„Deținutul profet”…

De ce deținut? Pentru că în ultimii ani ai existenței noastre, am dobândit cu voia sau fără voia noastră, din cauza „bunăvoinței” celor ce ne conduc, calitatea de deținuți. Simplu…controlul, restricțiile, abuzurile, lipsirea de libertate, toate înseamnă o viață în detenție. Precum în romanul politic 1984 sau 19 cu 84….Cu toții am devenit niște simple matricule îmbrăcate în zeghe. De ce „profet”? Mai mult așa, ca o figură de stil. Cei care mă cunosc, stiu că departe de mine pretenția de a mă considera un fel de Mafalda sau cel mai deștept dintre pământeni. Nu am făcut altceva decât să urmez ceea ce m-a învățat mentorul meu, profesorul Răul Volcinschi, și anume să alcătuiesc, să potrivesc piesele de puzzle, pentru a obține o imagine cât mai corectă, mai aproape de adevăr a lumii în care trăim.

Cu toții știm de ultimele evenimente amplu prezentate toate toate ecranele de televizoare, ziare, reviste etc, la care au luat parte diriguitorii lumii în care trăim… Davosul, Summitul G 7 din Alpii Bavarezi unde s-au dat ăia în spectacol, reuniunea grupului Bilderberg de la Washington, Summitul NATO de la Madrid și mai recentul Summit de la Lugano – un summit pentru reconstrucția Ucrainei. Ăsta, ultimul, sincer îmi cam dă cu virgulă. De ce? Pai încă nu s-a stabilit ce este cu războiul asta… este 1 – X sau 2. Zelenschi își joacă rolul pe mai departe și cere trei, cinci, șapte miliarde pe lună, bani care trebuie strânși de la contribuabilul european și bagați în această mega afacere de reconstrucție a Ucrainei, unde România bineînțeles a fost lăsata cu ochii în soare. Paradoxul este că ăștia la Lugano au vorbit de reconstrucția Ucrainei, în condițiile în care războiul nu s-a încheiat. Problemă de logică elementară….Putin și-a luat teritoriile pe care le revendica, el a bombardat și distrus în special aceste teritorii. Restul de 80 la sută din Ucraina este în regulă. Cu cât te duci spre vestul țării, ăia nu au nici o treabă cu războiul, cu distrugerile. Iar daca Putin recâștigă teritoriile pe care le-a luat în urma războiului, îi vor fi cedate lui, și așa vă fi până la urmă, atunci de ce să reconstruiască Uniunea Europeana teritoriile care repet vor fi ale Rusiei?

Și cei ce știu puțină istorie stiu că așa și este de fapt. Normal ar fi că Putin să reconstruiască, adică Rusia. Dar nu va fi așa… Fiți atenți! U.E. va lua banii noștri, îi va reconstrui lui Putin zona din Ucraina afectată de război, zona care este și va fi a rușilor, tocmai ca să ne de-a Putin gaze la iarnă. Va fi ca dubla impozitare. Și se va face cea mai mare mega afacere, prin care noi cetățenii europeni vom da bani să-i reconstruim lui Putin ce a bombardat. Aia bombardeaza mai departe acolo în delir ca să fie cât mai mult de încasat la reconstrucție, cât mai multe miliarde. Este exact programul globalist american a lui Obama, și anume „să construim înapoi mai bine”. Iar în plus cetățenii europeni vor plati și gazele care vor veni în final tot din Rusia, dar la un preț ridicat. Și toată lumea va fi fericită că la iarnă nu vom muri de frig și foame, iar economia europeană va evita astfel să intre în colaps… în faliment. Industria germană fără gazele din Rusia este în plop și plopul în aer. Și dacă se duce la vale economia Reichului suntem cu toții la sapă de lemn. Cam așa stau treburile. Restul cu energia alternativă, „green deal”… nu este nici un „deal”, este prăpastie!, gazele americane de peste mări și țări sunt toate povești de adormit copiii. Cam asta este și va fi înșelătoria cu care guvernanta mondială ne învârte pe noi pe degete. Adică plătim și reconstrucția Ucrainei, plătim și gazele rusești… dublă taxare! Între timp observăm că euro ajunge la paritate cu dolarul pentru că americanii pregătesc o lovitură financiară globală imensă, ei își repatriază banii, adică dolarii.

După ce au tipărit trilioane și trilioane de dolari și au produs o inflație globală imensă, își întăresc acum dolarul, în timp ce lasă inflația la ceilalți să explodeze. Aici este artificiul american. Pe scurt ar fi cam așa. Tu, America ai provocat o inflație majoră, ai pus sancțiuni pe Rusia, rușii drept răspuns vin și își întăresc rubla prin acoperire în aur. Între timp, ce s-a acoperit în aur duce la prăbușirea petro-dolarului și piața petrolului se calculează acum în aur dat în mare parte de ruble… unde exportă rușii gaz și petrol. Întreaga zonă arabă merge acum pe aur, în plus, cei de acolo nu vor să mărească producția de petrol, pentru că, dacă ar mari producția, ar scădea prețul la benzină… la combustibili și ar micșora inflația. Astfel ar scădea prețul la transporturi, produse etc și inflația ar intra într-o fază de descreștere. Dinpotrivă, nu se dorește așa ceva… inflația crește, prețurile la gaze, petrol, produse alimentare bubuie. Iar acum ce fac americanii care au provocat această inflație și în mare parte războiul din Ucraina, război care este acoperirea perfectă pentru inflație, criza economică, alimentară, medicală, energetică? Americanii au dat răspunsul… un fel de „știi și câștigi” cu Biden, și anume că Putin este vinovat pentru tot! Mesaj preluat instant de trompeta de serviciu de la Cotroceni. Într-adevăr eșecul total al guvenarii țării, al cărui tartore ești tu, Iohannis, falimentul mega proiectului tău „România educată”, se datorează tot lui Putin.

S-a reușit, în schimb, proiectul România înstrainată multinaționalelor, băncilor, ambasadelor și marilor corporații străine, unde „locotenenții” Coldea și Kovesi nu au fost cu nimic poate mai prejos decât antecesorul lor de trista amintire din anii 1950-1960, și anume Nicolschi… Toți niște aventurieri puși în slujba capitalului ideologic străind, ei înșiși străini de țară și de neamul românesc? Deci, după ce Rusia și-a întărit moneda, zona arabă s-a întărit și ea, americanii au aruncat pe piață trilioane de dolari și au produs inflația aceasta peste tot în lume, acum ei își repatriază dolarii, adică îi fac greu de găsit în afara Americii și implicit de tranzacționat. Automat crește dolarul și scade euro ! Prăbușind euro și prețurile, distrugi economiile țărilor din zona euro, care vor fi nevoite să tipărească alți bani artificiali, care vor duce la o mărire a inflației în Europa. Adică amplifici inflația, crizele economico-financiare și dărâmi tot sistemul european. De ce? Pentru că distrugând Europa… leagănul civilizației, provoci marea resetare. Exact cum spunea Obama… „să construim înapoi mai bine”. „Politically correct” și toate bazaconiile astea au pregătit deja terenul în această direcție. Noile generații sunt gata îndoctrinate cum bine se vede… Drepturile și libertățile individuale sunt înlocuite cu cele colective, proprietatea este văzută ca un moft burghez, credința aruncata la gunoi. Toate acestea, împreună cu sancțiunile habotnice prost impuse vor duce Uniunea Europeană la pământ!

Ce urmează pentru noi? Simplu… pandemia indusă cu ale ei nenumărate valuri!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*