Dictatură cominternistă, bolșevică, la conducerea Federației Comunităților Evreiești din România!

În urmă cu câțiva ani, când s-a înființat Institutul de cercetare a Holocaustului din România, în conformitate cu decretul de înființare, s-a ținut un concurs pentru funcția de director. Cum eu scrisesem și tipărisem deja trei cărți pe acest subiect și alte câteva sute de pagini, publicate în presă, m-am gândit că nu aș fi deloc nepotrivit cu funcția de director al Institutului pentru cercetarea Holocaustului. Sincer să fiu, nu cunoșteam persoană mai dedicată subiectului decât mine! Abordasem acest subiect chiar dinainte de 1990!…

Drept care am elaborat un plan, un program de manageriat, în care am expus pe larg intențiile cu care m-aș înscăuna în fotoliul de director al Institului pentru cercetarea Holocaustului! Aveam în vedere și o echipă de tineri cercetători pasionați și ei de subiect.

Cu toate actele necesare m-am prezentat la Ministerul Culturii, în parcul Herăstrău, și mi-am depus dosarul de candidat. Conform protocolului anunțat, urma să mai trec prin rigorile unui  interviu…

Din păcate, de la minister am primit notificarea că nu pot să fiu înscris la concurs deoarece nu îndeplineam o anumită condiție: nu aveam studii de lungă durată în istorie!…

Dacă mai țin minte bine, condiția aceasta nu figura în textul legii. Poate că ar fi fost bine să fac contestație, dar din cauză de LEHAMITE m-am lăsat păgubaș!… Iar director a fost numit un istoric, fost coleg cu dl Talpeș în echipa de istorici militari păstoriți de Ilie Ceaușescu… Dar istoric, ce-i drept!

Văd însă că acum Institutul Holcaustului are alt director, pe Alexandru Florian, specialist în marxism-leninismul a tot biruitor, adică specialist în minciuni și crime! M-am uitat pe CV intrusului și nu am găsit nicio mențiune privind pregătirea sa ca istoric, „cu studii de lungă durată în istorie”.  Nici măcar ca istoric amator, cum sunt eu, dar cu câteva cărți de istorie. Are așa ceva tovarășul Florian?!

Nu are! Condițiile în care a ajuns director la „Holocaust”, director nedemn și scandalagiu, aș cere prin justiție să fie examinate. Sunt convins că s-a făcut un abuz, fie atunci când mie nu mi s-a permis să candidez, fie atunci când numitul Alexandru Florian a fost făcut director, deși nu îndeplinea nici el condiția care mi s-a pus mie.

Așadar, caut un advocat. Tînăr și dornic de afirmare sau mai vârstnic, căruia să nu-i mai pese de consecințe…

Consecințele?… Nu! Nu vor exista consecințe neplăcute pentru cine îmi va veni alături! Vorbesc în cunoștință de cauză: Israelul este un stat puternic. Instituțiile sale, cu MOSSAD -ul în frunte,  sunt bine informate, sunt bine organizate! Sunt puternice! Dar nu trebuie să ne închipuim că la fel de puternică este și Federația Comunităților Evreiești din România! Dimpotrivă! În Israel și în lumea evreiască această Federație are un renume foarte prost, de ani de  zile ea a încăput pe mâna unor indivizi care fac de rușine propria evreitate, atâta câtă e, uneori îndoielnică.

Ca să dau un singur exemplu: există o mare diferență între comunicatele de la Yad Vashem,din Israel, despre Ion Antonescu și cele ale Federației amintite. În timp ce Yad Vashem afirmă clar că nu există niciun document care să dovedească că Ion Antonescu a știut ce urmează să se întâmple la Iași, în iunie 1941, Aurel Vainer bate câmpii cu seninătate despre un Ion Antonescu autor al masacrului de la Iași! Nu mai zic de acuzațiile de prostănac aduse armatei române de mâna dreaptă a lui Vainer, psihopatul Beriș!

În Israel este cunoscută și prețuită de toată lumea soarta pe care au avut-o în România evreii căzuți prizonieri de război, combatanți în aviația britanică! Este cunoscut cu câtă omenie s-au purtat militarii români față de prizonierii de război, fie ei evrei sau ruși, englezi sau americani! …De toate astea nu se știe nimic la Federația Comunităților Evreiești din România, iar psihopatul Beriș îi acuză pe militarii români din Transnistria că jucau fotbal cu nou născuții evrei, până ce acestora le săreau pe pereți ochișorii și creierașii!… Ăștia sunt evreii din conducerea Federației! O rușine pentru Israel! Niște mizerabili!

Pe inimosul avocat care se va oferi să mă susțină sau să-mi îndrume pașii îl voi ruga să-mi spună și ce demersuri putem face pentru a-i acuza de defăimare a poporului român pe indivizii de teapa lui Beriș sau Vainer! Nu se mai poate! Evreii din România trebuie ajutați să se elibereze de sub dictatura cominternistă, bolșevică, mafiotă, instaurată la conducerea Federației Comunităților Evreiești din România!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*