Iohannis – preşedinte facebook şi prompter la marioneta serviciilor secrete!

Încă cu două luni înainte de alegerea frauduloasă din noiembrie a lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României am fost informat de un apropiat al primarului Sibiului că acesta e sigur că va câştiga bătălia electorală pentru că e susţinut de serviciile secrete, mai bine zis de un grup de generali subordonaţi intereselor străine. Aşa că manipularea îngrozitoare de pe Facebook din luna campaniei electorale a fost foarte bine orchestrată de SRI, pentru ca românii să voteze un sas de religie lutherană, o marionetă a directivelor marilor puteri şi a multinaţionalelor. Încă de la început am sesizat manipularea şi l-am numit pe Iohannis preşedintele Facebook România, nu preşedintele României, pentru că el nu a fost ales democratic şi legal în această funcţie, ci e doar un produs de operetă a câtorva generali din “banda pocăiţilor” manevrată ocult de interese neoprotestante americane şi germane. De când a devenit preşedinte am observant că Iohannis comunică doar pe Facebook aşa cum îi spun stăpânii şi, mai nou, toate declaraţiile le citeşte de pe prompter, ca să nu facă greşeli.

Subordonarea lui Iohannis faţă de serviciile secrete este atât de mare, încât fostul primar al Sibiului nu e în stare să vorbească liber, nu că nu ar putea, ci pentru că trebuie să spună exact ce i se spune pe prompter, aşa cum clar şi evident a observant presa germană care l-a şi criticat pentru acest lucru. Pentru români, Iohannis a devenit preşedintele prompter, o marionetă în mâinile unor şefi de la SRI care şi-au negociat continuitatea în funcţii prin sprijinul pentru Iohannis, care a fost sprijinit şi să câştige ocult procesul cu ANI. Am mai spus-o şi o mai spun de fiecare dată: Iohannis a candidat la preşedinţie ca să scape de problemele sale cu justiţia. Adevărul iese de fiecare dată la iveală. Recent editorialistul Ion Cristoiu a publicat fragmente şi interpretări ale jurnalului Elenei Udrea din timpul campaniei electorale din noiembrie 2014. Din acest jurnal aflăm că Iohannis a fost sprijinit la preşedinţie de generalul SRI Coldea, penticostal tremurător, şeful „bandei pocăiţilor” din cadrul serviciului secret pentru a se menţine în funcţia de şef şi în următorul mandat prezidenţial. Coldea a pus întreg aparatul de ofiţeri, informatori, afaceriştii şi acoperiţii din presă în slujba lui Iohannis.

Mediul online s-a inflamat împreună cu Facebook şi românii au fost fraieriţi şi scoşi din case să voteze cu omul serviciilor secrete Klaus Iohannis. În acest cadru imoral letal se poate înţelege atacul furibund orchestrat de „banda pocăiţilor”, care a acaparat SRI împotriva BOR din timpul campaniei electorale. Prin Adevărul şi Gândul, prin televiziunile generaliste greţos de obediente, s-a atacat virulent BOR şi preoţii ortodocşi, ca să-i descumpănească şi descurajeze pe românii majoritari credincioşi în dreapta credinţă şi să voteze un preşedinte sas de religie lutherană. Jurnalul Elenei Udrea e un document din sfera puterii post-decembriste în care aflăm că nu votul românilor contează, ci luptele de culise ale generalilor din serviciile secrete. Deocamdată a câştigat generalul Coldea din „banda pocăiţilor”, dar vă asigur nu pentru multă vreme, revolta împotriva confiscării democraţiei e uriaşă, iar decontul pentru cei care cred că statul de drept e o jucărie pentru interese personale şi de grup e foarte aproape şi cu adevărat „tremurător”.

România nu poate avea un preşedinte pe Facebook, un prompterist de operetă care să vorbească ce-i dictează unii generali din serviciile secrete. În timp ce ţara se prăbuşeşte în scandaluri şi sărăcie Iohannis îşi dă întâlnire cu Halep şi vizionează meciuri de tenis. Nu s-a murit în decembrie pentru libertate şi democraţie ca să dicteze ţării o mână de oameni în slujba străinilor. Sus inimile români!

Un răspuns la “Iohannis – preşedinte facebook şi prompter la marioneta serviciilor secrete!”

  1. Istvan Nagy spune:

    Probabil ca romanii au fost hipnotizati in masa,pe cind masmedia si SRI a fost sub comanda lui Ponta.Cred ca ati scris acest articol,dupa un vis de cosmar sau sinteti un sustinator inflacarat,lingusitor de a lui Ponta si PSD.Nu avem nevoie de asemenea articole si sa asteptam macar un an ca sa vedem in ce directie se indreapta noul presedinte.Este prea devreme ca sa judeci pe cineva dupa,nici doua luni de activitate intr-o societete inpanzita toata tara de mafioti ca de o plasa de paianjeni.Sa vedem si noi jurnalul lui Udrea tiparita mai ales ca era contracandidat,nu avea interesul sa-l ridice pe Iohannis in slavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*