Da, fiți practici, dar nu uitați că omul poate să și cadă…

Deși luna decembrie ar trebui să fie, în esență, o lună cu vibrație mai bună, înălțătoare chiar, căci doar vin sărbătorile și bucuriile legate de sărbători, revederea familiei, a prietenilor, oferirea și primirea de cadouri, în fapt se simte deja o scădere a vibrației lumii. Este oboseala unei lumi împărțite între vaccinați și nevaccinați, între plata utilităților și hrană, între gândurile pozitive, tot mai puține, și gândurile negative, tot mai numeroase și vocale, între cine suntem și cine am fost cândva, nu demult, ci mai ieri, într-o lume în care nu exista nici pandemia, nu existau nici restricțiile impuse în numele ei și, mai ales, aveam, trăiam, existam într-o formă de libertate în care puteam spune că ne simțeam bine.

Astăzi suntem captivi stării de frică, de teamă, de angoasă chiar, iar totul din cauza unei molime ce ne-a fost prezentată ca îngrijorător de neiertătoare și care a dus la numeroase blocaje emoționale. Iar în aceste zile, bucuria sărbătorilor este umbrită de realitățile care continuă să ne afecteze zilnic: costurile tot mai mari la utilități, cheltuieli în creștere zilnică pentru hrană, medicamente, haine, pentru a nu mai vorbi despre cadourile specifice ori mesele de sărbătoare pe care pare că nu le mai putem acoperi. Trăim acum, trăim în această lume, tot mai mult după principiul „să avem să plătim una-alta decât să simțim bucuria sărbătorilor”…

Iar aspectele astrale vorbesc și ele despre precauție, despre restricții dar și despre neprevăzut. Despre umbrele trecute, despre fantoma Crăciunului trecut care ne-a bântuit pentru că noi am lăsat ca acele sărbători să treacă fără să fi învățat ceva. Doar pentru că altfel nu se putea, ni s-a spus, căci trebuia să fim precauți, restrictivi și ghidați strict de ceea ce ni se permitea să facem, nu de ceea ce am fi vrut și am fi putut să facem.

Și așa va fi și în 2022. Un an restrictiv din mai multe puncte de vedere: financiar, social, profesional. Căci va trebui să învățăm ce putem face cu ceea ce avem și vom fi nevoiți să ne reducem cheltuielile, și poftele, și viciile, dar și necesitățile pentru o minimă subzistență, pentru a putea depăși cu brio anul.

2022 va fi un an de tranziție pentru și spre tot ceea ce va urma în următorii ani. Va fi un an de restricții, va avea o formă de restricții care va trebui să vină din interior spre exterior, conjuncția Jupiter-Neptun, din semnul Peștilor, de pe 12 aprilie 2022, amplificând excesele, entuziasmul utopic, ireal sau greșit (din cauza acestei conjuncții, vom avea parte practic de o aplecare excesivă tocmai către lucrurile toxice, precum consumul de droguri, „hrănirea” viciilor, amplificarea unor cheltuieli excesive pe lucruri ce nu erau necesare).

Ideile greșite vor deveni un scop în viață și vor duce atât la o taxare rapidă a greșelilor, dar și la exagerări în condamnări, căci plățile karmice vor veni tăvălug, pe genul „până aici!”.

2022 va fi un an cu o încărcătură karmică grea ce va lovi în armonia ce încă mai există în lume, cuvintele lui cheie fiind încercare, și din nou încercare dar și plăți karmice.

În anul ce urmează, o gândirea barbară, aproape generalizată, va așeza umbre în lume și peste lume, oamenii devenind mai reci, mai singuri, și vor începe a respinge trauma, a o nega chiar, în loc să încerce să o vindece. Să se vindece. Oamenii își vor nega dară trăirile dureroase, justificându-se prin aceea că tot „ce nu înțelegi poate nu știi și ce nu știi și nu înțelegi poate nu știi că poate și durea”, dar negarea nu va fi pentru mult timp pentru că realitatea ne va zdruncina, mai ales când impactul vizual și afectiv al distrugerilor va fi evident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*