E vremea ca sistemele defecte să moară!

Când o țară este condusă de repetenți, nu ai la ce să te mai aștepți. Când într-un stat, funcțiile de deciziile sunt date de serviciile secrete, unor neica nimeni și repetenți pe deasupra, rezultatele sunt evidente. Când în cea mai înaltă demnitate publică, este așezat unul, analfabet funcțional, care spune despre el că are șase case cumpărate din „meditații”, finalul este previzibil. Când așa-zisul peim-ministru al țării este unul care are o carieră militară, și acceptă să fie arborate drapele altor state, decât țara pe care se presupune că a servit-o, sfidând pe toată lumea, nu te aștepta la altceva decât dezastru.

Când unul despre care se știe doar că a „venit” în Romania la 16 ani, îți distruge națiunea, identitatea neamului, aduce psihoza și realmente condamnă oamenii în lagărele de exterminare prin „protocoalele” pe care le face, moartea este singurul rezultat. După care din Comandantul acțiunii se transformă în deținătorul suprem al adevărului, în aplauzele descreștinaților, nu mai ai nimic de auzit. Doar minciună ridicată la rang de adevăr!

Când o nație umbla bezmetică cu frica in sân că va muri, fara sa gândească, fara să pună întrebări, fara sa ceara răspunsuri, viitorul nu exista! Când din noapte până dimineață, frica de virus e înlocuită cu frica de război, nu rămâne decât să te crucești și să rămâi așa! Când legile sunt făcute doar pentru prosti, și indivizii care-și spun „politicieni” ies in creierii nopții cu sticle de coniac și pisicile din dotare, făcând realmente mișto de oamenii care le plătesc salariile, meritați tot ce primiti.

Când latrinele tv, și 90 la sută din așa-zișii ziarici, primesc bani grei de la demenții și psihopatii care-și spun „putere” și „opoziție” inexistente amândouă, ar trebui să realizați că sunteți pe cont propriu și ați devenit o „colonie” unde se desfășoară experimente de orice fel! Când unul sau mai multi încearcă să ceara răspunsuri, trăgând de pulpanele javrelor, aia de-și spun influencerii vieții dar ca lupii îmbrăcați în oi, făcând un linșaj fara precedent, finalul este clar.

Când stați și ascultați ce lături varsă toți idioții care-si spun „lideri de opinie”, dar ei sunt doar cei ce citesc niste „bilete” ce vin in plicuri de la „table”, ar trebui sa înțelegeți că trăiți într-o realitate creata de niște imbecili, repetenți, psihopați care vă „vor binele” și vă salvează de război! Binele asta pe care ei îl vor pentru voi, sper să li se întoarcă înzecit. Cu aceeași măsură, cu aceeași monedă și sub aceleași forme pe care ei le-au aplicat nației.

Când te conduc niste repetenți, nația rămâne repetentă pe viață, la viață și mai ales fără viitor.

A venit vremea putreziciunii sistemelor în toată lumea! Anul 2020, doar a ridicat o cortină, grea, însângerată, arătând lumii cât de putrede sunt sistemele, de la Nord la Sud și de la Est la Vest! Sistemele sunt pline de putreziciune, de oameni „morți” sufletește, de psihopați și mai ales dezaxați! Acest mucegai îmbâcsit format din indivizii ăștia nesătuli de putere și bani, de controlul și asuprirea oamenilor, și-a arătat mâzga mizerabilă, în cei doi ani ce au trecut. Au distrus tot ce au putut, au falimentat tot ce le-a ieșit în cale, au ordonat prin nemernicii de la guvernări, genocid la nivel planetar. După care s-au apucat de război. Pentru că nu au reușit să-si duca minciuna până la capăt, sistemele politice și administrative din toate statele vor începe să crape pe rând. Au ajuns ca niște sandramale la care ei, „preaputernicii” zilei, au scos ușile, au dărâmat tavanele, au spart geamurile! Acum se plâng că plouă și furtuna intra peste tot în sandrama! Nu vă plângeți, începutul sfârșitului abia începe!

Fiecare sistem se va prăbuși ca un joc de domino, sub ochii noștri! Cine nu este încă lămurit, o să vadă cu ochii lui! Până în 2024, aceste sisteme se vor prăbuși ca și un castel făcut din niște cărți de joc, pentru că nu mai sunt de folos nimănui. Și ce se dărâmă, se va dărâma și îngropa pentru totdeauna! Important este ca toți „oamenii sistemelor” să rămână îngropați sub dărâmăturile sistemelor pe care le-au clădit pentru asuprirea omenirii!

Lecția asta o să rămână în istoria adevărată a omenirii, iar 2020 va fi anul în care curățarea totala a putreziciunii a început cu o minciună! Ei au făcut o plandemonie, încearcă un război mondial, prin manipulare, minciună și propagandă, dar cu siguranță Dumnezeu este cu Mâna pe mătură! Și Planul Lui cu siguranță nu are nimic în comun cu cel al psihopaților! Pentru că Apocalipsa înseamnă revelație! Și abia de acum încolo se vor revela Adevăruri, căci cei patru au venit calare din 2020!

În urma lor miroase a sulf! De la Roma, până la Beijing și din SUA până la capătul pământului!

Lasă un răspuns