Slavagismul modern tip U.K.

Ne ducem la DEx și aflăm că sclavagismul modern înseamnă: „Sistem social bazat pe muncă forțată a unor grupuri de oameni, numiți sclavi, proveniți din prizonieri de război si din etnii si de religii diferite”. Vă este cunoscut? Noi suntem ăștia. În U.K.! Nu de alta, dar să știm exact despre ce este vorba. Sau: „Sistem social bazat pe proprietatea privată a stăpânului de sclavi asupra sclavilor”. Adică U.K. versus restul lumii. Acestea sunt cele două definiții interesante ale „sclavagismului modern”. Această sintagmă a fost rostită de către primul ministru al U.K., Rishi Sunak, mare lider conservator, cu origini indiene, adică a sclaviei moderne. Individul a spus pe față și cu voce tare, nu oriunde, ci în plenul Parlamentului Britanic. V-a atenționat ce sistem nu veți putea accesa în cazul în care intrați ilegal în U.K. Dacă intri ilegal, nu vei fi sclav, adică! Dacă intri legal, imediat vei accesa sclavia modernă.

Am așteptat câteva zile, să văd dacă vreo latrină media va aduce în prim plan aceste cuvinte revoltătoare. Spuse nu de oricine! Rostite de el în numele Imperiului Colonial numit Regatul Unit al Marii Britanii. Adică, statul care a fost ridicat pe sclavi! Stat aplaudat de toți ce se visează lorzi și lade! Tăcerea a fost profundă. În media nu s-a scos nici măcar un cuvânt despre această declarație mizerabilă! Nu a îndrăznit nimeni să amendeze politic și social declarația ordinară pe care acest individ și-a permis să o facă! De ce? Pentru că indianul a spus adevărul!

Sistemul social pe care demenții ăștia îl pregătesc, în frunte cu mama curvelor, care a fost întotdeauna U.K., este sistemul sclavagist modern! Așa cum am spus-o de atâtea ori, în cei trei ani care au trecut, U.K. este în spatele oricărui mare rău, ce se pregătește să fie livrat sau a fost aruncat asupra lumii. S.U.A., nu este decât un satelit sclav al U.K. Ceea ce gândește U.K., pune în practică S.U.A.! Întotdeauna! Căutați în istorie si vă veți lămuri. Este foarte simplu! Nimic nu s-a întâmplat așa, accidental. Totul a fost pus în plan, de acești indivizi care-și arogă drepturi de stăpâni de sclavi asupra omenirii. Din cele mai îndepărtate vremuri. Așa știu ei să existe! Fără sclavi, teritorii sau resursele altor state, ar fi fost și acum în grote, nespălați. Nu că s-ar spăla acum! Cine a fost în U.K. a vazut mizeria fizică în care se scaldă așa-zișii englezi. Casele lor sunt pline de șobolani, molii, ploșnițe etc.. În afară de beții, indivizii ăia habar nu au pe ce lume trăiesc! Nu cred că e cazul să amintim pozele cu femeile și bărbații lor beți rangă în week end-uri.

Interesantă este însă declarația politică, acceptată de toți cei care-și spun parlamentari britanici. Cu morgă! Cu pretenții de lorzi! Toată lumea „bună” de la Brexit încoace, a știut care este țelul! Știau că vine mascarada „carcalacului” și au ușchit-o englezește din U.E. Știau ca va începe mascarada războiului, ei având capital rusesc majoritar în U.K.. Susținătorii numărul unu ai războiului! Să nu-l uităm pe ăla nepieptănat de câte ori s-a deplasat la Kiev. Să nu uităm că „Big Brother” a fost implementat prima oară în Londra. Supraveghere totală!

De ce să nu exitindă dictatura sclavagistă modernă în toată lumea?! Au distrus tot! Europa este moartă, pute pestilențial, U.E. va crăpa în chinuri, dușmanul de moarte al U.K., Franța e cu rugul sub dos, alt fost imperiu care crapă sub mizeria morală al celor care l-au condus spre iad. Reușita lor pare totală. Prin tăcerea tuturor actorilor politici internaționali. S.U.A. e pe ventilator. În puțină vreme, americanii își vor aminti că au niște pușcoace prin sufragerii. Pe care vor pune mâna și vor ieși în stradă, să-i amintească lu’ Bideu că ei încă trăiesc în minciuna care s-a numit visul american! De fapt, cea mai mare minciună socială care a existat vreodată! Vânzătorii de iluzii!

În timp ce dictatura este impusă cu forța de niște unii numiți, cum ar fi combinatoarea de seringi, în U.E. și psihopații din D.C., sclavi pe viață în fața U.K., latrinele tv se ocupă de mandatele de arestare ale lui Putin și Trump! Frumoase fumigene! Necesar de dezbătut! Nu!

Lumea se îndreaptă spre o nebunie totală, cu pași repezi, în timp ce Sunak spune lucrurilor pe nume. Nouă nu ne rămâne decât să acceptăm rânjetul englezilor! Rânjetul sau zâmbetul acela fals, ordinar, cu care fac ei afaceri! Adică sclavia modernă! Cam asta este sintagma „vrem o țară ca afară”!

Ghinion, cum ar spune lordul ratat al acestei țări! Vedeți că regele e gol! Peste tot în lume! Și în curând li se va vedea și toată mizeria depusă pe desuuri! Doar dacă vă treziți! Altfel… somnul va fi de veci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*