă nedreptățesc, vă şantajează!

De aceea, toți cei care v-au luat copiii trebuie să înțeleagă… Nu numai familia Bodnariu, Nan, Avramescu-Cruz, Rădulescu, Hermina Gheorghe, Smicală, Sutton Bărdeanu, Barbu, etc., etc. îşi aşteaptă copiii acasă! Sute de mii, milioane de oameni privesc lucrurile acestea cu îngrijorare! Milioanele acestea de oameni pot, oricând!, ieşi din nou în stradă să-şi ceară drepturile înapoi: copiii furați! Oamenii aceştia nu pot fi mințiți!

Deşi, zilele trec, din păcate, repede, paşii prin care ne vom uni forțele sunt făcuți. Curând, foarte curând, vom avea organizația noastră de luptă împotriva abuzurilor. Căci, numai noi ne putem ajuta unii pe alții.

Ați văzut ce s-a întâmplat în cazul Anei Maria Nedelcu, românca din Canada care urma să fie extrădată… Spre onoarea ei, Curtea Supremă a demonstrat că nimeni nu ne posedă, iar dreptate se poate face chiar şi la noi acasă!

…Am sunat de nu ştiu câte ori, zile de-a rândul, politicieni români… Să le spun că trebuie să-l ajutăm pe Florin Barbu! Niciunul dintre ei nu mi-a răspuns. Sunt urmăriți de DNA sau au ajuns să dea de încă un ghinion: au telefoanele stricate… Lui Florin Barbu i s-au luat mai întâi copiii… Acum i se înscenează încă un lucru îngrozitor. Vor să-l arunce în puşcărie pentru că a strigat după ajutor!… Florine, nu te-ai adaptat la vremuri, trebuia să taci, să mori cât mai repede şi în linişte, ca să nu deranjezi! Tu ai spus, însă, că nu îți pasă de moarte pentru copiii tăi!…

Un om Nevinovat este târât prin tribunalele englezeşti şi acuzat că ar fi divulgat adresa (şi numele, poate!) homosexualilor care vor să-i înfieze copiii… În primul rând, şi în ultimul rând!, chiar dacă ar fi făcut-o –dar, n-a făcut-o!- cum este posibil, oameni buni, ca nişte homosexuali să-ți ia copiii, să nu-şi asume, în generozitatea lor, nemărginită!, nicio răspundere, să nu aibă chiar nici nume, să stea ascunşi în văgăuna lor, iar Tu, ca părinte, să nu ai niciun drept!, după ce eşti distrus psihic, să fi şi arestat că ai întrebat cine sunt ei şi ce vor cu copiii tăi?!

Nu justificări lamentabile din partea nu ştiu cărei cancelarii vrem noi. Şeful statului ar trebui să se implice, prim-ministrul ar trebui să facă măcar un singur lucru… Să ia atitudine! Nu vedem oamenii, însă! Aşa cum nu vedem pădurea din cauza copacilor.

Domnilor guvernanți, nu uitați că alții în lumea asta plătesc sume imense ca să-şi aducă morții acasă! Noi, însă, nu mişcăm – se vede!- niciun deget… Nici pentru vii. Nici ca să ni salvăm pe ei, copiii noştri…

…În nordul Norvegiei, un ziar din oraşul Tromsø, debitează baliverne despre familia Nan… Aceşti manipulatori nu dau nume concrete, dar aluziile grosiere sunt execrabile. Dacă Barnevernet a respectat obligația de confidențialitate – potrivit Legii!- cum au aflat atunci aceşti “ziarişti” despre faptele incriminate?! Au citit în stele, au ghicit în cărți sau au văzut aceste lucruri în ceaşca de cafea?!

Dumnezeule, cât poate românul mai mult îndura?! E clar că trebuie să facem ceva. Trebuie să ne apărăm. Să supraviețuim.

Le mulțumesc vâlcenilor mei pentru inima lor mare! Le mulțumesc în acelaşi timp tuturor care au comandat sau vor comanda cartea! Cu banii din vânzări vom susține lupta cu sistemul pentru protecția copiilor şi a Familiei. Cei care ne puteți ajuta în ceea ce priveşte lansarea cărții în diferite oraşe, luați contact cu noi! Vom încerca să venim peste tot cât mai repede.

2 răspunsuri la “Țara începe să freamăte!”

  1. Victor spune:

    Oameni buni, astea sunt doar minciuni rautacioase, profita autorul de lipsa voastra de cunostiinte si incearca sa va manipuleze opinia, nu inteleg care ii este scopul! Nu credeti nimic din ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*