Haos prin manipulare…

Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu lingușeli, așa ne spune Seneca. Dar „câteodată oamenii se împiedică de adevăr, dar de cele mai multe ori se ridică și merg mai departe” ne amintește Emil Cioran. George Orwell, completează: „Într-o lume a amăgiri universale, a spune adevărul e un act de curaj. Orice am spune despre adevăr, nu poate fi cuprins în cuvinte. O conspirație de mulți oameni care spun același lucru, este adevăr…? Cuvintele sunt prea sărace pentru a cuprinde adevărul. Probabil din această cauză Pilat a pus întrebarea Mântuitorului nostru: Ce este adevărul…? Suntem mințiți, suntem abuzați psihologic de cei care au învățat să mânuiască minciuna. Când Traian Băsescu a spus filosofului cu trident desenat pe piept că „nu mai avem nevoie de filosofi, țara are nevoie de ospătar” el știa ce spune, prostia trebuia să capete o altă față. Proștii sunt mai ușor de mânuit, noi avem nevoie de doar de păpușari destoinici. Văzând ce s-a întâmplat la Castelul Bran, nu mă mai mir ce s-a întâmplat în pandemie. Văzând ce s-a întâmplat în pandemie, nu mă mai mir ce s-a întâmplat la Castelul Bran. Manipularea a atins cel mai înalt nivel, dar și Titanicul a fost scufundat de un aisberg pe un ocean liniștit. În Momentul în care televiziunile și ziarele au fost „cumpărate” cu bani de la partidele politice, în acel moment ziaristul a ajuns un instrument al momentului, iar adevărul a fost îngropat.

Îmi aduc aminte ce spunea Noam Chomsky, același care a văzut acele 10 metode de manipulare prin „Decalog”. „În ordinea globală contemporană, instituțiile stăpânilor au puteri uriașe, nu numai în arena internațională, ci și în statele de origine, state pe care se bazează, pentru a le proteja puterea și a le oferii sprijin economic în diferite moduri. Când vorbim despre rolul stăpânilor omenirii, vorbim de fapt despre priorități ale politicii de stat precum Parteneriatul Transpacific, unul din acordurile ce promovează interesele investitorilor și care au fost eronat etichetate drept „acorduri de liber schimb” de către propagandă. Intenția este ca ele să fie adoptate în stil stalinist, prin proceduri rapide menite să blocheze discuțiile și să nu lase loc de cât de „da” sau „nu” (așadar- Da). Cei care concep asemenea acorduri o duc bine, deloc surprinzător. Restul oamenilor sunt un amănunt nesemnificativ, iar consecințele le putem anticipa”.

De felul meu sunt un om curios, iar în anul 2016 am găsit pe Site-ul (yogaesoteric.net) un articol interesant: „Dacă ești puțin atent la tot ceea ce se petrece în lume în momentul de față, vei ajunge la concluzia că se dorește și se urmărește ca omenirea să funcționeze anapoda „pe pilot automat”, adică practic se anihilează oamenilor capacitatea de a mai gândi pentru ei înșiși.

De când anumiți oameni ai așa-zișilor „iluminați” au preluat controlul asupra maselor, controlul minții a fost apoi orchestrat de către aceia care studiază comportamentul uman, pentru a-i determina pe toți oamenii să se conformeze voinței anumitor grupuri „elitiste”, satanice ale așa-zișilor „iluminați”.

În ziua de astăzi, am ajuns deja într-o zonă foarte periculoasă, în contextul în care actualmente s-a preluat controlul, iar dacă oamenii nu se vor trezi la timp din somnul cel de moarte al ignoranței, ei riscă să ajungă sclavii celor satanici care se consideră pe nedrept superiori. Controlul minții se orchestrează atât la nivel tehnologic cât și psihic. Totuși, studiile arată că, doar prezentând aceste metode viclene de control al minții, efectele vor fi diminuate, cel puțin în cazul campaniilor publicitare de control al minții și al propagandei. Cel mai greu de învins rămâne însă puterea militară, care continuă să fie din ce în ce mai puternică”.

Haos prin manipulare, iar toate ziarele au anunțat că-l așteaptă pe Elon Musk la un zaibăr în Castelul Bran. Acum nici nu știu cine a luat țeapă, poate doar țeapa a fost manipulată de acest haos. Dar să nu uităm: din haos se întrupează lumea…!

Lasă un răspuns