Poveştile lui Ponta…

Am zis să nu mă pronunţ încă asupra greşelilor pe care guvernul Ponta le face dar parcă nu mai pot suporta. Pe lângă propaganda care parcă e modul de viaţă a guvernului nu văd nimic din punct de vedere economic. Am văzut însă aberaţii precum CASS pentru persoanele fără venit sau privatizării făcute de dragul de a fi făcut ceva precum cazul CFR Marfă.

Guvernul Ponta începe pe zi ce trece să semene cu guvernele Boc şi MR Ungureanu. Aceeaşi retorică, aceeaşi nesimţire faţă de banul public, aceeaşi propagandă deşănţată bugetivoră. Stau şi mă întreb când are timp primul ministru să muncească dacă zilnic are program de apariţii televizate?

Liberalii sunt total sub pulpana socialiştilor. Puterea e la PSD şi nu văd cum baroniada lor va putea fi stăpânită atât timp cât avem un Antonescu fără vlagă şi fără substanţă de dreapta.

Ordonanţele de guvern curg, ideile de azi sunt proaste mâine, explicaţiile copy-paste sunt la ordinea zilei. Nu avem o strategie, nu avem o direcţie, totul e făcut la „merge şi aşa”. Din câte simt că poziţia de prim ministru pentru Ponta va fi ultima mare funcţie pe care „micul”, la propriu, Titulescu o va avea în Statul Român.

Domnule prim ministru, sunteţi la conducere de aproape doi ani şi nu am văzut nimic care să să va diferenţieze de alde Boc. Acelaşi „yes” în faţă Cotrocenilor, de data asta ascuns sub umbrela „coabitării”, aceeaşi fluctuaţie de penali prin funcţii de miniştri, acelaşi proiecte reîncălzite, aceeaşi gargară politicianistă de care ne-am săturat.

Domnule Ponta, când o să guvernaţi? Până acum îl aveam pe Traian Băsescu să hăhăie şi să se facă că munceşte; acum vă avem şi pe dumneavoastră. Nu credeţi că e totuşi cam mult pentru ţară asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*