Tribunul…

Tribunul, cu bunele şi relele sale, a fost una dintre pesonalitatile noastre marcante. S-a bucurat de un respect deosebit şi consideraţie şi un succes electoral deosebit, de aceea este regretat de milioane de români.

CORNELIU VADIM TUDOR a fost un bun şi erudit orator, un mare om politic şi a fost cunoscut, în special, pentru firea să temperamentală şi retorica sa politică dură, naţionalistă. A candidat la preşedinţia României, începând cu anul 1996, în anul 2000 a ajuns în turul doi alături de ION ILICI ILIESCU. ILICI a furat voturile în mod grosolan, cu ajutorul iudaismului mondial care nu a admis ca preşedinte al României să fie un român. O viaţă întreagă a fost un patriot consecvent, un intelectual foarte muncitor, cinstit şi generos. CORNELIU VADIM TUDOR nu a fost prezent la adevărata lui valoare.

CORNELIU VADIM TUDOR a fost acuzat că a fost principalul reprezentant al politicii naţionaliste şi xenofobe după 1989. El nu a fost antisemit, xenofob, cum îl batjocoresc unii de la „societatea civilă” şi unii alogeni, rataţi, transfugi şi în special evrei. CORNELIU VADIM TUDOR nu a fost antisemit, antivreu, pentru că avea evrei în familie şi s-a înconjurat de evrei. Majoritatea consilierilor lui au fost evrei, care l-au trădat. Greşeala capitală a lui CORNELIU VADIM TUDOR a fost că s-a înconjurat de evrei, pe unii dintre ei aducându-i chiar de la TEL AVIV şi din SUA.

Nici nu fusese îngropat şi au apărut denigratorii lui precum apar corbii. Şeful corului acestor denigratori, duşmani ai lui CORNELIU VADIM TUDOR, care a apărut la televizor a fost evreul SOLOMON, metamorfozat în RĂZVAN EMIL TEODORESCU, născut la 22 mai 1939. Nu-mi venea să cred, când am văzut cu câtă ura, duşmănie, răutate vorbea acesta…

A murit cu conştiinţa împăcată că şi-a îndeplinit cu prisosinţă datoria în viaţă. Cât timp va dăinui neamul românesc, mormântul lui va fi loc de pelerinaj. Pe lespedea acestui mormânt e scrisă una din cele mai frumoase şi strălucite pagini din istoria ţării. Lui I. C. BRĂTIANU i s-a spus „Sfinxul”. Lui CORNEL VADIM TUDOR i s-a spus TRIBUNUL şi aşa va rămâne în istoria poporului român.

Omul este valoros prin ceea ce face, ce produce, ce rămâne după el. După CORNELIU VADIM TUDOR, a rămas o operă care va dăinui în istoria culturii române şi universale. Oricâte lipsuri a avut şi oricâte greşeli a săvârşit, CORNELIU VADIM TUDOR a fost un mare om de cultură, doctor în istorie, patriot desăvârşit, un mare scriitor, poet şi pamfletar iar duşmanii lui de astăzi sunt duşmanii naţiunii noastre. El a fost un poet naţional, patriot înflăcărat, un mare om politic care a servit interesele Poporului Român. Prin dispariţia lui CORNELIU VADIM TUDOR, poporul român a pierdut un mare naţionalist român. A avut mulţi duşmani pentru că a promovat curentul naţionalist tocmai în perioada în care se dorea că România să fie lichidată ca stat şi românii ca naţiune. Cea mai mare parte a acestor denigratori o reprezintă alogenii şi infractorii de drept comun iar altă parte – lingăii şi profitorii vechiului regim.

Dispariţia eminentului om de cultură, ziarist și scriitor reprezintă o mare pierdere pentru poporul român. Am pierdut o mare personalitate a culturii şi politicii româneşti.

3 Responses to Tribunul…

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *