Poveste modernă…

A fost odată ca niciodată, într-un micuț sat, un băiat numit Dorel. Toată lumea îl știa drept „Făt-Frumos cel ranchiunos” datorită felului său. Dar în ciuda felului său, Dorel era de fapt un băiat bun și generos. El petrecea mult timp ajutându-și vecinii și animalele din sat. Avea o inimă mare și era mereu gata să ofere o mână de ajutor celor în nevoie. Într-o zi, copila regelui Tromboanelor, Prințesa Alina, a fost răpită de un dragon fioros și dușmanul înverșunat al satului Pălămida. Regele disperat a anunțat că cine îi va aduce înapoi fiica va primi o recompensă regală și va fi proclamat Erou al Regatului. Chiar dacă lumea se amuza de ideea că Dorel se opune dragonului, el a hotărât să încerce să o salveze pe Prințesa Alina. Așa că și-a îmbrăcat fustița și a pornit într-o călătorie dificilă spre castelul dragonului. Pe măsură ce se apropia de castel, acest Dorel „alunecos” a întâlnit diferite personaje neobișnuite. A ajutat un călugăr să-și salveze cărțile de joc, care au căzut în apă, și a primit în schimb sfaturi prețioase despre cum să înfrunte dragonul. A dat de un hoinar ghinionist care a căzut într-o groapă de potențial și l-a ajutat să iasă, dovedind încă o dată că nu contează cum arăți la exterior, ci numai acțiunile bune pe care le faci.

Când a ajuns în final la castelul dragonului, Dorelul pe dos, a fost uimit să descopere că dragonul era de fapt singur om trist. El nu avea intenția să facă rău nimănui și se rătăcise în căutarea unui prieten adevărat. Dorel a început să vorbească cu dragonul și a aflat că acesta era captiv în castel de mulți ani și dorea să se întoarcă acasă. Atunci ei au ajuns la o înțelegere. În loc să lupte unul împotriva celuilalt, s-au ajutat să se elibereze și să revină în peștera sa. Dragoste și prietenie s-au născut între cei doi, iar dragonul i-a promis lui Dorel că îl va ajuta mereu atunci când va avea nevoie. Cu dragonul tovarăș, Dorel a reușit să elibereze pe Prințesa Alina și să o alinieze prin aducere acasă la tatăl său. Regele Tromboanelor și întregul regat au fost uimiți de curajul și abilitățile lui Dorel, și în cele din urmă, el a primit recunoașterea cuvenită pentru actele sale eroice.

De atunci înainte, Dorel nu a mai fost niciodată numit „pe din dos”. Lumea a înțeles că adevărata frumusețe se găsește în inimile noastre și că gesturile bune și curajul fac dintr-o persoană, un erou adevărat. Și astfel, Dorel a devenit un simbol al curajului și bunătății în regatul său, și a trăit fericit până la sfârșitul vieții.

Acum nici nu mai știu cine este regele „tromboanelor”, să fie acela care ne spunea că vaccinul e sigur? Să fie Dorel al nostru, care a căutat să se lupte cu dragonul de dragul prințesei Alina nealiniată? Iar faptul că au trăit fericiți în Pălămida, a fost alegerea lor pentru că alte bozii nu au mai găsit pe acest drum fără întoarcere. Dar poate virusul a fost dragonul și a fost pus Dorel să o găsească pe Alinuța care nu se alinia. Povestea noastră are totuși un sfârșit fericit, indiferent de ce spun „răuvoitorii”. Din neamul răuvoitorilor sunt și eu, un fel de rudă cu Dorel, sau poate că este Rand Paul care spune că un mare dragon pe numele lui Fauci, într-o lume normală acesta trebuia să fie cantonat pe tărâmul singurătății la închisoare, sau poate că din punctul de vedere al globaliștilor, pandemia COVID-19 a avut o mare influență. Globaliștii sunt de obicei susținători ai integrării economice și politice la nivel global, promovând colaborarea internațională și eliminarea barierelor naționale. În acest context, pandemia a evidențiat vulnerabilitățile și provocările prin care se confruntă lumea într-o eră globalizată. Pandemia a arătat că problemele de sănătate, cum ar fi răspândirea bolilor și sustenabilitatea sistemelor de sănătate, nu se limitează la granițele naționale și necesită acțiuni internaționale coordonate pentru a fi abordate eficient. Globaliștii au promovat cooperarea între țări pentru identificarea, dezvoltarea și distribuirea de vaccinuri eficiente împotriva COVID-19.

Ei susțin că aceasta ar trebui să fie o prioritate la nivel mondial, cu distribuirea echitabilă a vaccinurilor în funcție de nevoi, nu doar de resurse financiare. De asemenea, globaliștii au subliniat necesitatea consolidării organizațiilor internaționale, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății (OMS), pentru a îmbunătăți pregătirea și răspunsul în cazul unor eventuale pandemii viitoare. Ei au cerut consolidarea mecanismelor de coordonare și schimbul de informații între țări, cu scopul de a reduce riscurile și de a aborda colectiv amenințările globale pentru sănătate. În concluzie, pandemia COVID-19 a reprezentat o poveste importantă din perspectiva globalistă, evidențiind totodată necesitatea unei abordări colaborative și coordonate în gestionarea crizelor la nivel internațional.

Apoi nici nu contează că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este finanțată și susținută de mai multe entități, în afară de țările membre. Acestea includ: fundații și organizații non-guvernamentale. OMS primește finanțare de la organizații precum Fundația Bill și Melinda Gates, care este unul dintre principalii susținători ai organizației. Alte fundații importante care contribuie la finanțarea OMS sunt Fundația Rockefeller și Fundația Wellcome. OMS primește, de asemenea, finanțare de la diferite companii industriale. Acestea pot fi asociații industriale, precum Alianța Farmaceutică Internațională (IFPMA), care susține activitățile de cercetare și dezvoltare în domeniul sănătății. De asemenea, companii farmaceutice și alte industrii se angajează să ofere sprijin financiar. OMS primește, de asemenea, donații de la persoane fizice și companii private. Aceste donații pot fi direcționate către anumite programe sau inițiative ale OMS. Dar sigur, OMS își „păstrează independența” în luarea deciziilor și nu permite finanțatorilor să influențeze politica internă sau deciziile sale. Directiva OMS este de a asigura că toate sursele de finanțare respectă principiile și valorile organizației, pentru a păstra integritatea și imparțialitatea sa.

Și uite așa cu bani pe șa, eu am spus povestea cum se năștea. Și țâfâștâc iau paraua și mă duc de nu mă-încurc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*