2024 – necesara schimbare de paradigmă a României

Anul 2023 a trecut cu bune și rele. Pentru România a fost anul creșterii fulminante a datoriei externe, exploziei prețurilor, insecurității sociale și umilinței în cazul Schengen, românii fiind ținuți în continuare nejustificat la porțile vămilor europene, ca milogii Europei. România pare în continuare o țară tristă plină de umor, ținând cont de zicala unui cunoscut scriitor clasic. De aceea, 2024 trebuie să aducă o schimbare de paradigmă a României. În primul rând, schimbarea trebuie să pornească din inimile și sufletele românilor, să refuze statutul de „neoiobagi” în „subcolonia americană”, controlată de sistemul pensiilor speciale pus în slujba intereselor străine de neam și țară. Românul trebuie să ridice privirea din pământ, la care ne-a condamnat clasa politică supra-pusă și să ridice fruntea demn și ochii spre cer. Prin BOR, românii trebuie să refacă legătura dintre om și cer pierdută datorită ideologiei progresiste neo-marxiste, impusă de interesele multinaționalelor și ambasadele străine. Schimbarea trebuie să intervină din interiorul fiecărui român, de a ne ridica din mocirla statutului care ni l-au impus anumite mari puteri transnaționale. Reîntoarcerea la valori, credință, ierarhii și cutumele tradiției va fi începutul eliberării noastre din robia păcatului social-politic și economic impus de un sistem străin de sufletul poporului nostru. Pornind de la această schimbare interioară mânii se pot gândi la o proiecție revoluționară a metamorfozării exterioare. Pentru a impune interesele naționale și a promova valorile libertății românești este nevoie și de o schimbare social-politică, pentru ca România să-și schimbe statutul de subcolonie în acela de stat suveran și respectat în Europa și lume, unde românii să nu mai fie percepuți de Bruxelles ca cetățeni europeni de categoria a doua. Pentru a izbândi trebuie să refacem și să reconstruim sentimentul unității românilor. Numai uniți vom reuși ca întreg, ca națiune.

Această schimbare trebuie să înceapă de la restaurarea valorilor credinței, familiei, tradiției și libertății, iar în fruntea țării într-un an electoral trebuie să ajungă politicieni, care împărtășesc aceste axiome care stau și zidesc la fundamentul istoric și moral al națiunii române. Patrioții trebuie să aibă un istoric de ani de luptă națională în spate. De asemenea pe scara verticalității instituționale trebuie promovați funcționari care împărtășesc valorile morale fundamentale ale națiunii române și doresc prosperitatea și beneficiul comun al tuturor românilor.

În 2024, paradigma României trebuie să se construiască în jurul acestor valori fundamentale ale conservatorismului progresiv românesc și al apărării drepturilor constituționale privind libertatea și suveranitatea, pentru ca România să redevină un jucător important pe scena internațională ca pe vremea regelui Ferdinand I sau din anii `70 ai secolului trecut. O modificare e necesară și la conducerea serviciilor secrete românești, care trebuie naționalizate în interesul românilor și a statului român. Coloana verticală și spirituală a schimbării trebuie să fie Biserica, care în jurul acestei instituții fundamentale trebuie construit eșafodajul noii Românii. Ca român, care de peste 30 de ani sunt în slujba suveranismului românesc și creștin îmi doresc în anul 2024 o schimbare, care să pornească de la o metanoia interioară spre renașterea României pe valorile care au asigurat de secole supraviețuirea și existența demnă a poporului român pe plan european și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*