Mobilizarea, Români: alegerile bat la uşă!

Toţi cei, în pieptul cărora bate o inimă de Român, indiferent dacă se află acasă (în dreapta sau stînga Prutului), sau sunt plecaţi la muncă peste hotare, nu pot şi nu trebuie să fie indiferenţi faţă de Alegerile Generale  din România din acest an şi de cine va ajunge în noul Parlament! Nu mai încape nici un dubiu că cei care s-au perindat la putere după lovitura de Stat din 1989 au avut cu totul alte interese, în afară de Interesul Naţional şi interesele celor mulţi şi năpăstuiţi!

E timpul să tragem linia şi să concluzionăm: nici un partid, nici o persoană dintre cele care s-au aflat la conducerea României după 1989, fie că e vorba de  Parlament sau Guvern, nu mai merită votul românilor! Este imperios necesar ca în noul Parlament de la Bucureşti să alegem oameni noi, adevăraţi Patrioţi ai Neamului, pentru care probleme precum lichidăriiea consecinţelor Pactului Molotov-Ribbentrop (nu-i un secret pentru nimeni că cheia Reîntregirii Ţării se află la Bucureşti!…), relansarea economiei şi prosperarea Ţării, crearea a cel puţin două mln de noi locuri de muncă şi readucerea acasă a celor plecaţi de nevoie în străinătate, creşterea şi apropierea nivelului mediu de trai al Românilor de cel al ţărilor Uniunii Europene, să constituie principalele lor preocupări.

La ora actuală eu nu văd un alt Partid pentru care mi-aş da votul în afară de Partidul Poporului-Legea Cojocaru (PP-LC), al cărui Preşedinte este dl profesor, doctor Constantin Cojocaru, în jurul căruia se constituie, neformal, Alianţa Poporului şi care se va lansa în campania electorală cu o Listă Naţională alcătuită anume pe aceste principii şi care, cu siguranţă, va cuprinde şi persoane meritorii din Basarabia.

Fac apel către toţi românii de bună credinţă, inclusiv către conaţionalii mei basarabeni care au şi cetăţenia română, oriunde s-ar afla, să se implice activ în campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an şi să sprijine fără reserve PP-LC şi candidaţii acestuia, astfel, ca pe 9 decembrie 2012, prin votul nostru masiv, să aducem în Parlamentul României persone demne să ne reprezinte, capabile să transpună în viaţă Idealul sfînt de Reîntregire a Ţării şi Neamului Românesc şi aşteptările majorităţii Românilor!

E timpul, dragi compatrioţi, să ne luăm soarta în propriile mîini, să ne implicăm activ în viaţa politică din România şi să ne construim noi înşine viitorul pe care ni-l dorim! Vă îndemn, pe cei care aveţi vocaţia, să vă înscrieţi cu încredere în PP-LC şi să vă aduceţi contribuţia la realizarea obiectivelor propuse.

Doar împreună, în numele unui viitor demn al României Reîntregite, putem reuşi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*