Citiți, învățați, nu fiți marionete, nu mai fiți dezbinați și urâcioși unii cu alții!

O dată cu apariția virusului SarsCov2 a apărut curentul antivaccinist, fapt datorat bramburelii cu care a fost gestionată criza, de măsurile ilogice luate concomitent de toate guvernele lumii (indiferent de situația particulară a fiecărei țări) și de politica de vaccinare obligatorie, care a fost dusă prin măsuri care efectiv forțau oamenii sa se inoculeze cu substanțe despre care astăzi apar zilnic înfomații neliniștitoare. Până aici, atitudinea populară nu e greșită. Cum nimic din narațiunea oficială nu se lega, faptul că o bună parte a populației a refuzat statutul de cobai pentru că și-a dat seama că este mințită și manipulată e o dovadă de sănătate mintală. Doar că acest curent antivaccin Covid a făcut pui niște monștri. Pe realitatea unui vaccin insuficient testat (deci nesigur) s-au suprapus declarațiile publice ale liderilor care au spus, la unison, că populația planetei trebuie redusă. Fără niciun menajament. Adică un „Sunteți prea mulți, trebuie să crăpați” cinic, mascat în „grija pentru planetă”. Cum dracul nu doarme niciodată, în acest climat justificat de neîncredere a populației în autorități, antivaccinismul s-a corcit cu reptilienii, antisemitismul și platismul. Iar ce a ieșit e o nebunie generalizată!

Știam că aceste curente nu sunt promovate doar în România. Însă am avut încă o surpriză. Un preot mi-a trimis un filmuleț care circulă cu mare succes în Grecia. Același discurs, cu reptilienii și evreii khazari care ne conduc, doar că la ei se spune exact și cine sunt reptilienii greci încrucișați cu evreii khazari. Am mai cautat filmulețe cu același subiect. Pare că pentru fiecare țară există acelasi discurs! Fără greșeală, exact ca guvernele lumii care repetau în cor aceeași placă. Coincidență?! Sau aceeași sursă de dezinformare și manipulare?! Eu înclin să cred că este vorba tot de un produs al serviciilor, menit să mențină controlul dându-ne falsa impresie că aflăm „lucruri ascunse”.

Că tot mai multă lume bănuiește, folosindu-se de logică, existența unei Oculte din care fac parte cei mai bogați oameni ai lumii nu e niciun secret. Că sectorul financiar mondial are la vârf niște oameni de origine evreiască nu e, iar, niciun secret. Dar de aici până la a acuza toți evreii că ar fi vânduți și complici la genocidul planetar e deja boală psihică. Să spui că reptilienii s-au împerecheat cu evrei și urmașii lor ne conduc pe un pământ plat este deja schizofrenie. Ce vreau sa va fac să înțelegeți, ce vă îndemn încă o dată să faceți, este să nu mai credeți absolut tot ce vedeți la știri și nici absolut tot ce vedeți pe internet promovat pe YouTube, Facebook, TikTok de inculți, analfabeți funcțional și semidocți, oameni care sunt de părere că învățământul și educația sunt inutile, pentru că adevărul se găsește doar la ei. Și aceștia, ca și media centrală, nu vor decât să vă țină speriați, terorizați, blocați de frică. Aceasta este o tehnică clasică, standard, de menținere a populației sub control.

Este manipulare pură. De ce?! Pentru că atunci când sunteți speriați nu vă mai puteți concentra pe adevăratele problema cu care ne confruntăm atât ca popor, cât și ca specie. Așa s-a întâmplat și când autoritățile ne-au spus ca ne putem salva și pe noi, și pe copiii noștri, și pe părinții și bunicii noștri dacă ne vaccinăm cu un ser experimental și că dacă nu ne vaccinăm ne pierdem viețile. Acum vin unii și ne sperie că ne pierdem sufletele și nu ne vom mântui dacă nu suntem credincioși in ale reptilienilor, khazarilor și pământului plat. Aceeasi metodă de inducere a fricii că vom pierde ceva foarte important dacă nu credem ce ne spun ei, nu ne conformăm și nu ne comportam cum ne zic tot ei. Înainte ni s-a spus să îi urâm și condamnam pe nevaccinați, acum ni se spune să ne urâm între noi pe baza de khazari, reptilieni și pământ plat.

Același modus operandi – amestecarea unor mici adevăruri cu mari minciuni a fost folosit și în PlanDemonium, este folosit și acum. Tehnica drăcească de amestecare a ideilor și a neadevărurilor pentru un control total. Pentru că da, suntem în pericol. Dar nu pentru că au copulat reptilienii cu khazarii.

Suntem în pericol pentru că mâncăm cancer, nu mâncare curată. Suntem in pericol pentru că se încearcă eliminarea drepturilor fundamentale ale omului. Suntem în pericol pentru că digitalizarea înseamnă, de facto, transumanism. Suntem în pericol pentru că suntem sărăciți, înfometați și îmbolnăviți intenționat prin războaie, taxe și impozite prea mari. Suntem în pericol pentru că ni se pervertesc copiii de rogvaivi. Suntem în pericol pentru că ni se spune că nu putem face nimic pentru a stopa evoluția Înteligentei Artificiale care ne va lăsa fără serviciu, că ne va înlocui peste tot și că forța de muncă umană va deveni inutilă. Suntem în pericol pentru că ni se insuflă din ambele părți, la fel de bolnave psihic, ideea că nu putem face nimic ca să stopăm această nebunie generalizată. De fapt, suntem în pericol pentru că orice lipsă de cunoștințe, orice lacună de cultură generală pe care o avem este transformată într-o armă redutabilă care este folosită împotriva noastră.

Neștiința și lipsa de dorință de a învăța în permanență sunt cei mai mari dușmani pe care îi avem. Nu vă mai supărați pe cei care vă îndeamnă să învățați, să vă educați, să gândiți singuri și nu să luați și să repetați ideile altora. Nu cei care vă trimit la o carte vă sunt dușmanii. Dușmanul cel mai mare este autosuficiența, mândria că știți deja totul, idee care vă face să fiți și fuduli, și speriați în același timp. Nu-i mai credeți pe toți cei care au devenit un fel de guru atoateștiutori și se pretind ortodocși, deși împrastie doar prostii, frică și dihonie. Citiți cărți, mergeți la catehizare. Întrebați-vă preoții! Veți descoperi că omul educat, catehizat, nu este înfricoșat, ci treaz, curajos și cu nădejde în Dumnezeu. Unde există cu adevărat Hristos nu e loc nici de mândrie, nici de prostie, nici de frică, nici de manipulare. Citiți, învățați, nu mai fiți marionete, nu mai fiți dezbinați și urâcioși unii cu alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*