Dreapta naționalistă din România înainte de ultimul și următorul război mondial (2)

Așa cum era de aşteptat, ruperea alianţei USL țintea readucerea în prim plan ca partener de guvernare U.D.M.R.-ul cu toate că perfida alianţă USL-istă îşi exprimase demagogic și fals dezacordul faţă de acţiunile subversive ale maghiarilor cu câteva luni înainte. Alt joc politic „curat-murdar” după care tot prostimea  va suporta consecinţele.De la sfârşitul anului trecut şi până în prezent s-au înmulţit actele de violenţă ale iredentiştilor maghiari împotriva românilor din Ardeal. Auzim tot mai des despre aceste incidente la care autorităţile cât şi opinia publică doar comentează formal fără să acţioneze pentru a stopa fenomenul. Cum să mai apărăm interesele comunităţilor româneşti din afara graniţelor ameninţate cu asimilarea, dacă nu suntem capabili să rezolvăm diferendul intern? Dar, se apropie campania electorală, însă, și mai grav, se apropie pericolul  unei conflagarţii mondiale care va începe de la graniţe noastre, şi la care vom fi părtaşi. Vai de noi! Pentru că partidele politice nu mai prezintă credibilitate în rândul populaţiei, câţiva dintre indezirabilii clasei politice s-au hotărât să se organizeze în diverse asociaţii civice și pseudo-civice de dreapta, ca ultimă manevră disperată de a se agăţa de putere. Aceşti impostori nu îşi dau seama că lumea ar mai avea încredere doar în cineva modest, necompromis, plecat din rândul societăţii civice, neatins  de mizeria corupţiei și care, de la o tribună pusă în lumină, mediatizată, ar putea transmite mesajul unităţii de spirit și de neam care ar putea aşeza naţiunea în starea de normalitate, de viabilitate.

În perioada interbelică a existat o astfel de organizaţie pornită tot de la o iniţiativă civică a câtorva membri care, prin forţa cuvântului şi a faptelor conform cuvântului, au atras numărul de un milion de membri și simpatizanți. Despre „Legiunea Arhanghelului Mihail” s-a fabulat conspirativ enorm, obsedant în perioada comunistă cât si după… S-a urmărit pas cu pas discreditarea şi contestarea meritelor legionarilor din vremea ascensiunii lor la putere. Dar de ce, oare, atâtea minţi luminate au dorit să facă parte din organizaţie? Ideologia legionară, bazată pe fundamente morale, patriotice și creștine, transpuse inteligent în fapte, a atras, de asemenea, masele populare, garantând conservarea şi punerea în practică a principiilor sănătoase, progresiste.

Fără un regim autentic naţionalist de dreapta nu  poate exista  progres social-moral. Societatea actuală tinde spre odioasa globalizare, dar românii trebuie să strângă rândurile, au mare nevoie de unificare sub sceptrul unei conduceri asigurată de către o „Dreaptă Naţionalistă” autentică, puternică, unificată, capabilă să solidifice şi să păstreze integritatea neamului. Istoria românilor reperzintă un reper foarte important pentru conştientizarea valorii noastre spirituale şi materiale. Trimiterea la personaje, evenimente şi fapte istorice ar constitui un impuls de retrezire a conştiinţei colective a românilor manipulaţi şi menţinuţi în stare letargică. Promovarea mediatică susținută a unei astfel de iniţiative ar rezolva problema pierderii încrederii în valorile naţionale.  În ciuda ostilităţii sistemului față astfel de iniţiative patriotice, există  mulţi mesageri ai dreptăţii, numeroase grupuri şi asociaţii care luptă pentru redobândirea identităţii. Este aproape imposibil ca astfel de acţiuni să fie luate în seamă și în serios atâta vreme cât mass-media nocivă sugrumă tentativele mesagerilor de a aduce la nivel perceptibil informaţiile necesare stimulăriii conştientului colectiv, atunci când unui minim de informaţii cu impact pozitiv îi urmează o  multitudine de informaţii intoxicatoare, cu efect dezinformativ.

Cele cinci servicii de securitate paralele în România, pentru  care se toacă milioane de euro, bani care ar trebui folosiţi la bugetul statului, exclusiv pentru beneficiul populaţiei, sărăcite şi îndobitocite, veghează neîntrerupt la urmărirea utilizatorilor cu  conturi Facebook și a site-urilor destinate naţionalismului, cât şi a celor ce îşi desfăşoară activităţile în plan real. Securiştii slujbași de azi, urmaşii celor de ieri, sunt mult mai bine organizaţi decât în vremea odioasei epoci comuniste, tehnologia a avansat, iar  mijloacele de urmărire-interceptare dau rezultate imediat, încât cei vizaţi se trezesc cu dosare penale şi acuzaţii incredibile pentru a fi compromişi, discreditați. Într-o ţară unde justiţia este încă oarbă la nedreptăţile sistemului şi unde victimele sunt transfomate în înfractori în funcţie de interesele șefilor sistemului, un criminal precum Ion Iliescu scapă nevinovat, ştiindu-se implicarea la vârf de decizie în masacrarea prin propriile ordine a peste o mie de revoluţionari după 22 decembrie 1989. Mai mult,  comunistul cominternist Iliescu a beneficiat  de două mandate prezidenţiale prin care şi-a îndeplinit  misiunea de a distruge economia şi societatea românească  la porunca ocultei mondiale. Ba chiar și în prezent își dirijează abil urmaşii, între care și „cârlanul” fătat, furajat și crescut în ideologia comunismului feroce: Victor Ponta! Un sinistru personaj de pomină, un plagiator, un criminal, o lichea, un trădător care dirijează politica internă şi externă a ţării în aceiaşi manieră dezastruoasă precum predecesorii săi și ucenicii diavolului de Iliescu. Criminalii naţiunii române care nu știu cum îi mai rabdă Dumnezeu și Țara pe acest pământ sfânt, apărat prin sângele lor de martiri ai neamului, de mii de ani, de către vitejii înaintaşi care strigă din morminte știute și neștiute,  pentru cine are auz să audă „NE VOM ÎNTOARCE ÎNTR-O ZI…!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*