Iohannis, președintele tuturor maghiarilor!

Bucurie în rândul politicienilor maghiari pentru care 1 Decembrie, Ziua Marii Uniri, e zi de doliu: Iohannis a anulat recepția de la Cotroceni în cinstea Zilei Naționale a României. Așa cum a respins și Legea prin care Avram Iancu era declarat Erou Național și așa cum a promulgat în mare grabă legea zilei limbii maghiare.

Așadar, al cui președinte este Iohannis? Devine clar că, pe lângă că este președintele austriecilor care defrișează păduri în România, al Cancelarului Angela Merkel pe care o susține în politica ei de a umple Europa de imigranți musulmani și al lui președintelui CE Juncker cu ai cărui oameni a format Guvernul Cioloș, Iohannis este și președintele tuturor maghiarilor. Adică al UDMR-ului cu care conlucrează fericit pentru a-și asigura susținerea în Parlament, dar și al lui Laszlo Tokes cu care schimba bezele la alegerile prezidențiale și îi mulțumea pentru sprijin(foto), dând un mare avânt mesajului cu care PPMT și Tokes l-au susținut în alegerea sa ca președinte: ”Suntem convinși că domnul Klaus Iohannis, care este minoritar, va rezolva idealurile poporului secui din Transilvania!”

Ei bine, potrivit lui Tokes și susținătorilor săi, printre idealurile ”poporului secui” din Transilvania, o formulă care nu are dealtfel nicio acoperire în realitate, se numără dezonorarea Zilei Naționale a României și, implicit, a Marii Uniri. Iohannis își plătește astfel datoriile față de voturile de anul trecut, dar își transpune în realitate și propriile crezuri, de vreme ce, ca primar al Sibiului, nu participa la festivitățile de 1 Decembrie.

Într-o postare din 12 noiembrie 2014, înainte de turul doi al prezidențialelor, Tokes dezvăluia că și premierul Viktor Orban a îndemnat maghiarii să voteze cu Iohannis. Așadar, miza Ungariei și a partidelor separatiste precum PPMT, formațiunea fondată și controlată de Tokes în România deși el este europarlamentar din partea Ungariei, a fost să aibă la Cotroceni un personaj ”deschis” către idealurile ”poporului secui”. Lovitura dată de Iohannis Zilei Naționale a României se înscrie în această direcție, profețită de altfel de susținerea pe care Iohannis i-a acordat-o inclusiv prin prezența sa pe afișe candidatului PPMT la Primăria Târgu Secuiesc. Oricum, Tokes s-a asigurat că Iohannis nu-i va ridica decorația dată de Traian Băsescu, în ciuda faptului că există o decizie clară a Consiliului Ordinului ”Steaua României” în acest sens”.

Respingerea Legii lui Avram Iancu a fost un pas, legea zilei limbii maghiare altul, anularea recepției de 1 Decembrie de la Cotroceni unde trebuiau să vină ambasadorii, pentru a da un semnal în afara țării că Ziua Națională nu mai este importantă, un alt pas. Pentru că Iohannis, președintele tuturor maghiarilor, a pornit un război total împotriva românilor pe care îl desfășoară pas cu pas.

4 răspunsuri la “Iohannis, președintele tuturor maghiarilor!”

  1. Iulian spune:

    -Tinerii curati si frumosi – de la ei nu purem astepta nimic..dar de la restul? cand au iesit in strada de PE feisbuc fara Rost?

  2. Asta nu e roman,deci nu se poate spune ca a tradat poporul roman din postiura in care se afla,el este un strain urcat pe fotoliul presedentiei Romaniei prin efractie si care loveste in acest popor cu mijloacele specifice terorismului modern,prin manipulare totala(minciuna,evitarea adevarului si chiar negarea acestuia,comlot impotriva poporului roman).Deci,comform jurisdictiei normale a unei tari acest zis Presdinte al Romaniei trebue arestat.Ce face justitia din Romania?Horia Sima,se zice ca a intocmit un alt guvern al Romaniei in strainatate pe vremea cand cominternistii(adica comunistii) au invadat tara in 1945,acum nu se gaseaste nimeni sa intocmeasca un alt guvern al romanilor in tara,nu peste hotare,in cadrul democratiei trambitate,cu probe ca Presedintele in functiune este un terorist impotriva poporului roman?

  3. IMI PARE NESPUS DE RAU CA ROMANIA A AJUNS SA FIE CONDUSA DE UN „VANZATOR DE COPII AI STRAZII PENTRU ORGANE.” ACEST DIAVOL DE PRESEDINTE NU ARE NIMIC UMAN IN EL, NU ARE SUFLET, ESTE O SATANA DE OM, CARE A AJUNS PRESEDINTE PRIN MIJLOACE OCULTE (PUS DE GUVERNUL MONDIAL). SPER CA ROMANII SA INTELEAGA SI SA-L DEA JOS CAT MAI URGENT, PENTRU CA PREZINTA MARE PERICOL PT. ROMANIA.

    DOAMNE’ AJUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*