Condamnatul Liviu Dragnea a demarat reforma sinucigaşă a PSD!

Ani de zile Liviu Dragnea a fost veşnicul om din poziţia doi a partidului: în spatele pufos al lui Adrian Năstase, în spatele firavului Mircea Geoană la alegerile din 2009 şi apoi „valetul” lui Victor Ponta în ultimii cinci ani. Vă daţi seama câtă frustrare s-a acumulat în omul acesta: explozivă. Omul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru referendumul din 2012 şi pesedişţii l-au ales preşedinte, deşi s-ar putea ca la „Apelul bocancilor” să primească trei ani cu executare. PSD-ul a schimbat pe urmăritul penal cu condamnatul penal. E clar că partidul fondat de Ion Ilici Iliescu, după crimele din decembrie 1989, e într-o degringoladă morală totală.

Evident că Liviu Dragnea, acest „baron” von Teleorman, care are o avere uriaşă, deşi a fost de 15 ani doar bugetar, a bătut palma cu „marele mut ca o lebădă”, preşedintele Klaus Iohannis ca să scape de dosare şi urmărirea mascaţilor, că doar comandantul suprem al serviciilor semnează cine merge la pârnaie în România „democrat-bananieră”, cu justiţie independentă, cu binecuvântarea ambasadei SUA??? Cum a înţeles să se despartă Liviu Dragnea, noul „locotenent” al lui Klaus Iohannis, de moştenirea comunismului şi să aplice reforma în PSD: i-a ordonat portarului să nu-l lase pe preşedintele TSD, pupila lui Victor Ponta, să intre în sediul PSD de pe Şoseaua Kiseleff. Liviu Dragnea se poară de parcă ar fi la grădiniţă. S-a răzbunat pe Mihai Sturzu că la criticat democratic în partid că el, marele Liviu Dragnea, a candidat de unul singur la funcţia de preşedinte ca Nicolae Ceauşescu la al XIII-lea Congres al PCR. E amuzant cum o fi dat ditamai baronul de Teleorman telefon la umilul portar de la partid, ce o fi făcut pe el de emoţie, să nu-l lase pe cântăreţul TSD să vină cu muzicuţa la partid ca să nu-i cânte după aceea lui Victor Ponta. Jalnic om, jalnic partid.

Ca să arate că el e şeful, Liviu Dragnea l-a dat afară şi pe Ion Ilici Iliescu din Biroul Permanent ca să nu-l mai vadă pe acolo vorbind cu „dragi tovarăşi, Ghiţă, Lenuţa şi Nicu” despre prietenia dintre popoarele rus şi român. Este clar că mişcarea cu emascularea lui Iliescu e pentru a cosmetiza imaginea PSD-ului, pentru a putea fi îngurgitat de opinia publică şi de Klaus Iohannis, care doreşte să-şi facă „guvernul meu” cu pesediştii lui Dragnea şi uneperiştii generalului Oprea. Ultimul congres al PSD, îl putem numi la propriu aşa, este opera lui Klaus Iohannis şi al binomului SRI-DNA, care doresc un PSD mult mai mic şi manipulabil pentru ca preşedintele neamţ să poată conduce ţara conform intereselor sale personale şi ale celor care l-au postat un falnic ficus la Cotroceni. Ultimul stejar al românilor a murit la Borzeşti.

Liviu Dragnea e doar pârghia cu care Klaus Iohannis a preluat PSD-ul, chestia cu reforma şi democraţia e pentru publicul ignorant şi Mihai Sturzu a simţit pe pielea lui noua libertate a cuvântului în partidul controlat de sergenţii majori cu grad de generali de la servicii. Klaus Iohannis nici nu va mai avea nevoie de PNL şi va conduce ţara cu condamnatul marionetă Liviu Dragnea în frunte, cu sentinţa de trei ani de puşcărie deasupra capului ca sabia lui Damocles. Se va executa tot ce i se va spune, că „aşa e în tenis”. Zilele „comunistului” Victor Ponta sunt numărate la Palatul Victoria, Liviu Dragnea se încălzeşte pe margine să facă loc slugilor „securiste” ale Cotrocenilor şi serviciilor secrete. Istoria PSD ca partid mare odată cu venirea lui Liviu Dragnea, subordonatul intereselor prezidenţiale, s-a încheiat definitiv. Sincer nu-mi pare rău, doar că mă tem că de azi România va intra pe faţă într-o dictatură nemţească de tipul lui Carol al II-lea. Sper ca să nu ajungem în lagăre sau împuşcaţi pe stradă cum au ştiut „nemţii” atunci să ne conducă.

One Response to Condamnatul Liviu Dragnea a demarat reforma sinucigaşă a PSD!

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *