Frate, ai toate drepturile, dar nu le afecta pe ale mele!

Consecinţele actelor teroriste din Franţa pentru europeni nu vor întârzia. Acestea au relevat grave lacune în organizarea activităţii de cunoaştere şi  prevenire a acţiunilor teroriste. Europenii, chiar dacă sunt UE, nu au o strategie comună, un mod de acţiune care la ridicarea unei baghete să se declanşeze intervenţia pentru a anihila orice stare de pericol. Sperăm că acum, dacă se adună zilele acestea, să o facă, să elaboreze o strategie fezabilă pentru combaterea terorismului.

Europenii nu sunt nişte ignoranţi în combaterea terorismului. Aduceţi-vă aminte de Brigatte Rosa, de Prima Linia în Italia, de Rote Army Fraction (RAF) şi Baader-Meinhof, Celulele Revoluționare, în Germania, Armata secretă Armeană, şi altele mai mici. Au reuşit să fie anihilate în deceniile şapte-optzeci în mare măsură. Dar, care era motivaţia acţiunilor acestora? Răspuns : motivaţie politică, doctrinară, de extremă stânga, revoluţionară!

Terorismul religios global este mult mai periculos. Iar terorismul islamic este la extrema fanatismului religios. În nici o carte sfântă creştină nu scrie, nu se îndeamnă, la uciderea aproapelui sau a altuia, iar ca recompensă va fi primit în Împărăţia Cerului.

În doctrina islamică acest sacrificiu, în numele Profetului este recompensa supremă! Îţi aşterne drumul spre Alah! De aici îşi trag seva acţiunile teroriste, din sacrificiu de sine! (Aşa se explică „bombele umane”). Ce se omite de lumea creştină, budistă, confucianistă sau ateistă, ce nu înţeleg  liderii acestor ţări în care majoritatea cetăţenilor fac parte din aceste religii nonviolente? Finalitatea islamismului! Care este : Statul Mondial Islamic!

Metodele de realizare a acestui deziderat diferă, sunt variate, fiind admise orice procedee inclusiv „lupta armată” – Al Jihad-ul, iar acţiunile teroriste sunt o formă din Al Jihad (mai mult pentru propagandă sau pedepsire). Credeţi că emigrarea în ţările Europei a persoanelor de religie islamică este întâmplătoare? Nu! Face parte din strategia ce va avea ca finalitate Statul Mondial Islamic. Emigrarea nu este întâmplătoare. Iar exacerbarea „drepturilor omului” favorizează extinderea viitorului stat islamic.

Este adevărat că majoritatea islamiştilor emigrează sub motivaţie reală d.p.d.v social: precaritatea mijloacelor de existenţă, a sărăciei din ţările lor. Dar nimeni din cei stabiliţi în alte ţări nu renunţă la islam. Dimpotrivă, devin tot mai vehemenţi, mai fanatici când văd bunăstarea localnicilor, mai revoltaţi iar liderii religioşi le insuflă ideea că doar dacă AL Jihad va învinge ei vor fi fericiţi. În Statul Mondial Islamic va curge doar lapte şi miere (parafrazându-l pe Moise), pentru fiecare credincios şi merită să se sacrifice. În occident cresc moscheele şi minaretele, iar bisericile catolice se dărâmă sau primesc altă destinaţie. Domurile, catedralele, mănăstirile nu mai sunt locaşuri de cult, ci obiective turistice. Pătrunzi în interiorul acestora nu să te rogi, ci să admiri la Vatican Capela Sixtină pictată de Michelangelo sau pictura celor patru evanghelişti de Charles Fosse în Domul invalizilor în timpul Franţei imperiale ridicat de împăratul francezilor Napoleon Bonaparte în memoria eroilor săi.

Situaţia Franţei de azi, în care se spune că locuiesc numai francezi – (ce autoînşelare ?) dar o socieltate „multiculturală”, multireligioasă”, „multilingvistică”, „multisexuală”, „multipartinică” iar deviza revoluţiei franceze de la 1848 „Liberté,  Égalité,  Fraternité”,  se menţine şi astăzi, sunt egali. Doar sunt toţi francezi! De ce am relevat, pe scurt, situaţia Franţei, pentru că se vor întâlni personalitîţi şi specialişti în combaterea terorismul în Europa, dar dacă vor conveni doar asupra măsurilor de forţă, de Intelligence, de restricţii limitări de admisibilitate în spaţiul Europei, nu este suficient. Poate fi chiar contrar inteţiilor de stopare a violenţei în Europa, şi nu numai. Promovarea instrucţiei, educaţiei şi culturii (chiar forţat) în rândul membrilor societăţii defavorizate, manevrată şi manipulată de alte interese, în care să fie eliberaţi de habotnicism, de fanatism, de influienţe malefice.

Actuala stare a societăţii europeane va genera o decădere periculoasă, „multiculturalii”, „multireligioşii” se vor decima reciproc, instituind haos, violenţe, toate pentru a „respecta drepturile omului”! O sintagmă percepută arbitrar, partizan, după interese, deseori meschine sau profitabile. Interpretarea sintagmei este simplă: ai toate drepturile, le poţi exercita dar fără să-mi afectezi drepturile mele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*