Către ce vor să ne îndrepte țările „civilizate”?!

Țările „evoluate” ne spun cum ar trebui să ne alegem noi conducătorii, când ei desemnează doar oameni puși pe exploatare, strict pentru îmbogățirea unor anumite grupuri de interese. Țările astea „evoluate” sunt cele mai mari poluatoare ale planetei. Țările astea „democrate” o fac pe gardienii liberei exprimări, dar dacă te exprimi prea liber pe teritoriul lor, înfunzi pușcăria ani buni. Țările astea „evoluate” produc cele mai slab calitative lucruri pentru a le vinde cu un profit enorm țărilor „înapoiate”. Țările astea progresiste, cu o „dragoste infinită” față de om, exploatează munca copiilor, femeilor și bătrânilor din țările sărace, în condiții de lucru inumane, pentru a face produse având costuri de nimic, ca să le vândă apoi la prețuri și de o mie de ori mai mari!

Țările astea „umane” fac și trimit cele mai proaste medicamente țărilor sărace, la prețuri exorbitante pentru localnici, în timp ce pentru țările lor, medicamentele sunt de cea mai bună calitate și accesibile cetățeanului de rând. Țările astea pline de „grija pentru om și drepturile lui” produc mâncare și băuturi cancerigene pe care le promovează agresiv și le vând în țările „proștilor”. Țările astea „evoluate” sunt majoritar state polițienești. Țările astea evoluate promovează poliamoria, dar condamnă bigamia. Țările astea „umane” pline de „grijă pentru copii” promovează avortul și în luna a noua de sarcină și instituționalizează copii și pe baza unor denunțuri care nu pot fi probate. Țările astea „inteligente” sunt împânzite și nu mai pot face față cartelurilor de traficanți de droguri și invaziei de substanțe psihotrope care dacă nu te omoară, te imbecilizează. În țările astea „moderne” există cele mai mari rețele de traficanți de arme și de carne vie. Cetățenii „evoluați” au nevoie de armament acasă și de tinere și tineri pentru „entertainment”.

Țările acestea „progresiate” au cele mai îmbătrânite populații și cele mai mici rate ale natalității. În țările astea, nu mai există etică, morală. Există doar falsa impresie a cetățeanului că e liber și implicat în viața cetății. Țările astea care vor să îi „civilizeze și elibereze” pe toți nu cresc Oameni, ci majoritar indivizi primitivi, feroce, mânați în viață doar de instincte primare de acumulare, distrugere și împerechiere. Țările astea „civilizate, progresiste, libere, democrate” sunt mai ipocrite decat cele mai mari dictaturi care au existat vreodată pe fața pământului!

Nu mă pot abține să nu observ că extrem de puțini contemporani conștientizează un lucru care mie mi se pare evident – acela că NU există popoare superioare. Cele pe care unii le consideră avansate ca societăți (spun clar și emfatizez cuvântul „societăți”, pentru că vorbim strict de factorul social, nu de cel economic) și-au construit imaginea pe baza demagogiei politicienilor lor.

Așa-zisele societăți „avansate democratic” sunt cel puțin la fel de corupte și, de facto, împotriva individului, ca societățile pe care ei le consideră inferioare, dictatoriale, perimate și înapoiate. Cultivarea și impunerea restului națiuniunilor a percepției că există țări „lidere ale lumii libere” este strict marketing politic – nimic altceva decât pură propagandă. Pentru că, indiferent de culoarea partidelor politice, indiferent că vorbim despre democrație occidentală, dictaturi, state comuniste sau democrații sociale, TOATE statele lumii sunt conduse de oameni care au creat structuri foarte bine concepute pentru menirea lor. Aceea de a menține doar anumite cercuri la putere. Restul e gargară cu ceai de mușețel pentru visătorii și romanticii care încă trăiesc cu impresia că votul lor poate schimba ceva. Atâta timp cât votăm nume de pe liste impuse de structuri politice, organizații coruptible și dovedit corupte prin însăși definiția lor, nu știu dacă avem voie să vorbim despre democrație.

Putem însă vorbi despre o lesă indeajuns de lungă, pe care o purtăm la gât, având impresia că asta înseamnă că suntem liberi. Că poporul deține și își exercită cea mai mică putere electorală obținută prin lege, conform legii. Nu mă credeți? Câți dintre voi ați fost implicați activ în alegerea numelor care să apară pe listele electorale?! Ni se bagă pe gât ideea că unele popoare sunt „mai bune” și „ne vor binele”, pe când altele „ne vor răul”.

Băbă’eț’, niciun politician sau om de afaceri aparținând unui alt popor decât cel român nu vrea binele țării și norodului ăsta. Să vă intre bine de tot în tărtăcuțe! Și ce pretenții putem avea de la străini, când nici alor noștri nu le pasă?! Nu, copii, nu există nici popoare superioare, nici națiuni inferioare. Nu uitați că nici banii nu au aceeași valoare pretutindeni în lume, nici pâinea, nici oamenii. Nici nevasta, nici mașina, nici amanta, nici sponsorul. Singurele valori cu adevărat umane sunt cele menite să mențină specia umană sănătoasă, aptă să își producă singură hrana și să își construiască adapost, să se întrețină și să se reproducă natural. Nu prin artificii create forțat, în numele unei noi orânduiri, orânduire care neagă, condamnă și distruge tot ceea ce este natural, în numele unui progresism care transformă deja omenirea într-o populație de cobai pentru experiente care țin deja de psihopatologie.

În rest, distrați-vă cât puteți, că nimeni dintre noi nu știe cu adevărat ce ne așteaptă în viitor. Că vine iarna…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*