Delfinul ong-iștilor „curcubiști”!

Dacă revista americană „Sport Ilustrated” și-a permis să nominalizeze un… cal pe lista celor 12 candidați la titlul de „cel mai bun sportiv al anului”, poate că și revista „curcubiștilor” (!) ar trebui să-l nominalizeze pe Remus Cernea la titlul de delfinul politic al non-umanului. Un delfin care încă își plescăie în jacuzzi-ul de curcubee politice ong-iste (!) din parlament feluritele sale inițiative legislative multicultural contra-naturii.

Din nou, Remus Cernică se ia la trântă cu Biserica Ortodoxă, de data aceasta pus pe fapte legislative avansate, nu suspect ateiste, ci pro alte culte. Inclusiv cele cu încărcător de kalașnikov. Răfuială la comandă, veche de ani și ani, repetată cartuș cu cartuș, pentru că, nu-i așa?, tot ce e românesc trebuie să dispară… Or, Biserica Naţională este ultima instituţie pavăză spiritualității românești…

Și totuși, să vii să încerci să blochezi finalizarea Catedralei Neamului, într-un moment de cotitură pentru civilizația europenă, când România ar trebui să-și facă cât mai vizibilă însemnele credinței sale, reprezintă un joc contra-naturii. Pentru că aici nu mai este vorba de BOR, de instituția și Patriarhul cu bunele și relele lor, de popii cu merțane, aici este o tentativă de destrămarea a firului naționalist care ne ține uniți.

Și poate că „remusbucilor” le plac treburile astea contra-naturii, la comandă, dar să le păstreze în flamura lor de curcubiști.

Remus Cernea vrea dară o lege care să modifice firea lucrurilor ortdoxe în așa fel încât fondurile destinate construirii Catedralei Neamului să nu mai fie asigurate din bugetele Ministerului Culturii și Cultelor, autorităților administrației publice locale ori alte altor instituții publice! Și este impardonabil că o asemenea aberație legislativă, fățiș discriminatorie, a intrat totuși în circuitul legislativ al Senatului. Deja, antihriștii au ajuns prea departe! Inițiativa așezării unei cruci simbolice în centrul Bucureștilor, așa, ca mesaj de salut la adresa anumitor „culte”, a fost dată de o parte, ridiculizată de instrumentele de propagandă ong-iste. Mai urmează doar ca moscheea de București să primească alocare financiară guvernamentală și redeumirea de Moscheea (osândirii) Neamului!

Delfinul anti-discriminare (dar numai pe razele lui de curcubist!) a avansat o inițiativă legislativă clar discriminatorie, care vizează strict Biserica Ortodoxă! Evident, finanțările de la secretariatul de stat pentru culte îndreptate spre bisericile romano-catolice, greco-catolice, neoprotestante, lutherane nu puteau intra în discuție. Așa că delfinul nu s-a atins de ele! Păi, mai putea spera el la o eventuală promulgare a inițiativei de retezare a finanțării Catedralei Neamului de către președintele saș dacă făcea referire la interzicerea finanțării cultului lutheran, de exemplu?!

Iar delfinul non-politic Remus Cernea nu este la prima ispravă… De la eliminarea orei de religie, școaterea icoanelor din școli, la blocarea construirii unei biserici (evident, ortodoxe!) în curtea unei facultăți, la libertatea lui de non-conștiință de a interzice difuzarea rugăciunii „Tatăl nostru” la postul public de radio, atacurile rechinului antihrist învelit în curcubeul cu impresie de delfin non-uman atacă în continuu credința noastră strămoșească.

Dar Remus Cernea a evoluat… De la persoană non-umană a delfinului curcubist, multicolor și multicultural „jucăuș”, la rechinul devorator, discriminator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*