Același veșnic „Play cu boy”…

Trebuie reamintit, căci pentru mulți istoria are memorie scurtă, că de 33 de ani avem o mare problemă legată de conducere, mai ales de conducerea actuală a României, din cauza căreia țara noastră pierde galopant pe toate planurile și, mai ales, se îndatorează în neștire (momentan, s-a mai diminuat acest curs al îndatorării, în special după ce trădătorul Cîțu a fost silit să ne părăsească). O îndatorare la băncile și instituțiile financiare internaționale – adevărații regi ai cămătăriei mondialiste, îndatorare prin care am amanetat pentru foarte mulți ani viitorul multor generații de acum înainte. De asemenea, de o gravitate soră cu moartea este distrugerea sistemului de învățământ, dar nu din cauza neapărat a unei proaste guvernări, ci pentru că se dorește ca sistemul nostru de învățământ să fie elaborat și construit după interesele altor state, altor puteri străine. Modelul de sistem de învățământ și curiculele școlare pot fi prost definite pentru că noi suntem nepricepuți, dar ele pot fi de asemenea prost definite, și asta este mult mai grav, mai ales că alții ni le impun nouă, astfel încât, de pe băncile școlilor, și, mai apoi, ale universităților să iasă oamenii lor, nicidecum oamenii noștri. Și nu mă refer aici în mod special la sentimentele patriotice, naționale care erau prezente până în 1989 și care sunt foarte importante în formarea tinerilor absolvenți și intelectuali români, dar mă gândesc mai ales la felul în care cei care ies de pe băncile școlilor și ale universităților raționează despre ierarhiile lor de valori, despre raportarea la tradițiile și credința strămoșească a neamului românesc.

Deci, aici, în fiecare zi, națiunea română este distrusă la comanda actualei conduceri a României. Pot să se supere guvernanții mult și bine căci în cot, și nici acolo, îi doare de noi, dar noi doar dacă vom conștientiza cu toții cât mai repede și cât mai bine această problemă, vom avea șansa pe viitor să găsim o soluție. Dacă vom continua să ne complacem pe mai departe în indiferență, nepăsare și prostie vom fi sigur condamnați împreună cu generațiile viitoare la un lung, chinuitor și degradant statut de colonie, de sclavi moderni ai altora. Tragedia este că poți să faci orice cu oameni care sunt sclavagizati, cu o spălare masivă a educației și în care am văzut foarte bine ce s-a întâmplat cu doi-trei ani în urmă, în momentul în care a venit, la comandă, această plandemie. Și unde, la un semn, au căzut cu toții în genunchi la prima apăsare de buton… de resetare. Aici totul a fost foarte bine calculat pentru că principala piesă în toată mascarada asta numită pompos „Marea Resetare”, și care este implementată prin „politically correct”, prin ideologia de gen, prin toate crizele și plandemiile fals induse, cum spuneam, principala piesă o reprezintă lipsa de educație.

Omul modern de azi se raportează strict la ceea ce-i spun guvernul și autoritățile și care-i spun, evident, pe linia manipulării clasice. Dar, ca să fac o paralelă, greierii trebuie lăsați să cânte, nu altceva. Asta este menirea lor. Nu alta. Cine vorbește de altceva este un farsor și un manipulator. Poate chiar un nebun – de ce nu? Au reușit, folosind în special frica și minciuna, să scoată în ultimele decenii generații întregi de „absolvenți” analfabeți și analfabeți funcționali. Pentru că frica este pricipalul element prin care poți să distrugi un om și o națiune întreagă. Și cum oamenii nu sunt pregătiți, ei trebuie să înțeleagă că cel mai important lucru este să știm cine suntem, ce suntem… să descoperim drumul către noi înșine. Trebuie să înțelegem, înainte de toate, că noi românii suntem o națiune creștină, o națiune care a contat în istoria umanității.

Din păcate, azi, în școli, nu se mai vorbește despre istoria adevărată a românilor, asistăm la un proces de deznaționalizare. Eminescu, Goga, Cioran și foarte mulți alții au devenit persoane sau subiecte „tabuu” – sunt voit ignorați și marginalizați de noua cenzură politică. De „Sfinții Închisorilor” nu se pomenește un cuvânt, dimpotrivă sunt considerați pe mai departe dușmanii de clasă ai lumii moderne. Tocmai ei care s-au jertfit pe altarul României creștine! Dar chiar și așa, uitați și huliți ei ne strigă de dincolo, din veșnicie, ca Eminescu: „vrem statul național, nu statul cosmopolit” ! Adică globalist cum este astăzi. Și, din păcate, aici suntem – în statul globalist. Noi azi nu mai existăm ca stat suveran, liber și independent. Existăm doar ca…un „play cu boy”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*