Să tot faci Revoluție!

Am citit cu mult interes cele trei cărţi scrise de Grigore CARTIANU dansul despre aşa zisa revoluţie din decembrie: SFÂRŞITUL CEAUŞEŞTILOR. Să mori împuşcat ca un animal sălbatic. CRIMELE REVOLUŢIEI. Sângeroasa diversiune a KGB-iştilor din FSN şi TERORIŞTII PRINTRE NOI. Adevărul despre ucigaşii revoluţiei. Îl felicit pentru că este singurul scriitor care se aproprie de adevărul despre baia de sânge şi îi desconspiră pe unii ucigaşii din decembrie 1989

M-a surprins totuşi că în volumul “Teroriştii printre noi” la pagină 15 scrie că nu se ştie cum, în ziua de 22 decembrie 1989, bucureştenii au umplut Piaţa Universităţii din proprie iniţiativă.    Cele trei coloane, care au pătruns în centrul capitalei erau formate din cei 7000 de militari îmbrăcaţi în civil de pe şantierul de construcţii al Casei Poporului. Ei făceau parte din unităţile militare: UM 02383; UM02373 şi UM 0270 Bucureşti şi au fost aduşi în centru, la ordinul expres al ministrului Vasile Milea.

De asemenea, Vasile Milea a ordonat ca detaşamentele de militari, aparţinând UM 01210, UM1308 şi UM 01246 Bucureşti, care aveau misiunea să asigure ordinea şi paza instituţiilor statului, să se retragă din centrul capitalei şi să folosească alte trasee pentru a nu se întâlni cu coloanele de militari în civil, aşa zişii “demonstranţi” (vă rog vedeţi cartea “Adevăr despre decembrie 1989” de Constantin Sava şi Constantin Monac, Editura Forum, Bucureşti, 1999, la paginile 110 şi 111).

Când trădarea a fost descoperită, Vasile Milea a încercat să se împuşte. Un militar când vrea să se omoare, îşi pune pistolul la tâmplă sau la inimă. Nu îşi pune pistolul în coaste, cu ţeavă îndreptată de jos în sus. Un gest de mare laşitate. După ce s-a anunţat că ministrul MILEA, s-a sinucis, cele trei coloane de militari în civil care lucrau pe şantierul Casei Poporului, au fost retrase în cazărmi şi pe stazi au năvălit oamenii care erau în misiune: securiştii, complotiştii, diversioniştii – teroriştii şi poporul gură cască. Şi în urmă lor o masă şi mai mare de jefuitori, care au spart magazinele, care au spart tot. Foarte mulţi dintre jefuitori au cârmit-o după aceea, şi s-au făcut revoluţionari (va rog vederti cartea “CEAUŞESCU: adevărul din umbră” de Arh. Camil Rogulski, Editura Evenimentul Românesc, 2001). Este adevărat că cea mai mare parte a celor care au jefuit proveneau din lumea interlopă şi alogenă. Ce mai activi au fost ţiganii şi evreii. Va rog să verificaţi cele relatate  mai sus la conducerile unităţilor militare: UM 02383, UM02373 şi UM0270.

Toată lumea s-a întrebat şi se mai întreabă cum a fost posibil ca VASILE MILEA  să facă un asemenea act de trădare? Adevărul l-a aflat senatorul ŞERBAN SĂNDULESCU, care a descoperit că MILEA era într-o organizaţie, care complota contra STATULUI ROMÂN, încă din anul 1969 („Lovitura de Stat a confiscat Revoluţia Română”, Bucureşti, Omega Press, 1996). De asemenea, vă rog să citiţi şi capitolul “Un oportunist Vasile Milea” din Cartea “Decembrie ’89, Criminală capodoperă” de Ilie Stoian, editura EVEX, 1998, Bucureşti), unde îl prezintă pe Vasile Milea drept cea mai sinistră persoană din armată. În anul 1970 când era comandantul unităţii de tancuri de la Basarabi- Constanţa, VASILE MILEA a fost prins cu nişte hoţii şi a fost retrogadat ca simplu soldat şi îndepărtat din armată. S-au tras sforile şi a fost reprimit în armată cu acelaşi grad, fiind numit comandantul unităţii de tancuri de la Târgu-Mureş. Numirea lui în funcţia de Ministru al Apărării Naţionale a fost aranjată și a nemulţumit pe majoritatea ofiţerilor şi generalilor români.

VASILE MILEA provenea dintr-o familie de oameni înstăriţi. Tatăl lui avea sau era asociat la o societate comercială de exploatare a lemnului “Schultz”.  El avea un tren şi o locomotivă forestieră cu care transporta lemnele din vârful munţilor până în oraşul Câmpulung Muscel. Interesant ar fi să se destăinuie taină, la ce liceu particular a învăţat MILEA în Bucureşti, până în anul 1945, când şcolile particulare s-au desfintat, iar elevii au trecut la şcolile de Stat. Ultima clasă de liceu 1945-1946 a făcut-o la liceul comercial din Bucureşti.

În timpul evenimentelor din decembrie 1989, circula o vorba de duh: ”Să tot faci revoluţie cu 600 000 militari ruşi, staţionaţi în Ungaria (veniţi din RDG), cu 100 000 militari ruşi masaţi la graniţa României pe Prut, cu 100 000 de diversionişti-terorişti străini, aduşi în ţară de Conducerea Securităţii Române şi cu avioanele aparţinând forţelor NATO, care survolau teritoriul României şi aşteptau un semn să înceapă bombardamentele asupra obiectivelor militare şi civile şi asupra populaţiei paşnice.

One Response to Să tot faci Revoluție!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *